Registrirani igraci u Sokazu / Zene u Sokazu

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Brod

#161 Post Postao/la Brod »

Ma koja crna božanstva! :facepalm:

Ja imam samo dva,Elvis i Bruce Lee, i oba su mrtvi, a da slučajno nisu - namažem ih u pingaču sam tak! :rofl:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
wolf
Kontakt:

#162 Post Postao/la wolf »

A kaj je onda Mikulec ako dobiva Kneževića?
Najbolji rekreativni igrač i prvak Sokaza :top: , a kak da bude profesionalac kad ne i gra ni za jedan profesionalni klub :confused: , a ak ti misliš drugačije tj. da živi od pingača daj mi onda objasni zakej se onda smrzava vani cijeli dan i prodaje borove?? možda iz dobre zajebancije? :confused:
ib
Site Admin
Kontakt:

#163 Post Postao/la ib »

Može Brode, al jednostavno si mi previše crno-bijel u ovom slučaju. :ne zna:

Klin se klinom izbija, no to ne znači da su klinovi dobra stvar za SOKAZ. :mudri: :raspa:
Norrin

#164 Post Postao/la Norrin »

To kaj izgubi od nekog svog prijatelja na razliku 5.set mene nije uvjerilo da nije osjetno jači.
A da je pun duha, i da se vidi da uživa u pingiću, to je drugo, da ne bi ispalo da baš imam nešto protiv njega osobno.
Hoću samo reći da bivši registrirani igrač te jačine nije mogao zaboraviti igrati pingić, pa sad odjednom biti čisti amater.
Meni je zato ona pauza od jedne/dvije ili pet godina neregistriranosti nerazumljiva, ako zna igrati, zna uvijek, i to na visokom, visokom nivou.

Nisam rekao da igra za novac.
ib
Site Admin
Kontakt:

#165 Post Postao/la ib »

A sa 60 godina? :(
Izra
Kontakt:

#166 Post Postao/la Izra »

Norrin je napisao/la:To kaj on izgubi od nekog svog prijatelja na razliku 5.set mene nije uvjerilo da nije osjetno jači.
A da je on pun duha, i da se vidi da uživa u pingiću, to je drugo, da ne bi ispalo da baš imam nešto protiv njega osobno.
Hoću samo reći da bivši registrirani igrač te jačine nije mogao zaboraviti igrati pingić, pa sad odjednom biti čisti amater.
Meni je zato ona pauza od jedne/dvije ili pet godina neregistriranosti nerazumljiva, ako zna igrati, zna uvijek, i to na visokom, visokom nivou.
jesi li svjestan da ti cijelo vrijeme zapravo govoris da sokaz kao amaterska organizacija ne bi smio dopustiti natjecanje ljudima koji znaju previse dobro igrati? :confused:

i tu razliku u nivou igre odredjujes odokativnom metodom "prejak mi je ovaj mikulec, nije to u redu..." ;)
Norrin

#167 Post Postao/la Norrin »

ib je napisao/la:A sa 60 godina? :(
Nemoj, ib-e, rasplakat ćeš me, osjećat ću se ko da djetetu uzimam igračku.
Kaj bi svijet propao da igrači takve jačine služe ostalima u SOKAZ-u kao treneri, savjetnici i da s nama igraju rekreativno, bez da se natječu?
Norrin

#168 Post Postao/la Norrin »

Izra je napisao/la:jesi li svjestan da ti cijelo vrijeme zapravo govoris da sokaz kao amaterska organizacija ne bi smio dopustiti natjecanje ljudima koji znaju previse dobro igrati? :confused:

i tu razliku u nivou igre odredjujes odokativnom metodom "prejak mi je ovaj mikulec, nije to u redu..." ;)
Odokativno dobiva profesionalca (Kneževića), a da sam ne daj bože na njegovom nivou, ne bih igrao SOKAZ, ne bi mi se dalo. ;)
Izra
Kontakt:

#169 Post Postao/la Izra »

Norrin je napisao/la: Odokativno dobiva profesionalca (Kneževića),
nebitno koliko je dobar, htio sam reci to da postavljas nekakvu imaginarnu granicu kvalitete iznad koje bi ljudima trebalo zabraniti igrati sokaz.

nivo igre ne moze i ne smije biti mjerilo tko smije a tko ne smije igrati u sokazu, to onda ne bi bila "organizacija amatera" nego "organizacija losih igraca - kad napredujete do odredjenog nivoa izbaceni ste iz sokaza".

amateri su oni koji se ne bave necim profesionalno, dakle koji ne zive od toga. tu spadaju i bivsi profesionalci i ne vidim zasto bi sokaz postao organizacija "amatera koji nisu nikad bili profesionalci" ili ako cemo po tebi "amatera koji nisu nikad bili profesionalci, ili jesu ali ne smiju biti predobri".

kako je jednom ib rekao, mislim da sokazu moze biti na cast i ponos da je igrac poput dragutina surbeka (surba stariji) nakon zavrsene igracke karijere zaigrao u njemu.
a da sam ne daj bože na njegovom nivou, ne bih igrao SOKAZ, ne bi mi se dalo. ;)
meni bi. i sto sad? :D
Zadnja izmjena: Izra, dana/u ned pro 19, 2010 2:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ib
Site Admin
Kontakt:

#170 Post Postao/la ib »

Norry, nisi mi odgovorio na pitanje! :zmaj:

Prejako mi je to što bi po tebi djeca sa 12 godina morala donijeti životnu odluku misle li ikada igrati SOKAZ ili provesti starost hraneći golubove u parku. :s: :s: :s:

Dakle dvije godine prije nego šta upišu opću gimnaziju, jer ni to ne znaju gdje žele.

:mikroval:
Norrin

#171 Post Postao/la Norrin »

Izra je napisao/la:meni bi. i sto sad? ;)
Ništa, razmijenili smo mišljenja, tome forum i služi.
Sto ljudi sto ćudi, važno da smo se nas dvojica razumjeli, i da ćemo se i dalje skupa igrati, nadam se. :)
Norrin

#172 Post Postao/la Norrin »

ib je napisao/la:Norry, nisi mi odgovorio na pitanje! :zmaj:

Prejako mi je to što bi po tebi djeca sa 12 godina morala donijeti životnu odluku misle li ikada igrati SOKAZ ili provesti starost hraneći golubove u parku. :s: :s: :s:

Dakle dvije godine prije nego šta upišu opću gimnaziju, jer ni to ne znaju gdje žele.

:mikroval:
Oprosti, nisam vidio, čitao sam ovaj dugi post od tvog suigrača.
Razumijem te, zato bi trebala biti neka granica kvalitete, ako ne na papiru, onda možda moralna???
Izra
Kontakt:

#173 Post Postao/la Izra »

Norrin je napisao/la:
Izra je napisao/la:meni bi. i sto sad? ;)
Ništa, razmijenili smo mišljenja, tome forum i služi.
Sto ljudi sto ćudi, važno da smo se nas dvojica razumjeli, i da ćemo se i dalje skupa igrati, nadam se. :)
jos najbolje da necemo. :zubo: ali kao sto kazes tome forum sluzi - da razmjenimo i po meni jos bitnije raspravimo misljenja. :top:
Dren

#174 Post Postao/la Dren »

Norrin je napisao/la:
Kaj bi svijet propao da igrači takve jačine služe ostalima u SOKAZ-u kao treneri, savjetnici i da s nama igraju rekreativno, bez da se natječu?
Trudim se, al fakat te ne razumijem?

I šta onda kad izbacimo sve ljude koji igraju na toj razini da su trenutno skoro pa nepobjedivi? Onda će u sokazu opet postojati ljudi koji će biti lošiji od "izbačenih" ali će ostalima biti nepobjedivi. Oćemo onda i njih izbaciti?
Dokle to? Dok ti ne budeš najbolji igrač sokaza? Da se možeš tad povući jer ti više nije zanimljivo igrati? :rofl:

Bez uvrede, al poprilično zvuči sebično i nedoraslo. Nadam se da ti je sad jasnije da je takvu liniju nemoguće povući. Al registrirane igrače možemo regulirati.

btw ib-e ako si ti stavio ove pahuljice okolo...legendo :s: :s: :s:
Zadnja izmjena: Dren, dana/u ned pro 19, 2010 3:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
wolf
Kontakt:

#175 Post Postao/la wolf »

Norrin je napisao/la:"Razumijem te, zato bi trebala biti neka granica kvalitete, ako ne na papiru, onda možda moralna???
Drugim riječima Micki je nemoralan zato kaj igra u Sokazu ?? :confused:

Ja vjerujem da je nemoralan kojekuda :cice: :zivili: :zubo: ali u igranju pingača?? :confused: stvarno ne žimku , jbg, ovakve moralne postavke
ib
Site Admin
Kontakt:

#176 Post Postao/la ib »

Dren je napisao/la:Dokle to? Dok ti ne budeš najbolji igrač sokaza? Da se možeš tad povući jer ti više nije zanimljivo igrati? :rofl:
Ili jer su ga izbacili. :zubo:
Izra
Kontakt:

#177 Post Postao/la Izra »

Dren je napisao/la: I šta onda kad izbacimo sve ljude koji igraju na toj razini da su trenutno skoro pa nepobjedivi? Onda će u sokazu opet postojati ljudi koji će biti lošiji od "izbačenih" ali će ostalima biti nepobjedivi. Oćemo onda i njih izbaciti?
lijepo receno. a mikulec i ekipa ce sjediti na klupi, davati savjete, bacati nam loptice i biti sparing. ko im ne bi pozavidio :D
Čupa

#178 Post Postao/la Čupa »

Norrin je napisao/la:
Ne propada svijet niti sada kada igraju, ali ne znam zašto bi oduzimali mogućnost igre, natjecanja, brojnim igračima. Po tvome čini mi se da je jedina mogućnost da sokaz igraju samo oni koji imaju kadetski staž u klubovima, uz one koji nikad nisu nigdje trenirali, oni koji imaju i juniorski staž već ne bi smjeli igrati. Valjda je to ta moralnost koju prizivaš, ali se postavlja pitanje moralnosti takvog zahtjeva.

Možda da se stavi pravilo da ne mogu igrati bivši reprezentativci u bilo kojoj kategoriji, to bi isto pomoglo. Zvalo bi se, naravno, Mikulec pravilo. :D Koristim priliku da od istog užicam jedan bor. :zubo: Meni sve te varijante ipak malo nesuvislo zvuče.

hoće li sada strićek koji ima trans agram probati skinuti časla i u saveznoj ligi? to je izazov! mislim, jaka stvar biti prvak sokaza... :rolleyes: :) a ima igrače za prvu saveznu, ima, ima ... :D
Private_Driver

#179 Post Postao/la Private_Driver »

Dapace, neznam zasto ne dati igrati nekome tko je "pre jak" Neznam za ostatak ekipe, ali meni je draže da postoje i puno i malo jači i slabiji od mene, da mogu vidjeti objektivno gdje sam, na čemu moram raditi.Mikulec je, (zna trenirati u mojoj dvorani) vrhunski igrač, i drago mi je da takav igrac igra sokaz, osim sto podiže kvalitetu, doprinosi i ugledu organizacije.
rope

#180 Post Postao/la rope »

:blabla: :blabla: :blabla: mislim da se sprema slijedeće godine jedna ekipa plaćenika - igrača za lovu organizirat ekipu i sa zarađenom lovom u igri za lovu platit plaćenike u igri za lovu da igraju protiv plaćenika koji igraju igru za lovu da osvoje lovu :blabla: :blabla: :blabla:
Odgovorite