SOKAZ forum
20. liga, proljeće 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Već je petak a nama nedostaje rezultata još prije mjesece dana
. Što mislite slijedećoj inicijativi. Da uopće ukinemo upisivanje rezultata preko net-a, jer to izgleda mogu samo
(hakeri), a da se rezultati objavljuju samo na pola i na kraju lige i to negdje na nekakvoj oglasnoj ploči u obližnjoj Špišić Bukovici.
Let the force be with you
Ja sam ZA.
Jučer me zove voditelj lige jer mu nisam poslao zapisnike 1,3,5 kola.
Ok, ja sam se nekaj prebrikal pa sam zapisnike poslal u SOKAZ...whatever...no veli mi voditelj da mu fali pun k....c zapisnika od početka prvenstva...dakle osim kaj se ne upisuje niti se ne šalju zapisnici...
Očito nebumo znal stanje na tablici do kraja sezone.
Jučer me zove voditelj lige jer mu nisam poslao zapisnike 1,3,5 kola.
Ok, ja sam se nekaj prebrikal pa sam zapisnike poslal u SOKAZ...whatever...no veli mi voditelj da mu fali pun k....c zapisnika od početka prvenstva...dakle osim kaj se ne upisuje niti se ne šalju zapisnici...
Očito nebumo znal stanje na tablici do kraja sezone.
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Ma ja sam najveći MUĆKI PROVOKATOR, državni neprijatelj i podrivač svega lošega....treba me na "galge" razapet.....

- Pacer/pacemaker
s vama dvojicom, ovo me sve više podsjeća na onaj vic o bračaninu:
Svaki dan bračanin pogleda 10 puta u nebo i kaže "Bože daj da dobijem na lotu!"
Poslije par godina na jedan takav uzvik nebo se smrači, lupe munje i gromovi i odozgo se čuje glas "Pa uplati listić već jednom!"
Svaki dan bračanin pogleda 10 puta u nebo i kaže "Bože daj da dobijem na lotu!"
Poslije par godina na jedan takav uzvik nebo se smrači, lupe munje i gromovi i odozgo se čuje glas "Pa uplati listić već jednom!"
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da... baš sam htio kazati (uzimajući u obzir da sam izuzetno "mlad" u SOKAZ-u) da moje mišljenje o tome sasvim sigurno nije relevantno
, ali ipak ću ga napisati
.
Kada bih mogao birati što je meni, kao igraču, važnije; upisivanje rezultata na net ili slanje zapisnika voditelju lige...
Definitivno bih se odlučio za upisivanje rezultata na net u najkraćem mogućem roku
, a u vezi zapisnika... Pa bilo bi zgodno da ih se redovito šalje voditelju lige, ali zapravo je to potpuno nevažno
, bilo bi dovoljno dobro da ih se pošalje do kraja sezone tako da ih se može prekontrolirati na vrijeme i arhivirati ih!
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije tekme!
Uzmimo primjer naše (18.) lige. Gužva za poluditi, neriješenih tekmi ima na bacanje, svak svakoga iznenadi i stvori mu probleme
! Amaciz III momentalno vodi, ali zato ima najteži raspored do kraja, svi po bod razlike...
, kosti se ostavljaju pored stola!
I sada zamisli da ne možeš pratiti rezultate na vrijeme...
, bila bi to totalna koma.
Nešto bismo trebali pokušati dogovoriti, stvarno se slažem s time... Kao na primjer, Drena Bilanovića za voditelja lige!
. I mene, Ikotu, Tomecka, Sašu...

Kada bih mogao birati što je meni, kao igraču, važnije; upisivanje rezultata na net ili slanje zapisnika voditelju lige...
Definitivno bih se odlučio za upisivanje rezultata na net u najkraćem mogućem roku
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije tekme!
Uzmimo primjer naše (18.) lige. Gužva za poluditi, neriješenih tekmi ima na bacanje, svak svakoga iznenadi i stvori mu probleme
I sada zamisli da ne možeš pratiti rezultate na vrijeme...
Nešto bismo trebali pokušati dogovoriti, stvarno se slažem s time... Kao na primjer, Drena Bilanovića za voditelja lige!
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
Čim je veća "informatizacija"to se kao i u državi zakoni tako i na Sokaz-u statuti sve manje poštuju,a za sve nikad niko ne odgovara,pa se zapitam malo pa zakaj sam ja ta budala koja svaki put potroši tih 3.10kn za ma markicu plus kuverta svaki puta kad smo domačini,i tako mi ne ostane za pivu...End. 
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
c/p
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije .......
A što kada voditelj lige nije informatički potkovan i nema računalo, pa onda voditelj lige šalje IB-i zapisnike pa TEK TADA IB unese rezultate.
Iz iskustva mogu reći da je bilo najbolje u 21. ligi. Zapisnik SCAN TO EMAIL Gosp. Poljaku i aj bok živio, riješen zapisnik. Ovo ovdje je tragedija...
No, možemo mi sada ovdje lamentirati do mile volje, tak je kak je...ni naprijed ni nazad više nema....
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije .......
A što kada voditelj lige nije informatički potkovan i nema računalo, pa onda voditelj lige šalje IB-i zapisnike pa TEK TADA IB unese rezultate.
Iz iskustva mogu reći da je bilo najbolje u 21. ligi. Zapisnik SCAN TO EMAIL Gosp. Poljaku i aj bok živio, riješen zapisnik. Ovo ovdje je tragedija...
No, možemo mi sada ovdje lamentirati do mile volje, tak je kak je...ni naprijed ni nazad više nema....
"Nesrića je kad ti dođe Čeh u apartman i zgazi ga kamijon kad prelazi magistralu do plaže.
Tregedija je ako ga zgazi prije nego ti je platija apartman"
Bar je to tako unas
Tregedija je ako ga zgazi prije nego ti je platija apartman"
Bar je to tako unas
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Saša je napisao/la:da, pate što ti ostavi čeh ti nisu vjerojatno dobre.
Ili bi ti radije da ti gosti pošalju pare za smještaj i ne dođu uopće
Legendo, bez pritiska...ib je napisao/la:Imat ću vas na umu.
Definitivno ne mislim da je ikakva tragedija da se rezultati ne unose redovito, ali eto... da je tijesno
Ultimativni san svakog dalmatincaSaša je napisao/la:da, pare što ti ostavi čeh ti nisu vjerojatno dobre.
Ili bi ti radije da ti gosti pošalju pare za smještaj i ne dođu uopće