20. liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pacer/pacemaker

#161 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

55 je napisao/la:Hejde se vi Paceri "dopacajte" malo u ove više lige, da možemo malo :pingic: i :pivo: , što kažeš na to? :lux:
haha,ma radimo na tome :lol: :pivo: :pivo: :bljak: :zivili: :zvrko: :cekicem:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Pacer/pacemaker

#162 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Dren je napisao/la:e dobro si mu rek'o!
oni se fakat dugo "pacaju". i to u pivu. :D

čitaj: i mi bi malo :zubo:
:lol: :lol: :s: :five:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Pacer/pacemaker

#163 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

:cry: Uhhh,a jesmo jučer jedva izvukli bod protiv Ericssona,sva sreća da nam je Roby dobro odigral i tricu složil :s: ,a nas dvoje pacera smo srali više manje :poop: A jbg pad koncentracije il kajtijaznam.Čestitke dečkima iz Ericssona na dobroj borbi,i kaj da velim.... :cheer:
Saša

#164 Post Postao/la Saša »

Već je petak a nama nedostaje rezultata još prije mjesece dana :( . Što mislite slijedećoj inicijativi. Da uopće ukinemo upisivanje rezultata preko net-a, jer to izgleda mogu samo :geek: (hakeri), a da se rezultati objavljuju samo na pola i na kraju lige i to negdje na nekakvoj oglasnoj ploči u obližnjoj Špišić Bukovici.
Let the force be with you
tomeck
Kontakt:

#165 Post Postao/la tomeck »

Ja sam ZA.
Jučer me zove voditelj lige jer mu nisam poslao zapisnike 1,3,5 kola.
Ok, ja sam se nekaj prebrikal pa sam zapisnike poslal u SOKAZ...whatever...no veli mi voditelj da mu fali pun k....c zapisnika od početka prvenstva...dakle osim kaj se ne upisuje niti se ne šalju zapisnici...

Očito nebumo znal stanje na tablici do kraja sezone.
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Saša

#166 Post Postao/la Saša »

a ni tad :D
A vidiš tomeck ti se stalno buniš a ni ti nisi riješio situaciju sa zapisnicima :B: :jumping:
tomeck
Kontakt:

#167 Post Postao/la tomeck »

Ma ja sam najveći MUĆKI PROVOKATOR, državni neprijatelj i podrivač svega lošega....treba me na "galge" razapet..... :B: :B: :B:
Pacer/pacemaker

#168 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

E tu sad vec jebe lud zbunjenog :misli: :cursing:
Dren

#169 Post Postao/la Dren »

s vama dvojicom, ovo me sve više podsjeća na onaj vic o bračaninu:

Svaki dan bračanin pogleda 10 puta u nebo i kaže "Bože daj da dobijem na lotu!"
Poslije par godina na jedan takav uzvik nebo se smrači, lupe munje i gromovi i odozgo se čuje glas "Pa uplati listić već jednom!"
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#170 Post Postao/la 55 »

Da... baš sam htio kazati (uzimajući u obzir da sam izuzetno "mlad" u SOKAZ-u) da moje mišljenje o tome sasvim sigurno nije relevantno :andjeo: , ali ipak ću ga napisati :blabla: .
Kada bih mogao birati što je meni, kao igraču, važnije; upisivanje rezultata na net ili slanje zapisnika voditelju lige... :misli:
Definitivno bih se odlučio za upisivanje rezultata na net u najkraćem mogućem roku :lux: , a u vezi zapisnika... Pa bilo bi zgodno da ih se redovito šalje voditelju lige, ali zapravo je to potpuno nevažno :ne zna: , bilo bi dovoljno dobro da ih se pošalje do kraja sezone tako da ih se može prekontrolirati na vrijeme i arhivirati ih! :kava: :frajer:
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije tekme! :) ;) :top:
Uzmimo primjer naše (18.) lige. Gužva za poluditi, neriješenih tekmi ima na bacanje, svak svakoga iznenadi i stvori mu probleme :cursing: ! Amaciz III momentalno vodi, ali zato ima najteži raspored do kraja, svi po bod razlike... :znoj: :macevanje: :gips: , kosti se ostavljaju pored stola! :visi:
I sada zamisli da ne možeš pratiti rezultate na vrijeme... :tuzni: , bila bi to totalna koma. :ne zna:
Nešto bismo trebali pokušati dogovoriti, stvarno se slažem s time... Kao na primjer, Drena Bilanovića za voditelja lige! :headbang: . I mene, Ikotu, Tomecka, Sašu... :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#171 Post Postao/la ib »

Imat ću vas na umu. :cerek:
Pacer/pacemaker

#172 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

ib je napisao/la:Imat ću vas na umu. :cerek:
Ma daj nemoj plizzzz :eek:
Pacer/pacemaker

#173 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Čim je veća "informatizacija"to se kao i u državi zakoni tako i na Sokaz-u statuti sve manje poštuju,a za sve nikad niko ne odgovara,pa se zapitam malo pa zakaj sam ja ta budala koja svaki put potroši tih 3.10kn za ma markicu plus kuverta svaki puta kad smo domačini,i tako mi ne ostane za pivu...End. :funj:
tomeck
Kontakt:

#174 Post Postao/la tomeck »

c/p
Bilo bi super da voditelji svih liga mogu upisivati rezultate na net, to bi zaista bilo vrlo korisno jer bi u tom slučaju nekoliko desetina ekipa, koje nemaju pristup netu i ne idu na SOKAZ-ovu web stranicu, bilo skoro jednqako ažurno po pitanju unosa rezultata kao i ekipe koje to odrade odmah poslije .......

A što kada voditelj lige nije informatički potkovan i nema računalo, pa onda voditelj lige šalje IB-i zapisnike pa TEK TADA IB unese rezultate.

Iz iskustva mogu reći da je bilo najbolje u 21. ligi. Zapisnik SCAN TO EMAIL Gosp. Poljaku i aj bok živio, riješen zapisnik. Ovo ovdje je tragedija...
No, možemo mi sada ovdje lamentirati do mile volje, tak je kak je...ni naprijed ni nazad više nema....
wolf
Kontakt:

#175 Post Postao/la wolf »

tomeck je napisao/la:. Ovo ovdje je tragedija....
Ti to stvarno misliš ??..ili stvarno nemaš ideju kaj je to tragedija :confused: :confused: :confused:
Dren

#176 Post Postao/la Dren »

"Nesrića je kad ti dođe Čeh u apartman i zgazi ga kamijon kad prelazi magistralu do plaže.
Tregedija je ako ga zgazi prije nego ti je platija apartman"

Bar je to tako unas :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Saša

#177 Post Postao/la Saša »

da, pare što ti ostavi čeh ti nisu vjerojatno dobre.
Ili bi ti radije da ti gosti pošalju pare za smještaj i ne dođu uopće
tomeck
Kontakt:

#178 Post Postao/la tomeck »

Saša je napisao/la:da, pate što ti ostavi čeh ti nisu vjerojatno dobre.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
55

#179 Post Postao/la 55 »

ib je napisao/la:Imat ću vas na umu. :cerek:
Legendo, bez pritiska... :top: , to je tek nekakav predlog u smislu ideje za razmatranje, možda bi se to dalo i drugačije riješiti :ne zna: , trebalo bi još razmisliti.
Definitivno ne mislim da je ikakva tragedija da se rezultati ne unose redovito, ali eto... da je tijesno :znoj: :macevanje: i bespoštedna je borba za vrh, ja bih doista zvao dotičnu ekipu i pitao ih kako su odigrali, jer radiš kalkulacije za kraj :geek: ... tu možemo kiksat, ovdje je dovoljno i neriješeno, e ove moramo nasapunat :tuctuc: ... :rofl: :rofl: :rofl: ... doista je simpatično moći to tako razmišljati unaprijed... :cheer:
Dren

#180 Post Postao/la Dren »

Saša je napisao/la:da, pare što ti ostavi čeh ti nisu vjerojatno dobre.
Ultimativni san svakog dalmatinca :s: :s: :s:
Odgovorite