SOKAZ forum
18. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Maca Edinburgh
Borise, lijepo je kad nekom izađeš u susret, nego dali bi mogao nama što prije javiti termin za sljedeće kolo. Bili bi Vam jako zahvalni
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Karlek jedan primjerak tog zapisnika je kod vas. Ne kužim zakaj vi ne metnete rez na forum.marlonbrando je napisao/la:zagreb vs dugave 6:4 dosta gusto ali ipak blaga nadmoć nas...
neznam kada se planira staviti zapisnik od meca nas i veterana iz proslog kola....ocito nije u planu zasada
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- marlonbrando
- marlonbrando
marlonbrando je napisao/la:aham...taj primjerak rezultata nemamo jer je plisci umalo usao u fizicki sukob i vrijeđanje s veteranima tako da je izjurio a on je kao kapetan trebao uzeti zapisnik tako da po mojim saznanjima tvrdim da ne posjedujemo niti jedan primjerak spomenutog zapisnika.
s osvrtom na ovaj upis, preporučam upis fakulteta političke znanosti ("I DID NOT have sexual relations with that woman" type of answer
bajdvej, aj malo nam opiši taj umalo fizički sukob. Ne igra se kolo ovaj tjedan pa i malo tračeva i pričica da se skrati vrijeme je više nego zabavno da prođe vrijeme
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Neznam zašto, al takvi slučajevi i "slučajevi" me posebno nabrijavaju.
Jedva čekam meč protiv dotičnog gospodina
Jedino, u potpunosti sam siguran da ću "izgorit" u želji.
Al igramo protiv njih tek 10.o kolo pa možda uzgojim dovoljno strpljenja i koncentracije do tad
Jedva čekam meč protiv dotičnog gospodina
Jedino, u potpunosti sam siguran da ću "izgorit" u želji.
Al igramo protiv njih tek 10.o kolo pa možda uzgojim dovoljno strpljenja i koncentracije do tad
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- marlonbrando
nakon sto sam uzeo prvi set nimbergeru( ili kako god se pise prezime doticcnog covjeka..nadam se da nece zamjerit na greški) pocelo je sve....prvo su se tuzili da plisic prica za vrijeme poena da bi plisic dao glupi argument u stilu: to jednao smeta i mome i vasemu igracu tako da ne vidim problem...poslije je bilo glupih sala ... kada je mec vec rezultatski (6:1) bio gotov malo su ticic i plisic poceli se zezat jer je bilo gotovo...e da sad sam se sjetio jos ejdne bitne stvari a to je brisanje rucnikom..ja nisam znao da se iam pravo brisat svakih 6 poena te mi je to bilo receno poslije meača kao opaska...s tim saznanjem sam bio začuđen jer sam na zagi pongu redovno brisao svoje oznojeno lice i jos oznojenije ruke nakon svakog poena te se ni protivnici ni suci nisu bunili ..ali nema veze...jedan od veterana je profesionalni stolnoteniski sudac te mu se vjerovalo na rijec...onda su poslje ticic i plisic poceli zlouporabiti te rucnik pauze....nadalje, jos jedan problem koji sam uvidio jer ulaz tj izlaz iz dvorane.. ali tu smo i mi jedanko bili krivi kao i oni pa nema problema s tim dvorana je stvarno ok sto se toga tice..i sada meni osobiton najsmješniji dio kojeg cu se uvijek sjecati... verbalni sukob u parovima ticic plisic vs njihov dubl ( ja sam sudio) plisic servira kod gustog rezultata (nesto ala 9:9 il 10:10) i loptica dijagonalno pada tocno na crtu koja dijeli protivnički dio stola popola...ivanković ne dira loptu i kaze vani...ja kazem da je lopta dirala crtu ..onda krece one man show gospodina u plavoj majici ( mislim da je ivanković al nnisam garant siguran) : JA SUDIM I IGRAM STOLNI TENIS 40 godina.. OVA LOPTICA JE VANI...NECETE ME VARATI...CIJELU NOC SE PREMA NAMA BEZOBRAZNO PONAŠATE..( plisic pomalo ludi i zauzima stav ala bruce lee i priprema se za lijevi kroše ..tako je to nekako izgledalo) STA SMO VAM NAPRAVILI...PLIŠIĆ : STA VI NAMA GOVORITE :::I VARATE NAS::LOPTA JE DOBRA, POEN NAŠ...ZALITE SE NA PRICANJE a IGRATE SA NEDOZVOLJENIM GUMAMA...onda se netko iz njhovog tima zalio na serviranje iz ruke kojeg ( garantiram za svoje ime ) mene nema ...mislim ni kod ticica ...kod plisica rijetko onako ako se lomi meč...sad se vise ne sjecam svađe do kraja ali se deralo tu dobrih 3 min ...kad je zavrsio mec potpisao se zapiisnik i opet su se poceli svađati...tu sam ja poludio jer ako nešto mrzimi to je buka i galama...na mene se rođeni tata ne smije derat a kamli netko koga upoznam prvi put tako da nisam htio bit nepristojan nego u maniri gospodina rukovao se sa svima ozelio srecu dalje, izašao van da se smirim i cekao dobrih 10 minuta na hladnoći da da izađe tičić pa jos jedno 5 da izađe plišić...sto se zbivalo za to vrijeme unutra pitajte njih alo ovo sto sam ja napisao iza toga stojim ..
gume gume i samo nove gume
- bduralija
- Kontakt:
kako sada stvari stoje imamo srijedu (07.11.2012.), ali ti to potvrdim sutra... no nisam izdržao da ne pronađem i ne napravim copy paste ovoga:Ikota je napisao/la:Borise, lijepo je kad nekom izađeš u susret, nego dali bi mogao nama što prije javiti termin za sljedeće kolo. Bili bi Vam jako zahvalni
Postano: sri lis 17, 2012 1:46 pm Naslov: Citirajte i odgovorite
Čestitke Agronomcima Klanja se
Borise, pošto se onaj tjedan kad su Svi sveti ne igra, a vi biste trebali biti domaćini. Molim ta ako mi možeš odmah napisati termine za tjedan poslije (Kad igrate?? utorkom i četvrtkom ili ...? )
radi lakšeg dogovora oko istih.
Unaprijed HVALA Thumbs up
Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu najmanje dva dana u tjednu, ne računajući subotu i nedjelju, za odigravanje utakmice. Međutim, utakmice se mogu igrati i u subotu i nedjelju, ako se momčadi tako dogovore. Ukoliko domaćin ponudi za odigravanje utakmice ponedjeljak i utorak, dužan je nazvati gostujuću momčad u petak prethodnog tjedna.
sutra u utorak s početkom u 19:15 na Agronomskom igramo sa Sorrijevcima za koje se nadam da su ozdravili i da ćemo imati neizvjestan i kao uvijek borben meč (za info onima mlađima igrači Sorrya su bili u ORA-i i kombinirano se družimo već godinama, jer smo očito podjednaki); ako netko ima vremena neka navrati i pogleda derbi sredine tablice, svi ste dobrodošli...
Hmmm
... za pauzicu nakon svakog šestog poena znam, po pravilima je i mnogi je i koriste, posebno u boljim ligama
Ovo u vezi s pričanjem za vrijeme poena
... pričanje za vrijeme poena je zabranjeno, ali i nepristojno
. Ali nema veze
, SOKAZ je to
. No kada te netko ipak upozori da mu to smeta (posebno 50-65 godina stariji ljudi), više je nego glupavo i bezobrazno reći izgovor tipa: "pa šta, smeta jednako vama i mom suigraču"...
... izgovor je stvarno totalna katastrofa!
Znam ja i da je taj Ivanković svakakav, ali da se Plišić dopusti uvesti skoro u okršaj s tako starim ljudima!?
E moj Frano
, bogme ćeš ti na psihijatriji završiti popneš li se do viših liga SOKAZ-a... tamo ti je svako malo situacija za pošizit, popiješ pifkana, odigraš meč, pa drmneš još dva-tri pifkana...
i odeš kući pjevajući...
, zar ne?
Karlito, svaka ti čast da si mrknuo gospodina Lekića!

Ovo u vezi s pričanjem za vrijeme poena
Znam ja i da je taj Ivanković svakakav, ali da se Plišić dopusti uvesti skoro u okršaj s tako starim ljudima!?
Karlito, svaka ti čast da si mrknuo gospodina Lekića!
Zadnja izmjena: 55, dana/u pon lis 29, 2012 12:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- marlonbrando
ma meni je najvise zao sto sam u ova 2 meca koja sam izgubio bio jako blizu u svakom sam uzeo set(uz matanu koji nam nije standardni igrac) jedini...bio sam tako blizu i onda u kljucnim poenima ruka kraća 50 posto i standardno usporene reakcije jer se userem i eto ga na...
gume gume i samo nove gume