Cudo jedno kao kak ste nas vi dobili ak se ova moja dvojica ne uozbilje mjenjam ekipu iducu sezonu..mozda me neko i uzme. .
Jesi ti dren dobio rezultat tekme sv ned tr ag da nebi bilo da se kasni ko brodovi.
Nakon 4 sata borbe pali su i Rizovci.Svaka cast na borbi,stvarno smo morali dati sve od sebe da ovo dobijemo.I opet nas rezultat 6:4,stvarno nas to prati.
Bar je jasno ko ce platit rostilj.ak baraba nezna ..
nek pita zira i brodove kak su proslr oklade a ti dren ak smijes nazovi Ejlu i pitaj di je zapisnik a ne da ju samo gledas kad trenira
zezam se naravno, primjedba je na mjestu.
pogledat ću šta se zbiva, mada sam im mislio dati fore do kraja radnog tjedna. (inače mi redovno šalju poštom pa da dodje treba vremena - ovisno o pošti, jelte)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
danas pratio tekmu brodova i plankera. da mi ne muljaju nešto.
ti si slijedeći na redu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
naravno brod.sva sreća pa smo mi domaćini 2 puta za redom .izgubili opet od gabreka 7 3 .malo lošija moja igra .dvorana super jedino bilo malo vruće.ali bit će bolje ..čuvamo se za zadnje kolo tad riješavamo opstanak.bumo vidli kak će završiti sa plankerima i jablanovcem.ak penetratora pusti punica na tekmu bit će znimljivo
A kaj si mu ti glasnogovorni .mislim ak je tak da i ja angaziram nekoga.uglavnom sumnjiv mi je .predobar mi je sa brodovima mada brod tu neke prijetnje pise.sve mi se cini da je to mazanje ociju..povlacim se u ilegalu a po zapisnik nek odsad dolazi sam