Nova Tumarina Jazbina - Termini

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

#1601 Post Postao/la ib »

Brod je napisao/la:Rezervacija je završen proces kad ti je termin već potvrđen od protivnika,i ne može biti taj koji će se gledati do petka u 22,jer ne ovisi isključivo o domaćinu nego i o protivniku!Također se može mijenjati jer spletom okolnosti može doći do potrebe za tim ali ako se mijenja nakon petka u 22 h gube se prava kao i sa najavom/ponudom.
Prvo, ovo je kontradikcija, sori.
U prvoj rečenici kažeš da se ne može gledati petak u 22 za rezervacije, jer protivnik blabla.
U drugoj rečenici kažeš da se gleda petak u 22 za rezervacije, jer ako netko promijeni poslije gubi izbor stola.

Situacija je po meni jednostavna. Do petka u 22 ekipa mora imati rezerviran termin, dakle ponuditi dva do četvrtka navečer ako treba.
Pokušaj pravdanja one dvije ekipe sa "šta oćeš, imaju ponuđena četri termina do petka u 22, znači čisti su" ne stoji. :ne zna:
Vidite da se čak i mixer složio! :)

Druga stvar, Kemin pristup mislim da nije korektan. Kemo, ako se ljudima ne raspravlja na forumu, uvažavaj to, i diži dreku u kući.
Ovo je pomalo ucjenjivački, i doista u dvije iteracije svaki put ode predaleko na obje strane, daj malo razmisli. :(
Svi ostali, mislim da imate puno pravo ignorirati Kemine postove, ako ne želite na forumu komunicirati o ovoj temi, ili o bilo kojoj drugoj internoj temi kluba (što je meni sasvim razumljiva želja/zahtjev vodstva dvorane).

I da, u svakoj zajednici, poduzeću, udruzi, stranci, vrijede ista pravila. Postoje svakojaki kodeksi časti, postoje slučajevi koji krše prihvaćene norme, postoje sankcije. Stvarno je glupo da Brod mora ispadat oštriji predsjednik nego što sam ja moderator :) al Kemo zaboga, kad si zadnji put imao nekog nadređenog u poslu? :D

Treća stvar, Brod ima potpuno pravo kad kaže da narod ne želi promjene.
Sori Kemo, ali želiš ih samo ti.
Ja još nisam čuo da se itko iz ekipa iz slabijih liga iti malo pobunio oko postojećih pravila (u obliku u kojem ih je npr. Dren sažeo), što znači da su svi osim tebe ok sa sadašnjim stanjem i opsegom definicije.
To je možda dobro jer vlada idila i mir, a možda i nije jer se ljudi ne žele eksponirati. Tko će ga znat. :ne zna:
Isto ti je kao na nivou politike države, svi gledaju i šute, što znači da im je dobro. :)

Ispada da samo ti ideš glavom kroz zid. I to samo u svoje ime. Zašto si toliko zapeo, sam bog zna. :ne zna:
Brod

#1602 Post Postao/la Brod »

Igore,ajde i ti pročitaj članak 8. Pravilnika o natjecanjima Udruge kojoj si podpredsjednik,pa mi reci kako da uvjetujem rezervaciju termina do petka u 22 h,kad je to u kontradikciji sa gore navedenim!Mogu reći samo bila bi poželjna!Ponudu/najavu već mogu uvjetovati,iako je i ona škakljiva.
Pričam jer se dogodio problem prošli tjedan,i pričam jer nam nisu uvijek svi protivnici korektni i ne izlaze nam u susret.

Sa svim ostalim što si napisao se slažem!
Hvala na javnoj podršci,očito je Kemo odlučio biti Don Quijote,a ja bi trebao bit vjetrenjača...(samo da ne uzme mixera za Sanco Pansu)...

Odoh se malo družiti sa ženom... :cerek:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ib
Site Admin
Kontakt:

#1603 Post Postao/la ib »

Ne da sam ga pročitao, nego sam ti i dao rješenje, iako mislim da je očito i bez mog pametovanja.

Dakle, ako stavimo da je pravilo da do petka u 22 moraš imat potvrđen termin, a postoji pravilo da do potvrde moraš čekat najviše 24 sata, onda se obavezno nuđenje do četvrtka u 22 sata samo nameće kao trivijalan logički zaključak. :B:

Nema smisla stavit da je dovoljno da jači samo ponude do petka, jer onda će ti šest najjačih ekipa u petak u 22 "držat" dvanaest termina (u najgorem slučaju). Tada se već treba znat za svaku po jedan termin i bok. :amen:
Mislim da to potpada pod neki minimum korektnosti ovih jačih prema slabijima koji se čekaju ogrebat za "mrvice".

Sretno druškanje! :romeo: :rock: :mig:
Brod

#1604 Post Postao/la Brod »

Članak 8.

Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu najmanje dva dana u tjednu, ne računajući subotu i nedjelju, za odigravanje utakmice. Međutim, utakmice se mogu igrati i u subotu i nedjelju, ako se momčadi tako dogovore. Ukoliko domaćin ponudi za odigravanje utakmice ponedjeljak i utorak, dužan je nazvati gostujuću momčad u petak prethodnog tjedna.

Gostujuća momčad obavezna je, u roku od 24 sata, odgovoriti domaćinu na ponuđene termine odigravanja utakmice.

Onda ga bojim se nisi razumio,ili ga ne razumijem ja!
Mi termine nudimo tjedan ranije,shvaćaš!?
Glup članak i mislim da bi ga trebalo mijenjati(korigirati),ali je još uvjek na snazi,a kosi se sa tvojim odnosno Keminim prijedlogom! :ne zna:
ib
Site Admin
Kontakt:

#1605 Post Postao/la ib »

Koji dio članka te toliko muči? :confused:

Znači, kad si domaćin u tjednu iza, u tekućem tjednu ćeš zvati i nuditi do četvrtka popodne, e ne bi li do petka imao odgovor gostiju.

Znamo da postoje ovakvi ili onakvi gosti koje moraš čekat danima da se izjasne, al u 98% slučajeva ti normalni ljudi odgovore isti dan, ili sutradan do nekog normalnog sata prije deset navečer.

Ne berem šta je problem.
To što kad si gost te netko može zvat u svoju dvoranu do utorka, kakve to veze ima s internim pravilom dvorane da mi moramo nuditi ranije od zadnjeg propisanog roka u SOKAZ-u? :ne zna:
ib
Site Admin
Kontakt:

#1606 Post Postao/la ib »

Btw. brijem da ćeš još domalo bit nalupan. :hihihi: :azdaja:
:vidiga:
:tuctuc:

Možemo nastavit o ovome uživo, nisam ja Kemo. :zubo: :trk:
ib
Site Admin
Kontakt:

#1607 Post Postao/la ib »

Zapravo, moguće da ja nisam razumio, ako misliš pod onim "dužan je nazvati početkom tjedna", u smislu da ne može nazvati ranije, četvrtak prije recimo.

Ja stvarno ne znam jel itko ikad dobio odjeb kada je zvao u četvrtak ili petak u stilu "nazovite me u ponedjeljak, ne možete sada po pravilniku".
Eventualno kada protivnik radi u smjenama koje sazna tek u ponedjeljak, ali to je zaista malen broj slučajeva, bar u mom iskustvu. I sve se rješavalo dogovorom.

Ako zaista neko bude imao problema s nuđenjem u četvrtak ili petak prije tjedna igranja, spreman sam potegnuti to pitanje pred višom instancom. :top:
Brod

#1608 Post Postao/la Brod »

Imaš PM
ib
Site Admin
Kontakt:

#1609 Post Postao/la ib »

Alo, ovaj je očito trebao ići ženi! :azdaja: :cry:
ib
Site Admin
Kontakt:

#1610 Post Postao/la ib »

Šalu na stranu, za informaciju pućanstvu, dogodilo se upravo ovo čega sam se sjetio na samom kraju.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :facepalm:

Ima tu osnove, ako već ne za žalbu i javno sablažnjavanje, a onda bar za diskusiju na Predsjedništvu o članku Pravilnika.
Kemil
Kontakt:

#1611 Post Postao/la Kemil »

Uz dosta muke i nakon dužeg vremena ja sam svoj cilj postigao, a to je da je Brod obećao "pisani pravilnik o terminima" i to još ovaj vikend, malo preoptimistično, ali vidjet ćemo. :)

Očekujem ga na svojem mailu i nakon toga na webu svima na uvid. :top:

Što ste Pristupnice u klub tiče
------------------------------------
Samo ću ponoviti ono što sam već rekao, na zadnjoj Skupštini je rečeno da će postojati dvije kategorije korisnika dvorane:
- članovi kluba (pristupnica)
- korisnici dvorane

Rečeno je i da će članovi imati veća prava od korisnika i da će članarina neće biti ista za obje kategorije.

E sada, ne želim potpisivati bjanko pristupnicu, želim prvo čuti koja su prava i obveze članova i korisnika i o kojoj se razlici članarine radi.

Ako je jedina privilegija članova da mogu biti u društvenoj prostoriji, a korisnici ne, tada mi to ništa ne znači jer znamo da tamo rijetko zalazim.

Što se tiče sankcioniranja
-------------------------------
Citirat ću ne tako davnu vijest iz jednih novina:
"Glavni odbor SDP-a izbacio je Aleksandru Kolarić iz stranke jer je kritizirala vodstvo."

Ja npr. za vrijeme meča nisam nikada namjerno udario nogom u stol, gađao reketom ljude po dvoroani, trgao mreže u dvorani i dr. nepodopštine koje ne priliče sportskom ponašanju.

Ali eto moja je slaba točka kritiziranje svih koji su izabrani da budu na rukovodećim funkcijama, to je naprosto jedini način da se utječe na njihov rad. Ne bavim se petokolonaštvom sve govorim javno i trudim se potkrijepiti argumentima.

To što nitko ne diskutira osim mene (i mixera) nije baš za pohvalu, sumnjam da je razlog da ljudi nemaju svoj stav, a inače i osobno znam neke koji itekako imaju stav, ali ga iz osobnih razloga ne iznose javno.

Nisam niti ja za iznošenje prljavog rublja na forumu, ali mislim da ovo nije taj slučaj, raspravljamo o terminima sa ciljem da pravila budu što bolja.

Svatko ima pravo i suprotno misliti, pa i suprotno od uprave kluba, to ne znači da sam protiv kluba ili da dižem revoluciju, samo se borim za stavove za koje vjerujem da su pravedni.

Kemil
Pale
Kontakt:

#1612 Post Postao/la Pale »

Kaj ti nije jednostavnije bilo doči jučer u dvoranu i raspraviti o problemima. Šta koga briga za naša eventualna sranja u dvorani.
Već si par puta zamoljen za diskreciju ali ti si i dalje uporan i vrtiš po forumu teme kojima i nije ovdje mjesto.
Kemo ima nas pedesetak, pa ko bu svakom udovoljil?
Evo meni i mojoj ekipi je ovak dobro i ne želimo nikakve promjene, a kaj se tice pisanih pravila...pun mi ih je ku..c.

lp Ivan
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
wolf
Kontakt:

#1613 Post Postao/la wolf »

:s: :s: :s: jesi čuo Sheldone ? Opusti se malo , praznici su :cerek:
mixer

#1614 Post Postao/la mixer »

Buco pitaj Vjeku kako ih je Vidmar odje.. Po pitanju tih istih termina za ovaj tj .ne drzim stranu nikom al mislim da je rezervacija termina tocka kojom potvrdjujes da igras tad a sama najava ako sam shvatio moze biti i 5 po danu a sto onda najslabije ekipe otpadaju ili se nemre toliko najava stavit.kaj se tice korisnika i clanova kluba pa valjda je razlika ocita mozes igrat kao korisnik koliko zelis ali nemres odlucivat ni glasovat o pitanjima unutar kluba clanarina je od 1.5 po glavi tak da je to nebitno. Nesznam samo dali korisnici dvorane imaju i kljuc ili im je omoguceno igranje samo od dezurnog odnosno od 17 nadalje ovisno o broju tekmi
.Predsednice ponuda o transferu jos stoji al sam da znas ni kod nas nema demokracije sve odluke donose 1 i 2 igrac koji isto razmisljaju jer nemremo obuzdat 3 :cerek:
vjeverko

#1615 Post Postao/la vjeverko »

Ikota je napisao/la:Kaj ti nije jednostavnije bilo doči jučer u dvoranu i raspraviti o problemima. Šta koga briga za naša eventualna sranja u dvorani.
Već si par puta zamoljen za diskreciju ali ti si i dalje uporan i vrtiš po forumu teme kojima i nije ovdje mjesto.
Evo meni i mojoj ekipi je ovak dobro i ne želimo nikakve promjene, a kaj se tice pisanih pravila...pun mi ih je ku..c.

lp Ivan
Me mogu vjerovati.....
IKOTA !!!!
TI !!!!

Pa od kud ti konačno hrabrosti da otvoreno kažeš što misliš?
Kaj se to dogodilo da se iz one umiljate cica-mice izrodio ovakav tigar ?
Ostao sam zapanjen. Možda dobieš mirišljavi borić sa logom kluba od uprave za bezgraničnu lojalnost.
vjeverko

#1616 Post Postao/la vjeverko »

Kemo,

Jesi li ti prodao to aplikativno riešenje klubu Južna trešnjevka ili još polažeš pravo na njega?

Razmisli o tome, i nedaj se nikome *****.
Pre dobar si čovjek da bi to zaslužio.
Pale
Kontakt:

#1617 Post Postao/la Pale »

vjeverko je napisao/la:
Ikota je napisao/la:Kaj ti nije jednostavnije bilo doči jučer u dvoranu i raspraviti o problemima. Šta koga briga za naša eventualna sranja u dvorani.

lp Ivan
Me mogu vjerovati.....
IKOTA !!!!
TI !!!!

Pa od kud ti konačno hrabrosti da otvoreno kažeš što misliš?
Kaj se to dogodilo da se iz one umiljate cica-mice izrodio ovakav tigar ?
Ostao sam zapanjen. Možda dobieš mirišljavi borić sa logom kluba od uprave za bezgraničnu lojalnost.
Eto Kemile o ovom ti ja pričam, naslađivanju kojekakvih promatrača.
Dobro u ovom slučaju se radi o Vjeverku , a za njega znamo da nema zle namjere u svojim zekama.
btw Vjeverko, kak ste sinoć prošli :B:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjeverko

#1618 Post Postao/la vjeverko »

Kaj kak smo prošli?
Onak kak je i bilo realno. Ko bos po trnju, svi osim Vuje.
On im je ipak puno prejak, baš kao što smo mi preslabi.

A kaj se diskrecije tiče imaš prav. Problemi članova Jazbine su zaista problemi članova.
Zato ja mislim da bi o ova tema trebala imati svoje mjesto na vašim službenim stranicama.
Uopće ne vidim razloga da se termini treninga i pravila ponašanja nekih "tajnih društava" dogovaraju na službenim stranicama SOKAZA, Te predlažem da se ova trma ukine na forumu sokaza. Ak o toj temi ne trebaju znati svi zakaj se uopće zauzima prostor na serveru koji plaćamo svi.

i. b. Molim tumačenje.
a_marko

#1619 Post Postao/la a_marko »

I Vjeverka za počasnog člana Jazbine!
I tako je stalno tamo! :D :lol:
Kemil
Kontakt:

#1620 Post Postao/la Kemil »

vjeverko je napisao/la:Kemo,

Jesi li ti prodao to aplikativno riešenje klubu Južna trešnjevka ili još polažeš pravo na njega?

Razmisli o tome, i nedaj se nikome *****.
Pre dobar si čovjek da bi to zaslužio.
Pozdrav repati prijatelju.

Ja sam ti k'o Robin Hood, uzimam samo od onih koji imaju i dajem onima koji nemaju.

Kemil ;)
Odgovorite