Nova Tumarina Jazbina - Termini

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjeverko

#1621 Post Postao/la vjeverko »

Kemil je napisao/la:Ja sam ti k'o Robin Hood, uzimam samo od onih koji imaju i dajem onima koji nemaju.

Kemil
Kod mene u Podravini postoji narodna izreka:

"dobar je bedaku brat"

Kemo iz mladih dana
slika
Pale
Kontakt:

#1622 Post Postao/la Pale »

Vjeverko a ti si podravec :confused: sad mi je puno toga jasnije :hihihi:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kemil
Kontakt:

#1623 Post Postao/la Kemil »

Eto konačno je stigao i taj novi stol broj 3.
Možete ga pogledati na linku:

www.test.juzna-tresnjevka.hr

:)

ps
Detaljnije na Srcolovka > Nova Tumarina Jazbina - WEB stranica
cvijo
Kontakt:

#1624 Post Postao/la cvijo »

Fino, svjetleći :top:
Sad će se konačno nekima (neću nikoga prozivati, valjda će se prepoznati sami) poboljšati pregled i "čitanje" stolnoteniske igre. Meni to ne treba, pa ću ostati na stolu 1 ili 2. Ja čitam igru odlično. Ovak:

https://www.youtube.com/watch?v=K9p9Yr1U2KA
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Kemil
Kontakt:

#1625 Post Postao/la Kemil »

Na stranicama kluba www.Juzna-Tresnjevka.hr je objavljen
Pravilnik o ugovaranju termina u dvorani.

Direktni link:
http://www.juzna-tresnjevka.hr/Pages/Dokumenti.aspx

Kemil
Iceman

#1626 Post Postao/la Iceman »

jesus, idem procitat, iz ciste znatizelje :lol:

edit: evo, procitao...bas me zanima dal ce bit daljnje diskusije :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Kemil
Kontakt:

#1627 Post Postao/la Kemil »

Pa evo, čudno da se nitko ne križa na to što sportska udruga Sokaz (kao što je i Južna Trešnjevka) ima statut i 3 poduža pravilnika, 7 raznih uputa-inofrmacija, 5 obrazaca ...

Ali eto, za JT je to čudno. :confused:
vjeverko

#1628 Post Postao/la vjeverko »

Kemo prijatelju....

Don't worry be happy.
vjekkk

#1629 Post Postao/la vjekkk »

ej Mamaloo-ovci, po ovome mi biramo stol danas (jer smo prije rezervirali tekmu (pogledaj pravilnik)):
http://juzna-tresnjevka.hr/PagesUser/Pr ... ezervacija , ali dogovorit ćemo se. Ne znam koliko vam je "važna" tekma s našim Šlankerima.
Nama je ova važna iz 2 razloga: 1. Trebaju nam bodovi (kao i svakom na kraju krajeva) 2. Zato što s njima imamo neke neriješene račune
Aj vidimo se :top:
Brod

#1630 Post Postao/la Brod »

Vjeko,ti i kraj pisanog pravilnika ne razumiješ,kako vi birate ako Mamaloo igra redovno kolo a vi odgođeno?
Ajd čitati ponovno! :zubo:
Jedino ako vam prepuste stol,inače vam se smije trojka,a s kim igrate bolje niste ni zavredili... :E:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
vjekkk

#1631 Post Postao/la vjekkk »

Dragi precjedniče, mislim da ste ovaj puta u krivu (barem se nadam :zubo: ) jer i mamaluovci i šlankeri imaju domaćinstva u istom tjedno kao i mi tj. NE u ovom. Mi igramo odgodu, a kako stoje stvari, oni su svoj meč "ubrzali" za jedan tjedan. Neka me netko opovrgne ako sam u krivu. :top:

PS Danas ti svira Debeli precjednik u Vintage klubu! :zubo: :top:
wolf
Kontakt:

#1632 Post Postao/la wolf »

Prekini s rakijom :rolleyes: :rofl: :o
jer i mamaluovci i šlankeri imaju domaćinstva u istom tjedno kao i mi tj. NE u ovom.
- a kaj se događa kad igraju međusobno :confused: :rofl:
vjekkk

#1633 Post Postao/la vjekkk »

Mudro zboriš Vuče! :bonk: :bonk: , nisam uopće gledao da su oni 2 puta domaćini za redom. Kao uostalom i mi par kola kasnije (nažalost obe ekipe iz naše dvorane). Sory ljudi, da sam znao nudio bi neki drugi termin...a baš sam ciljao srijedu kad nitko nije nudio. Ovo je baš njesra.
Posebno mi vi oprostite precjedniče što sam posumnjao u istinitost vaše izjave :zvrko: :zvrko: :s: :s:
55

#1634 Post Postao/la 55 »

Ma da :pfff: , lako se sada ispričavati :blabla: :iwstupid: ... uvaženi gospodne precjedniče, kaznite ga po zasluzi! :tuctuc: :zubo:
vjekkk

#1635 Post Postao/la vjekkk »

:no: šššš, možda nije i neće vidjeti post. Jer ako da završit ću ovako :visi:
Pale
Kontakt:

#1636 Post Postao/la Pale »

Znao sam da će pisana pravila samo zbunjivati raju :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kemil
Kontakt:

#1637 Post Postao/la Kemil »

Znao sam da će pisana pravila samo zbunjivati raju
Ovo nema veze sa pravilnikom :rolleyes:, Vjeko je naprosto krivo vidio tko je kada domaćin i to je sve.
Brod

#1638 Post Postao/la Brod »

Zašto 3 utakmice 9. kola nisu dogovorene?
Nisu čak ni ponuđeni termini!
Ako su u pitanju odgode bilo bi to lijepo i napisati ovdje,gospodo kapetani ekipa! :confused:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Pale
Kontakt:

#1639 Post Postao/la Pale »

Da i zašto Šlankeri nisu napravili najavu termina. Ovako gube pravo biranja stola i bez obzira na ligu čeka ih stol br 3. :belj:

Kemil
Kontakt:

#1640 Post Postao/la Kemil »

Da i zašto Šlankeri nisu napravili najavu termina. Ovako gube pravo biranja stola i bez obzira na ligu čeka ih stol br 3.
Šlankerima je ovaj tjedan odgovaralo srijeda i četvrtak jer 1. igrač može jedino tada igrati.

Međutim JT II je na srijedi i četvrtku držala najavu, na srijedi su dakle bila 3 termina zauzeta, zbog toga je Zoki imao prvo najavu u utorak i četvrtak

Nakon što je JT II konačno u subotu 18.4. popodne napravila konačnu rezervaciju oslobodio se termin u srijedu pa je Zoki tada obrisao najavu u utorak (koji nam ne paše) i upisao u srijedu.
Naravno, sa zakašnjenjem pa je tu Ikota u pravu.

I tako se jače lige stalno ponašaju izvan dogovorenog "ljudskog faktora" i upisuju svoje najave u petak popodne dok "slabije lige" čekaju mrvice.

I dalje smatram da bi se situacija barem malo poboljšala kada bi za krajnji rok u petak 22h bila mjerodavna REZERVACIJA, a ne najava jer bi to natjeralo "jače lige" da na najavljuju termine u petak popodne nego barem u četvrtak popodne kako bi im protivnici mogli odgovoriti u roku 24h, a oni na vrijeme napravili rezervaciju do petka u 22h.

Isto tako bi se sistem malo pojednostavnio jer bi za sve bila mjerodavna samo rezervacija, a ne i najava i rezervacija.
I na kraju nigdje u kalendaru termina ne piše kada je bila napravljena najava za određenu rezervaciju pa samim time i nije moguće provjeriti da li je najava napravljena na vrijeme ili iza roka, navedeno je samo vrijeme rezervacije.

I još malo ako ćemo mak na konac, pravilnik o terminima se poziva na vrijeme najave kao relevantan podatak, a istodobno ta ista najava NIJE OBAVEZNA tj. može se upisati rezervacija i bez najave.

U svakom slučaju molim da uprava malo razmisli o tome i možda promjeni pravilnik u tom dijelu.
Odgovorite