Nova Tumarina Jazbina - Termini

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
srale7

#1701 Post Postao/la srale7 »

imam jedno pitanje pa ako netko iskusnijji moze pojasnit neke stvari.

Mi (Daltoni) smo ovaj tjedan bili domaćini i sljedeći bi trebali biti gosti, ali zbog obavezna i mogućnosti nas i druge ekipe, na kraju je načelno dogovoreno da igramo u 19:30 u Jazbini. koliko vidim za ponedjeljak od aktivnosti je upisana samo jedna utakmica (Padobranci vs Pantera) pa sto se tiče samog prostora/guzve mislim da nebi trebalo bit problema i ja bi jednostavno danas upisao utakmicu za ponedjeljak u 19:30, s tim da nas upisujem kao goste.

Postavlja se pitanje naknade za termin, jel nasi protivnici trebaju platit termin, ako da, koliko i kome se to plaća?

Ako sam nesto krivo shvatio/zaključio, slobodno me ispravite :top:

Hvala i LP :top:
max pax

#1702 Post Postao/la max pax »

Koliko znam 100kn se plaća ako su gosti unutar Zagreba(to podrazumijeva sve gdje vozi Zet), ako su izvan toga onda se ne plaća ništa, a plaća se naravno meni :lol: , što se tiče plaćanja treba se obratiti starješinama
Pale
Kontakt:

#1703 Post Postao/la Pale »

Bit ce neko od dežurnih i njima se plati, tj. Ostavi novac za tekmu. Mislim da su gospodin Miler i gosodićna teta Greta domaćice u ponedjeljak. :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#1704 Post Postao/la Pale »

srale7 je napisao/la:imam jedno pitanje pa ako netko iskusnijji moze pojasnit neke stvari.

Mi (Daltoni) smo ovaj tjedan bili domaćini i sljedeći bi trebali biti gosti, ali zbog obavezna i mogućnosti nas i druge ekipe, na kraju je načelno dogovoreno da igramo u 19:30 u Jazbini. koliko vidim za ponedjeljak od aktivnosti je upisana samo jedna utakmica (Padobranci vs Pantera) pa sto se tiče samog prostora/guzve mislim da nebi trebalo bit problema i ja bi jednostavno danas upisao utakmicu za ponedjeljak u 19:30, s tim da nas upisujem kao goste.

Postavlja se pitanje naknade za termin, jel nasi protivnici trebaju platit termin, ako da, koliko i kome se to plaća?

Ako sam nesto krivo shvatio/zaključio, slobodno me ispravite :top:

Hvala i LP :top:
Dalto ni ako igrate sutra sa veteranima u dvorani , morali bi na stranici kluba upisat termin tekme da ljudi znaju da se u to vrijeme igra tekma. Znači stol manje za trening.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
srale7

#1705 Post Postao/la srale7 »

Danas popodne mi je Kusta javio da igramo sutra u 18:30 ali u SC-u, tako da u ponedjeljak ostaje jedan stol za vise za trening. :top:

Gostovanje upisano :top:
Brod

#1706 Post Postao/la Brod »

Marco Polo,Mamaloo i Textilci,kaj je sa terminima za ovaj tjedan?
Ako je odgoda,hoću da piše odgoda,ako niste još ništa rezervirali onda ste krajnje bezobrazni! :darkevil:

Ne bude li to riješeno sutra do podneva,idu penali svakoj ekipi po 100 kn zbog ne ugovaranja utakmice na vrijeme.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod

#1707 Post Postao/la Brod »

Kao što rekoh,podne otkucalo,pripremite 100 kunića penala! :ne zna:
Pale
Kontakt:

#1708 Post Postao/la Pale »

Jos tolko i eto nam prasenceta na žaru :lux:

Kemil
Kontakt:

#1709 Post Postao/la Kemil »

Uvijek podržavam red, , i disciplinu (nedostaje rad :) ).

Podržavam i sankcije za nemar, ali bez obzira što sve ekipe već odavno znaju da se termini upisuju, mislim da ova obavijest o sankcijama na webu nije dovoljna i za regularno provođenje sankcija.

Trebalo bi dakle obavijest o sankcijama dostaviti ekipi nekim sigurnim kanalom (tel, sms i sl.) kako bi bili sigurni da su obavijest i dobili, ovako ... možda i nisu znali da im slijede sankcije :cry:

U svakom slučaju :top: za čuvare reda.

ps
Možda netko stvarno mora biti sankcioniran da bi ostali to shvatili za ozbiljno.

ps ps
Ja bih samo još dodao da se u to uključi sve što ima veze sa terminima zauzimanja stolova, a tu naravno spada i rezervacija dvorane kod čišćenja.
Ovo nije bitno samo zbog informacije da je dvorana tada zauzeta nego i radi toga da se vidi kada je, i da li je, bilo čišćenje kako bi se provjerila kvaliteta istog.
Kemil
Kontakt:

#1710 Post Postao/la Kemil »

Krasan primjer kada su u jednom tjednu 3 ekipe upisale odgodu može se pogledati na linku
http://www.juzna-tresnjevka.hr/Pages/Pr ... rmina.aspx

pod 7. kolom 2.11. - 8.11.2015.

Aplikacija nakon upisa takve odgode automatski miče ekipe iz popisa domaćina, a što je fer i prema drugim ekipama i prema članovima koji planiraju treninge.
Brod

#1711 Post Postao/la Brod »

Skupljanje članarine za 12. mjesec,u UTORAK 08.12. od 17-22 h!
Dabi Vas očekuje s nestrplijenjem,nemojte ga razočarati...! :cerek:
wolf
Kontakt:

#1712 Post Postao/la wolf »

Brod je napisao/la:Kao što rekoh,podne otkucalo,pripremite 100 kunića penala! :ne zna:
Vidim u ovom kolu opet stotka na račun za prasence :klopa: :rofl:
Brod

#1713 Post Postao/la Brod »

Misliš Hrga!
On domaće igra u gostima,navodno... :zubo:
wolf
Kontakt:

#1714 Post Postao/la wolf »

nema veze , nije niš upisano :ne zna: samo skupljaj :rofl: :zubo:
vjekkk

#1715 Post Postao/la vjekkk »

Brod je napisao/la:Marco Polo,Mamaloo i Textilci,kaj je sa terminima za ovaj tjedan?
Ako je odgoda,hoću da piše odgoda,ako niste još ništa rezervirali onda ste krajnje bezobrazni! :darkevil:

Ne bude li to riješeno sutra do podneva,idu penali svakoj ekipi po 100 kn zbog ne ugovaranja utakmice na vrijeme.
1. Tek sada vidio ovo - Kemo je u pravu
2. Otkad to pravilo? Nisam informiran...
3. Otkud kazne? Odlučila uprava ili samoinicijativno?
4. I najbitnije - Koga smo mi neupisivanjem odgode oštetili? Čemu oda penali?

Biraj smajlića, teško mi je odlučiti -

:confused: , :eek: , :mad: , :zubo: , :ceka: :flop: , :fu: , :2up: , :funj: , :ljut: , :darkevil:
wolf
Kontakt:

#1716 Post Postao/la wolf »

Broj 9 mi je najjači :zubo:
vjekkk

#1717 Post Postao/la vjekkk »

9, a i 10
Brod

#1718 Post Postao/la Brod »

vjekkk je napisao/la:
Brod je napisao/la:Marco Polo,Mamaloo i Textilci,kaj je sa terminima za ovaj tjedan?

1. Tek sada vidio ovo - Kemo je u pravu
2. Otkad to pravilo? Nisam informiran...
3. Otkud kazne? Odlučila uprava ili samoinicijativno?
4. I najbitnije - Koga smo mi neupisivanjem odgode oštetili? Čemu oda penali?

Biraj smajlića, teško mi je odlučiti -

:confused: , :eek: , :mad: , :zubo: , :ceka: :flop: , :fu: , :2up: , :funj: , :ljut: , :darkevil:

1. Kad treba platiti 100 kn onda je i Kemo u pravu
2.od utorka 01. 12,često ti se događa da nisi informiran
3.Mogu vas dovest u red samo ako vas dernem po džepu,samoinicijativno jer sam ja zadužen za red oko ugovaranja termina.
4. oštetio si sve ekipe koje čekaju da ti ponudiš termin jer igraju više lige od tebe,i sve one koii gledaju koliko je tekmi koji dan pa kad da dođu na trening... stvarno problem u aktivnosti napisati odgoda da ljudi znaju!

Smajlića ću ti izabrati ja bez problema... :brukica: :2up:
japanac

#1719 Post Postao/la japanac »

;) :cry: :cheer: :B: :B: :mad: :cerek: :poop: :flop: :pehar: :blabla: :tuctuc: :hekla: :clint: :bike: :facepalm: :wd:

Tko prokuži dobi pivu :top:
vjekkk

#1720 Post Postao/la vjekkk »

Ja sam skuzio...moze piva? :D
Odgovorite