SOKAZ forum
Nova Tumarina Jazbina - Termini
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pa tako reci precjedniče...nema problema onda!Brod je napisao/la:vjekkk je napisao/la:1. Tek sada vidio ovo - Kemo je u pravuBrod je napisao/la:Marco Polo,Mamaloo i Textilci,kaj je sa terminima za ovaj tjedan?
Ako je odgoda,hoću da piše odgoda,ako niste još ništa rezervirali onda ste krajnje bezobrazni!![]()
Ne bude li to riješeno sutra do podneva,idu penali svakoj ekipi po 100 kn zbog ne ugovaranja utakmice na vrijeme.
2. Otkad to pravilo? Nisam informiran...
3. Otkud kazne? Odlučila uprava ili samoinicijativno?
4. I najbitnije - Koga smo mi neupisivanjem odgode oštetili? Čemu oda penali?
Biraj smajlića, teško mi je odlučiti -
,
,
,
,
![]()
,
,
,
,
,
1. Kad treba platiti 100 kn onda je i Kemo u pravu
2.od utorka 01. 12,često ti se događa da nisi informiran
3.Mogu vas dovest u red samo ako vas dernem po džepu,samoinicijativno jer sam ja zadužen za red oko ugovaranja termina.
4. oštetio si sve ekipe koje čekaju da ti ponudiš termin jer igraju više lige od tebe,i sve one koii gledaju koliko je tekmi koji dan pa kad da dođu na trening... stvarno problem u aktivnosti napisati odgoda da ljudi znaju!
Smajlića ću ti izabrati ja bez problema...![]()
Jel ima neki smajlić di se uvlačim u šuleta?
Kad me već Wolf požuruje....
Dana 26.12(subota),održat će se već tradicionalni Turnir parova,prijave od 17-17.45,početak turnira u 18.00 h
Zagrijavat se možete doći i prije!
Turnir je zatvorenog tipa,samo za članove Južne trešnjevke + gosti s pozivnicom!
Bilo bi lijepo da oni koji su sigurni da mogu i misle doći, naprave predbilježbu Wolfu ili meni!Čisto da nam je lakše organizirat klopu,da ne zmanjka, odnosno da ne pretjeramo!
Prijavljujete se pojedinačno,a par će vam odrediti organizator turnira,kako to već ide svih ovih godina...
Misija - konačno više maknuti Žira i Kirinka s trona!
Klopa bu vjerojatno kotlovina(ne bi bilo loše u međuvremenu zatvorit terasu najlonima),ili roštilj,ili kak se dogovorimo...
Idealno vrijeme za izmaknut na kratko od obitelji,i podružiti se sa prijateljima!
Svim članovima želim Čestit Božić i sve najbolje u Novoj 2016.
Dana 26.12(subota),održat će se već tradicionalni Turnir parova,prijave od 17-17.45,početak turnira u 18.00 h
Zagrijavat se možete doći i prije!
Turnir je zatvorenog tipa,samo za članove Južne trešnjevke + gosti s pozivnicom!
Bilo bi lijepo da oni koji su sigurni da mogu i misle doći, naprave predbilježbu Wolfu ili meni!Čisto da nam je lakše organizirat klopu,da ne zmanjka, odnosno da ne pretjeramo!
Prijavljujete se pojedinačno,a par će vam odrediti organizator turnira,kako to već ide svih ovih godina...
Misija - konačno više maknuti Žira i Kirinka s trona!
Klopa bu vjerojatno kotlovina(ne bi bilo loše u međuvremenu zatvorit terasu najlonima),ili roštilj,ili kak se dogovorimo...
Idealno vrijeme za izmaknut na kratko od obitelji,i podružiti se sa prijateljima!
Svim članovima želim Čestit Božić i sve najbolje u Novoj 2016.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
???
U kalendaru termina na web stranici je za nedjelju (danas) navedeno:
Aktivnost: 6.00 - 11.00h Čišćenje dvorane.
1. Da li je vrijeme ispravno ili je lapsuz, jer ispada da je dvorana već očišćena?
2. Dvoranu ovaj tjedan čisti Mamaloo, vrijeme je upisao Bolfan?
3. Obzirom da se Mamalooovci najavljuju za trening u 17h (na WhatsApp grupi) tada je ili dvorana čišćena u 6 ujutro ili Mamalooovci niti neznaju da je to netko upisao?
Komentar ...
ps
4. Vrijeme čišćenja se upisuje pod termine, lijevi stupac
U kalendaru termina na web stranici je za nedjelju (danas) navedeno:
Aktivnost: 6.00 - 11.00h Čišćenje dvorane.
1. Da li je vrijeme ispravno ili je lapsuz, jer ispada da je dvorana već očišćena?
2. Dvoranu ovaj tjedan čisti Mamaloo, vrijeme je upisao Bolfan?
3. Obzirom da se Mamalooovci najavljuju za trening u 17h (na WhatsApp grupi) tada je ili dvorana čišćena u 6 ujutro ili Mamalooovci niti neznaju da je to netko upisao?
Komentar ...
ps
4. Vrijeme čišćenja se upisuje pod termine, lijevi stupac
Prijavljeni za turnir parova:
Brod,Dabi,Wolf,Žir,Cvijo,Grza,Dananić,Pavlović,Kirin,Dalton Kustec,Hrga,Lovrić,Mixer,Pavić,Barić,Augustinović,Greta,Vjeko,Dalton David,Ešegović,Žalud,Hrc,Ikota,Hrg,Vrkić,Dren,27.Čanadi....
Bumo polako unosili,i kad dođemo do 32 zatvaramo prijave...
Požurite,javite se i potvrdite svoj dolazak!
Brod,Dabi,Wolf,Žir,Cvijo,Grza,Dananić,Pavlović,Kirin,Dalton Kustec,Hrga,Lovrić,Mixer,Pavić,Barić,Augustinović,Greta,Vjeko,Dalton David,Ešegović,Žalud,Hrc,Ikota,Hrg,Vrkić,Dren,27.Čanadi....
Bumo polako unosili,i kad dođemo do 32 zatvaramo prijave...
Požurite,javite se i potvrdite svoj dolazak!
Zadnja izmjena: Brod, dana/u sub pro 19, 2015 10:24 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!