SOKAZ forum
Nova Tumarina Jazbina - Termini
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ja se javljam, a u utorak bum Vam potvrdil 100%Brod je napisao/la:Prijavljeni za turnir parova:
Brod,Dabi,Wolf,Žir,Cvijo,Grza,Dananić,Pavlović,Kirin,Dalton Kustec,Hrga,Lovrić,Mixer,Pavić,Barić,Augustinović,Greta,Vjeko....
Bumo polako unosili,i kad dođemo do 32 zatvaramo prijave...
Požurite,javite se i potvrdite svoj dolazak!
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Prijavljeni za turnir parova:
Brod,Dabi,Wolf,Žir,Cvijo,Grza,Dananić,Pavlović,Kirin,Dalton Kustec,Hrga,Lovrić,Mixer,Pavić,Barić,Augustinović,Greta,Vjeko,Dalton David,Ešegović,Žalud,Hrc,Ikota,Hrg,Vrkić,Dren,Čanadi, Fiškalac,29.Tadić,30.Kajić(gost),31.Veš,32. Juričević
Refrešano!
Gotovo!
Ostali mogu samo pod rezerve!
Brod,Dabi,Wolf,Žir,Cvijo,Grza,Dananić,Pavlović,Kirin,Dalton Kustec,Hrga,Lovrić,Mixer,Pavić,Barić,Augustinović,Greta,Vjeko,Dalton David,Ešegović,Žalud,Hrc,Ikota,Hrg,Vrkić,Dren,Čanadi, Fiškalac,29.Tadić,30.Kajić(gost),31.Veš,32. Juričević
Refrešano!
Gotovo!
Ostali mogu samo pod rezerve!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Evo jakosne grupe,otprilike,otvoren sam za sugestije ako ko ima šta pametno za dodati;
1. grupa:
Cvijo
Lovrić
Tadić
Juričević
Veš
Softić
Čović
2.grupa:
Knez
Mixer
Pavić
Brod
Pavlović
Augustinović
Dabi
Barić
3. grupa:
Wolf
Ikota
Dananić
Greta
Vjeko
Čanadi
Dalton Kustec
Dalton David
4. grupa:
Grza
Kern
Ešegović
Vrkić
Kajić
Hrg
Dren
Imamo i dva teledirigirana para,prošlogodišnji prvaci Žir-Kirin koji brane titulu,i Hrc-Žaludkoji su molili da ih se spoji ako popiju malo da se suigrači ne ljute na njih ak im "padne koncentracija"!
Zbog "pada koncentracije" smo i Hrgicu stavili u 3. grupu!
1. grupa:
Cvijo
Lovrić
Tadić
Juričević
Veš
Softić
Čović
2.grupa:
Knez
Mixer
Pavić
Brod
Pavlović
Augustinović
Dabi
Barić
3. grupa:
Wolf
Ikota
Dananić
Greta
Vjeko
Čanadi
Dalton Kustec
Dalton David
4. grupa:
Grza
Kern
Ešegović
Vrkić
Kajić
Hrg
Dren
Imamo i dva teledirigirana para,prošlogodišnji prvaci Žir-Kirin koji brane titulu,i Hrc-Žaludkoji su molili da ih se spoji ako popiju malo da se suigrači ne ljute na njih ak im "padne koncentracija"!
Zbog "pada koncentracije" smo i Hrgicu stavili u 3. grupu!
Zadnja izmjena: Brod, dana/u sub pro 26, 2015 10:41 am, ukupno mijenjano 3 puta.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!