SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
protivnik ima pravo na to iako nije baš fer, jer ne igra se za novce (isprika svima onima koji igraju za novce sokazIkota je napisao/la:Dečko je kasnio na meč i nisu mu dali da kasnije odigra.
Imo je šk. do 19 i 10 (6sati) i jebiga nije stigao i Breza mu uzela meč 3 seta 11:0
Tako se priča![]()
Ima nas svakakvih
samo, to se piše w.o, a ne poraz igraču koji nije igrao...wtf
mene ovo muči. znate ono kad idete na gostovanja. i sad, dođete, a ono uvjeti neregularni i to fest. poput prehladne dvorane, klizavog poda i lokvi vode u kutu jer krov promoči. ili pak domaćin nema dosta dug termin pa druka da se igra na dva stola (što je nekima sa slabijom kondicijom poput našeg ivanca problem, inače ne bi bilo frke)
znalo se dogodit da vas zove netko s dvoranom izvan službenih geografskih granica sokaza, i onda vas dočekaju takve neregularnosti
kaj je tu ok? mi uvijek odigramo, ali mene da se pita, ja bi u nekim situacijama najradije se okrenuo i doma...
znalo se dogodit da vas zove netko s dvoranom izvan službenih geografskih granica sokaza, i onda vas dočekaju takve neregularnosti
kaj je tu ok? mi uvijek odigramo, ali mene da se pita, ja bi u nekim situacijama najradije se okrenuo i doma...
- Private_Driver
U vezi Jana imao je školu do pola 8. Kasnio je 15 minuta više nego što smo se mi dogovorili da će kasniti.I njihova dvojica(od trojice, izuzev najbolje plasiranog igrača) su inzistirala da Jan izgubi partiju. Ja jednostavno nisam mogao vjerovati jer mislim da su se ekipe do sada s nama mogli uvjeriti da smo pošteni protivnici, da nam je igra na prvom mjestu i da cemo uciniti sve sto je u našoj moći da obje ekipe završe na kraju zadovoljne. A to nije samo jedan bod( koji bi sigurno bio Janov) to je utjecalo i na našu kasniju igru jer moram biti iskren, nisam se osjećao ugodno dok smo igrali protiv njih. Nemam ništa protiv dečki iz breze, ali nismo li prvenstveno zato tu da IGRAMO stolni tenis, da se zabavimo i upoznajemo neve ljude? Ali dobro da smo i ovo iskusili, makar mi, budale kakve jesmo, da nas ekipa slična toj pita ustupak mi bi smo joj ga opet dali. Nemam druge riječi nego to, da nevezano uz ambijent i ljude, prvi puta u ligi sam želio što prije otići kući.
- Pacer/pacemaker
Paaa, neke stvari su jednostavno neobjašnjive.zalive je napisao/la:mene ovo muči. znate ono kad idete na gostovanja. i sad, dođete, a ono uvjeti neregularni i to fest. poput prehladne dvorane, klizavog poda i lokvi vode u kutu jer krov promoči. ili pak domaćin nema dosta dug termin pa druka da se igra na dva stola (što je nekima sa slabijom kondicijom poput našeg ivanca problem, inače ne bi bilo frke)
Evo npr. mi imamo skroz oke prostor. Ima par nedostataka - svjetlo nije baš najbolje pozicionirano i u nekim slučajevima se reflektira od stola pa se desi da slabije vidiš lopticu. Zidovi su bijeli. Visina nad stolom je oko 2,20 (iako je prostorija oko 3,40 visoka ima neka vražja pregrada po sred prostorije) No sve u svemu prostor je zbilja oke. Hoću reći, igrali smo sokazove partije i u puno gorim uvjetima.
No svejedno, kad god nam dođe ekipa u goste, prvo ih pitamo jel im odgovara prostor i ukažemo na nedostatke. Ako im ne paše, odgodit ćemo tekmu i rezervirat u Areni ili slično i ako su zainteresirani možemo odigrat prijateljsku ili malo trenirati kad su već tu.
Nitko nije odbio igrati, svi su rekli da je prostor zakon, i da samo mi znamo gdje su sve oni igrali....
Ne kužim zašto i druge ekipe u SOKAZu ne funkcioniraju na sličan način? Kad pristojno ukažeš na nedostatke, obično ti ljudi izađu u susret (osim naravno ako je fakat strava prostor
Inače, ovo što se tiće Breze i Jana, stvarno, prežalosno za komentirati.
pa, evo, u slučaju kad je bila lokva u kutu, zapravo je samo trebalo malo pobrisati, potruditi se, niš kaj se u 10-15 min ne bi dalo srediti, ali domaćin si nije dao truda. rezultat je da je suigraču koji se poskliznuo na tome prošetalo koljeno, i samo srećom da nije puknuo ipak neki ligamentDren je napisao/la:Ne kužim zašto i druge ekipe u SOKAZu ne funkcioniraju na sličan način? Kad pristojno ukažeš na nedostatke, obično ti ljudi izađu u susret (osim naravno ako je fakat strava prostor)
a ovi koji zovu na hladno ili nema dost termina, to je bar jednostavno reći na telefon i sve se dogovori. ali neki ne rade to. zato da im netko ne bi odbio gostovanje, valjda, a oni forsaju domaći susret
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker