SOKAZ forum
6. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Evo mala zen
analiza lige nakon 7 kompletiranih kola:
3 ekipe su se odvojile i ostali će ih teško stići, moglo bi se reći i nemoguće, a tko će među njima biti na kojem mjestu ovisit će o zadnja 4 kola, ne biste vjerovali!!
Zasad Grlice izgledaju najraspoloženije kako prema sastavu ekipe, tako i prema razlici dobivenih i izgubljenih mečeva, bez obzira na relativni kiks protiv Viva'sa zbog znanih okolnosti.
Ipos očekuju tekme protiv prva 3 pratitelja, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se poskliznuti negdje, moje skromno mišljenje je da budu i to ne samo jednom.
Treba računati i na Pemit koji bi mogao skupiti 22 boda ako sve pobjede do kraja, obzirom da imaju relativno lakši raspored. Stenjevec ne poznam u potpunosti, ali nekak mi se čini da plaćaju danak neiskustvu.
U borbi za opstanak izgleda da će tekma Pliva-Inker biti odlučujuća za 9.mjesto.
Što se tiče MJ mi smo cilj sezone ispunili, tako da sada opušteno igramo do kraja i unaprijed se ispričavamo ako nekom slučajno pomrsimo planove.

3 ekipe su se odvojile i ostali će ih teško stići, moglo bi se reći i nemoguće, a tko će među njima biti na kojem mjestu ovisit će o zadnja 4 kola, ne biste vjerovali!!
Zasad Grlice izgledaju najraspoloženije kako prema sastavu ekipe, tako i prema razlici dobivenih i izgubljenih mečeva, bez obzira na relativni kiks protiv Viva'sa zbog znanih okolnosti.
Ipos očekuju tekme protiv prva 3 pratitelja, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se poskliznuti negdje, moje skromno mišljenje je da budu i to ne samo jednom.
Treba računati i na Pemit koji bi mogao skupiti 22 boda ako sve pobjede do kraja, obzirom da imaju relativno lakši raspored. Stenjevec ne poznam u potpunosti, ali nekak mi se čini da plaćaju danak neiskustvu.
U borbi za opstanak izgleda da će tekma Pliva-Inker biti odlučujuća za 9.mjesto.
Što se tiče MJ mi smo cilj sezone ispunili, tako da sada opušteno igramo do kraja i unaprijed se ispričavamo ako nekom slučajno pomrsimo planove.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
ajde svi na moj trol topic, tamo je dosadno 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
po p..ki
Mogu ja nešto reči?Mislim da je Tomaca dobro predočio
PRITISAK kad si prvi.Sad smo iz drugog plana uvidjeli da možemo izgubiti i
sad nam je lakše igrati.
Ne možeš protiv boljih!Sad nek se drugi misle a mi čemo lako.
Ali naša liga je jaka!Skoro svaka tekma je derbi i svugdje možeš
izgubiti za razliku od recimo četvrte(4),koja je kao jača.
Četvrtoligaši,ispričavam se!!!
Samo sam to htio reči.Takva je sezona kad se skupe neplanirano.
Mislim da su igrači Grlica trebali igrati u četvrtoj lizi ali
su neplanirano ostali u šestoj.
Čao!!!
Nedostaje mi Pionirček!Gdje je on na forumu?Više ga nema?Kaj je živ?

PRITISAK kad si prvi.Sad smo iz drugog plana uvidjeli da možemo izgubiti i
sad nam je lakše igrati.
Ne možeš protiv boljih!Sad nek se drugi misle a mi čemo lako.
Ali naša liga je jaka!Skoro svaka tekma je derbi i svugdje možeš
izgubiti za razliku od recimo četvrte(4),koja je kao jača.
Četvrtoligaši,ispričavam se!!!
Samo sam to htio reči.Takva je sezona kad se skupe neplanirano.
Mislim da su igrači Grlica trebali igrati u četvrtoj lizi ali
su neplanirano ostali u šestoj.
Čao!!!
Nedostaje mi Pionirček!Gdje je on na forumu?Više ga nema?Kaj je živ?
Re: po p..ki
Gdje si ti na forumu Slivac kad ovo pitaš?silvac je napisao/la:Nedostaje mi Pionirček!Gdje je on na forumu?Više ga nema?Kaj je živ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili možda zaj...... čovjeka koji ti ne može odgovoriti
ib ili Izra, recite mu gdje je!
Kaj niste vi Silvac, završili u 6. jer je ispalo da vam je 4. prejaka?
To mi je još nekak friško u glavi...
Činjenica je da mi u 4. imamo 2 slabije momčadi,al koliko vidim i vi u 6. imate isto dvije slabije,a sve ostalo je otvorena borba i kod vas i kod nas,tako da....
kenjaža nema smisla! 
To mi je još nekak friško u glavi...
Činjenica je da mi u 4. imamo 2 slabije momčadi,al koliko vidim i vi u 6. imate isto dvije slabije,a sve ostalo je otvorena borba i kod vas i kod nas,tako da....
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Znal sam da bum nekaj za...l.Uvijek nekog uvrijediš nehotično.
I onda si zrende.Ja sam igral u četvrtoj ,trečoj i drugoj,dok
ste se vi igrali u pjesku.A zadnji put sam ispal(ne borbom)nego nisam imal suigrače.I sad sam vidio da mi je 6.,7.,8.,
liga taman.A to je upitanju volja i starost.
Tak vam je to.Normalno da ste vi sad jači;Brod i Burke!(BB).
Pozdrav.
Mislim,šalio sam se da ste jači.Mislim fizički.

I onda si zrende.Ja sam igral u četvrtoj ,trečoj i drugoj,dok
ste se vi igrali u pjesku.A zadnji put sam ispal(ne borbom)nego nisam imal suigrače.I sad sam vidio da mi je 6.,7.,8.,
liga taman.A to je upitanju volja i starost.
Tak vam je to.Normalno da ste vi sad jači;Brod i Burke!(BB).
Pozdrav.
Mislim,šalio sam se da ste jači.Mislim fizički.
nemojte mi silvaca zajebavat da vam ne dojdem na vrata

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Re: po p..ki
pionirceku je pruzena druga sansa kad se dopustilo da mixer bude na forumu. kako se ponasao moze se vidjeti ovdje:Burke je napisao/la:Gdje si ti na forumu Slivac kad ovo pitaš?silvac je napisao/la:Nedostaje mi Pionirček!Gdje je on na forumu?Više ga nema?Kaj je živ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili možda zaj...... čovjeka koji ti ne može odgovoriti![]()
ib ili Izra, recite mu gdje je!
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php ... c&start=40
ban je jos jednom vise nego zasluzio, a hoce li ga se vratiti, u to necu ulaziti ja jer nije uvrijedio mene i moju obitelj gnjusnim optuzbama.
Sinoć MJ osvojilo neosvojivu ZET-ovu tvrđavu na vrućem (doslovno
) gostovanju.
Pokazalo se da mlade čokljave snage imaju rješenja za iskusne čokljave lisce. U nekim trenucima je presudila mladost, u nekima ludost, a u većini slučajeva sreća, no rezultat je mogao završiti drukčije da smo npr. došli samo dvojica na meč.
Pokazalo se da mlade čokljave snage imaju rješenja za iskusne čokljave lisce. U nekim trenucima je presudila mladost, u nekima ludost, a u većini slučajeva sreća, no rezultat je mogao završiti drukčije da smo npr. došli samo dvojica na meč.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Svi čokljavci na svijetu!
Na mladima svijet ostaje.
Vidite da jedva stojimo.Pa kak bi vas mi dobili.?
Rac Joža Silvac
Vidite da jedva stojimo.Pa kak bi vas mi dobili.?
Rac Joža Silvac
Bravo Mirzinim jatacima!
Pobijedili ste i počokljali doista dobru ekipu
, bogme ste u dobroj kombimaciji s bodovima
, ali čekaju vas još neke vrlo dobre tekme do kraja prvenstva
, npr. protiv Grlica, ima da perje leti na sve strane!
Neke će ptice ostati očerupane kako god da okreneš!
Neke će ptice ostati očerupane kako god da okreneš!
Zadnja izmjena: 55, dana/u pet stu 30, 2012 9:27 am, ukupno mijenjano 2 puta.