SOKAZ forum
9. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
9. liga jesen 2016.
Ak je bio na blokadama onda je dobro da je i odigral 
9. liga jesen 2016.
Hvala dečkima iz Nez, sindikata što su nam izašli u susret i odigrali kolo tjedan prije
Nebi se skupili idući tjedan trojca
Nebi se skupili idući tjedan trojca
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
9. liga jesen 2016.
Dečkima hvala što su nam izašli u susret 
Zadnji put se ovako nisam sastao s lopticom kod RIZ odašiljača.

Za znalce, imaju li plastične loptice oznaku 40 ili 40+? Volio bih znati što me snašlo sinoć

Zadnji put se ovako nisam sastao s lopticom kod RIZ odašiljača.
Za znalce, imaju li plastične loptice oznaku 40 ili 40+? Volio bih znati što me snašlo sinoć

9. liga jesen 2016.
Provjeri u 15-oj ligi ... 
9. liga jesen 2016.
Odgovor je jednostavan - crijevna viroza.trnac je napisao/la:Šta je ovo? Zar je Tonko digao ruke od ove sezone i trenira već za iduću?
A odgoda nema smisla kad je ishod predvidiv, samo bi gnjavili suparnike.
Za srijedu dogovorili gostovanje kod Pešće - to neću propustit!
9. liga jesen 2016.
Važno je da je sada sve OK i da nastavljate borbu.
9. liga jesen 2016.
Izgleda da su Kemičari i Plivadoni odgodili tekmu prošlog kola jer nema rezultata.
9. liga jesen 2016.
Danas igraju 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
9. liga jesen 2016.
Ako nije nepristojno, ja navijam za remi 
9. liga jesen 2016.
9. liga jesen 2016.
A za koga ti navijaš? 
9. liga jesen 2016.
mi sutra pliva a prekosutra nadoknada odgodene Pešće.
Sori ljudi na kašnjenju ali eto moralo se odgodit.
I izgleda da ćemo odgađati i Amaciz 12.kolo, al o tom vas obavijestim na vrijeme
Sori ljudi na kašnjenju ali eto moralo se odgodit.
I izgleda da ćemo odgađati i Amaciz 12.kolo, al o tom vas obavijestim na vrijeme
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
9. liga jesen 2016.
Pobjeda Kemičara i remi Samoboraca stvorio je novu sliku. Uglavnom, više ništa nije kao prije.
Puno toga ovisi kako će Bridževci odigrati protiv Kemičara i Plive.
Puno toga ovisi kako će Bridževci odigrati protiv Kemičara i Plive.
9. liga jesen 2016.
A protiv Pešće???Svi več upisali bodove Bridžu pa i ja hahahahahahahaha.Večeras Pešča protiv Hvidre Maksimir ali nažalost bez mene(to je tak kad ti promijene turnus) ali nema predaje hahahaha

9. liga jesen 2016.
Istina, ispali ste iz svih kombinacija za vrh, niste ni za ispadanje. Nezanimljivi ste skroz
9. liga jesen 2016.
Simbi@ Nebuš im baš falil s obzirom kako igraš

9. liga jesen 2016.
A i to kaj kažeš Ikota,kak igram nebudem ni falio hahahahaha,ali još sam na tabletama ali samo se nadam da budem za Čanadija spreman

9. liga jesen 2016.
Spreman za
ili spreman za
?