SOKAZ forum
Nova Tumarina Jazbina - Termini
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Dabi vas pozdravlja i čeka u utorak 12.01.od 18-22 h da se dođete pričestiti sa članarinom!S obzirom da već samo po sebi ovaj mjesec kasnimo sa sakupljanjem,molim vas da budete točni!
Usput,od idućeg ponedjeljka 11.01. počinjemo sa dežurstvima,zbog Zimskog kupa!
I još usput,nadam se da će dvorana bit počiščena do ponedjeljka,jel tako Bridževci?!
dalton david
Obzirom da se radi o web stranici bit ću slobodan povremeno uskakati sa savjetima i pomoći naravno.
To što Mamaloo neće odigrati tu tekmu (odgoda, predaja i sl.) ne znači da i dalje treba stajati u Popisu domaćina kola koji još nisu rezervirali termin.
O ovome je već bilo riječi, dakle Mamaloo treba u desnom stupcu Aktivnosti upisati svoju ekipu i u napomenu staviti nešto tipa Pobjeda bez borbe, protivnici predali i sl.
Na taj način će se maknuti iz popisa domaćina kola i svi će znati da su svi termini za to kolo upisani, a ostalo je slobodno.
Kemil
To što Mamaloo neće odigrati tu tekmu (odgoda, predaja i sl.) ne znači da i dalje treba stajati u Popisu domaćina kola koji još nisu rezervirali termin.
O ovome je već bilo riječi, dakle Mamaloo treba u desnom stupcu Aktivnosti upisati svoju ekipu i u napomenu staviti nešto tipa Pobjeda bez borbe, protivnici predali i sl.
Na taj način će se maknuti iz popisa domaćina kola i svi će znati da su svi termini za to kolo upisani, a ostalo je slobodno.
Kemil
Kaj idući tjedan nema niti jedne tekme doma 
Predsjedniče???
Predsjedniče???
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Idući tjedan dva kola , pa ti vidi 
Zato pitam,
U prvom djelu ispada da smo svi u gostima.. Bit ce guzva cetvrtak i petak.
Kolko nas je uopce jos u igri?
Daltoni, Jt 1, Jt5, mamaloo, padobranci,jt2, utrine tumi,
Kaj smo svi do srede gosti?
U prvom djelu ispada da smo svi u gostima.. Bit ce guzva cetvrtak i petak.
Kolko nas je uopce jos u igri?
Daltoni, Jt 1, Jt5, mamaloo, padobranci,jt2, utrine tumi,
Kaj smo svi do srede gosti?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Da, mi smo u gostima sutra, a doma ćemo vjerojatno u petak igrati
Mi smo u srijedu u gostima a ak prodemo isto najvjerovatnije petak