SOKAZ forum
22.a liga proljeće 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
Robi 1 Kenobi
- Pacer/pacemaker
Robi 1 Kenobi je napisao/la:Paceri, sutra smo gosti kod vas, pa bi bio red da nam pustite koji set da dobijemo bar malo poleta![]()
Šala afkors, vidimo se sutra i budite spremni ugostiti "najbolju" ekipu u 22.a ligi,
ako ne i cijelom SOKAZu
Mozemo se dogovorit uostalom može se svašta i zalomit ipak smo paceri
isuse pun forum brodaraca
paceru imas istu sliku kao idetelj, stvaras konfuziju
mjenjaj malo, ugledaj se na bolfana 
paceru imas istu sliku kao idetelj, stvaras konfuziju
Zadnja izmjena: Izra, dana/u sri ožu 17, 2010 3:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
-
Robi 1 Kenobi
Ak si zainteresiran mozemo otic jedan dan igrat na betonski stol,ja sam isto kao i ti 22 liga.Bilo bi najbolje ako hoces da odemo za vikend posto onda nema klinaca,igram na stolu ispred OS.Medvedgrad,to ti je na Svetom Duhu,odma iznad okretista Crnomerec,pa ak zelis kontaktiraj me na 098 768 916!Bit ce mi drago ako se odazovesRobi 1 Kenobi je napisao/la:Pa bolje i to neg ostavljat penziju po dvoranama
- Pacer/pacemaker
ma nemojte se brinuti - i da sve izgubite do kraja, bit ćete 17. u ligi jer su tri ekipe odustaleRobi 1 Kenobi je napisao/la:Paceri, sutra smo gosti kod vas, pa bi bio red da nam pustite koji set da dobijemo bar malo poleta![]()
Šala afkors, vidimo se sutra i budite spremni ugostiti "najbolju" ekipu u 22.a ligi, ako ne i cijelom SOKAZu
p.s. mi ćemo bit 16. zbog set razlike
- Pacer/pacemaker
Ajmoooo kartaši di je zapelo,ili igrajte ili se uhvatite bridžaDren je napisao/la:ma nemojte se brinuti - i da sve izgubite do kraja, bit ćete 17. u ligi jer su tri ekipe odustaleRobi 1 Kenobi je napisao/la:Paceri, sutra smo gosti kod vas, pa bi bio red da nam pustite koji set da dobijemo bar malo poleta![]()
Šala afkors, vidimo se sutra i budite spremni ugostiti "najbolju" ekipu u 22.a ligi, ako ne i cijelom SOKAZu
p.s. mi ćemo bit 16. zbog set razlike
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
Ljudi kaj brijete kakav beton,pa to nema veze s pingačemApolon je napisao/la:Ak si zainteresiran mozemo otic jedan dan igrat na betonski stol,ja sam isto kao i ti 22 liga.Bilo bi najbolje ako hoces da odemo za vikend posto onda nema klinaca,igram na stolu ispred OS.Medvedgrad,to ti je na Svetom Duhu,odma iznad okretista Crnomerec,pa ak zelis kontaktiraj me na 098 768 916!Bit ce mi drago ako se odazovesRobi 1 Kenobi je napisao/la:Pa bolje i to neg ostavljat penziju po dvoranama
- Pacer/pacemaker
Pacer je napisao/la:Ljudi kaj brijete kakav beton,pa to nema veze s pingačemApolon je napisao/la:Ak si zainteresiran mozemo otic jedan dan igrat na betonski stol,ja sam isto kao i ti 22 liga.Bilo bi najbolje ako hoces da odemo za vikend posto onda nema klinaca,igram na stolu ispred OS.Medvedgrad,to ti je na Svetom Duhu,odma iznad okretista Crnomerec,pa ak zelis kontaktiraj me na 098 768 916!Bit ce mi drago ako se odazovesRobi 1 Kenobi je napisao/la:Pa bolje i to neg ostavljat penziju po dvoranama
Tak je pacerčino!
Odmah im u startu reci da ak buju
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Ma dobro je.Pacer je napisao/la:
Ajmoooo kartaši di je zapelo,ili igrajte ili se uhvatite bridža
Ne kažem da nije moglo biti i bolje...ali na ovoj razini naše igre, treba i malo sreće - a mi je nismo imali. Paceri su bili bolji od nas, znatno, ali kako smo izgubili od Mažuranca (igrao im najbolji igrač a nije igrao protiv niti jedne druge ekipe. nije potrebno reći da nas je dobio sve 3 a njegova zamjena ima 0:6. u parovima smo imali u prosjeku 4 fulane serve po setu!!!
Ali u ligi je svima isto i nema opravdanja. Da je moglo biti i drugačije, moglo je, ali s obzirom s kakvim smo očekivanjima ušli u sezonu, odigrali smo ovaj dio sezone iznad njih, tako da smo zadovoljni
Zas nebi imalo,iste su dimenzije i visina stola,jedino se malcice drukcije odbija,al to nije problem.Bolje i to nego visit po forumu.Pacer je napisao/la:Ljudi kaj brijete kakav beton,pa to nema veze s pingačemApolon je napisao/la:Ak si zainteresiran mozemo otic jedan dan igrat na betonski stol,ja sam isto kao i ti 22 liga.Bilo bi najbolje ako hoces da odemo za vikend posto onda nema klinaca,igram na stolu ispred OS.Medvedgrad,to ti je na Svetom Duhu,odma iznad okretista Crnomerec,pa ak zelis kontaktiraj me na 098 768 916!Bit ce mi drago ako se odazovesRobi 1 Kenobi je napisao/la:Pa bolje i to neg ostavljat penziju po dvoranama
Meni se iskreno svida igrat vani.