Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
Postano: ned pro 26, 2010 8:51 pm Naslov
: RE: Tenergy_Tensor
Koliko je meni poznato, sa Tensor-ima je problem neujednačenost kvalitete spužve, tj. tehnološki postupak za proizvodnju uvijek ujednačenih pora. No, to će, uskoro, sigrurno biti riješeno. I to u pola cijene.
A, dolazi i kineska konkurencija. Performanse jesu 5% ispod Tenergy-a, ali je cijena 70% manja.
Čuo sam da Butterfly ima novu spužvu, kao Timo Boll sada igra sa njom. No, gume strašno pucaju.
Zna li netko zašto je Butterfly toliko digao cijene ? Smiješno je da jedna guma za stolni tenis košta kao i zimska auto guma profila 205/55/16 za moj auto. Pitao sam ljetos neke direktore u njemačkom Butterfly-u, ali nisam dobio smisleni odgovor (Kao, zbog ujednačavanja cijena u Europi i Kini). _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
Postano: čet pro 30, 2010 3:02 pm Naslov
: Re: RE: Tenergy_Tensor
geek (napisa):
Zna li netko zašto je Butterfly toliko digao cijene ? Smiješno je da jedna guma za stolni tenis košta kao i zimska auto guma profila 205/55/16 za moj auto. (Kao, zbog ujednačavanja cijena u Europi i Kini).
ne slazemo se cesto, al ova ti je na mjestu... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na Prethodno1, 2
Stranica 2 / 2.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.