Polumješovitim. Ekipu čine dva igrača i jedna cura. Slučajno ili ne, ova koja igra za Zagreb je jedna od najzgodnijih na igrama, ne znam tko vrši izbor igračica.
Imao sam tu privilegiju u finalu ukrstiti rekete sa Zokom. Pri rezultatu 2-1 za nas trebala nam je još jedna pobjeda.
A onda triler meč. Vodim 2-1 u setovima, u četvrtom vodim 9-8 i onda pomislim:pa čovječe ja ću pobijediti Zoku, te mi se ruke počmu tresti i izgubih taj set a nakon toga i peti. Ali dobiti dva seta protiv Zoke, ej pa to nije mala stvar. Kaže da mu rijetko tko u Tumarinoj jazbini može uzeti dva seta...
Zadnji meč Pavlin rutinski dobija i to je kraj za Brod.
Nakon toga smo ga pokušali napiti da mu se osvetimo za poraz ali to je tek bila nemoguća misija...
Zadnja izmjena: Bera11, dana/u pon ruj 27, 2010 10:55 am, ukupno mijenjano 1 put.
POZDRAV SVIMA A POGLAVITO BERI , DA JE BILO NAPETO ...JE A STO SE KOJOTIA TIČE.... SLIJEDI KAZNA NEGO AVAJ KAD POGLEDATE OVOGODIŠNJU TREČU LIGU VIDJET ČETE DA JE ONA POPRILIČNO JAKA.... STOGA .........TRENING
Evo i mene!!! Pozdrav svim trećeligašima i onima koji se tako osjećaju ma gdje god bili!!! Čestitke Zoki i njegovim knindžama, rijetko tko će cestama izvući sva tri boda, možda bod! Velike čestitke i Vešu, trica na početku! Tonči, pravniče moj, biti će bolje, više treninga, manje treme i to je to!!!
Mi smo prvu dobili nekako prelako, sve je išlo na našu stranu! Živjeli, veliki pozdrav, ciao!!!
Bravo svima nabrojenima u predhodnim postovima ali poseban bravo i domaćinima iz vučje jazbine koji su popratili ovaj događaj rekordnim brojem pivskih flašica :lux:a bilo je i onih malih flašica koje su uglavnom namijenjene Hrgi al smo ovaj put malo i mi dobili