danas igrali protiv strojoprometa i spuhali 8:2
Doduše igrali s dva igrača pa eto...
Što se mene tiče, u petom setu protiv Žana imao sam 10:8 i svoje serve, i vodstvo sve do 14:13 (na svakom mom vodstvu on je servirao), gdje je on zaredao 3 poena i dobio set i meč...eh..
slijedeći tjedan Lima mislim...
uf ah...
samo da budemo kompletni
U petak imamo tekmu sa Znetom,al opet Fuziju prate pehovi,u prvom kolu bio bolestan prvi igrac,a sad je eto i mene uhvatilo,tako da ne znam kolko cemo biti spremni za petak,al eto dat cemo sve od sebe,valjda nas ubuduce nece tolki pehovi pratit
Apolon je napisao/la:Ajoj Jopa steta,al najgore je kad fali igrac,btw,sretno protiv Lime,samo budite kompletni i mogli bi nes izvuc!!
Vidim da je F-Secure porazio Limu,cestitam Bozi i ostalima na 3 boda
Pozz svima, thx na cestitkama, nije bilo lako, a iskreno nismo niti vjerovali do zadnjeg poena (parovi peti set su imali 10:8), mi smo bili totalno cool, ne znam da li bismo mogli ponoviti (no, bez pretjerivanja, pojedinacno bismo mogli bolje odigrati drugi put, jer smo se malo i prestrasili :-)))
Ma kad nikak da budemo u najacem sastavu a ja nemrem sam dobiti tekmu ma malo sam gumu na rubu ostetio al nis posebno,mene vise brine lakat,nadam se da ce biti spreman odma sutra za trening
Evo odigrali mi taj meč s Limom..
5:5
bilo napeto skroz..
igrao taj zadnji singl za pobjedu, 5 setova, u 5. vodio 7:3, ali onda izgubio 6 poena u nizu i završilo kak je završilo...
parove smo odigrali u žurbi jer smo morali van iz dvorane do 22h...
zapravo smo cijeli meč igrali u nekom brzom igranju...
dogodio se nesporazum sa slobodnim terminom dvorane pa smo morali meč odgodit za jedan sat (ovim putem se zahvaljujem Limi što su bili fer i korektni).a pošto smo morali van do najkasnije 22h, a počeli smo u 19:20...bilo knap dosta...
Bravo Jopa, čini se da se treniralo, iako još malo poraditi na psihi za 5. set i bit ćete u borbi za prva 3. mjesta.
A kak da ja treniram psihu za 5. set ak izgubim u prva 3? Prvo valjda moram trenirat psihu za prvi, pa drugi set...
Inače mi jučer dobili ZNET - imali smo sreće jer su došli s dva igrača.
Bravo (Sve)Mirci!
Lima je na kladionicama slovila kao jedan od favorita lige... al eto prosipaju bodove.
Opet se potvrđuje pravilo da danas svatko zna igrat pingač i da je lopta okrugla (osim ako je trening 1 zvjezdica)
Čestitam i vama antivirusi!! Dobro ste pomeli tu dvojicu kaj su se usudili doći!! Jopa je vodio 7:3 u 5. setu i izgubio, o toj psihi ja pričam. Ak zgubiš u 3 seta ne treba raditi na psihi, već na tehnici.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
idetelj je napisao/la:Čestitam i vama antivirusi!! Dobro ste pomeli tu dvojicu kaj su se usudili doći!! Jopa je vodio 7:3 u 5. setu i izgubio, o toj psihi ja pričam. Ak zgubiš u 3 seta ne treba raditi na psihi, već na tehnici.
ček...ak slučajno vodiš u svakom i izgubiš sva 3, bome treba raditi i na tehnici i na psihi