18. liga jesen 2010

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#21 Post Postao/la wolf »

a jeste postali neskromni :nono: samo bi cenere :rofl: , ma i 6 je super :zubo: , samo tak do kraja :top:
japanac

#22 Post Postao/la japanac »

A kad se čovjek lako navuće na cenera :D
japanac

#23 Post Postao/la japanac »

Mali osvrt na tekmu Avanturisti - Nezgode , bio prisutan do 6. partije . Nezgode ko nezgode , nezgodni a avanturisti nisu imali petlje krenuti u avanturu ( čitaj - prvi krenuti u napada kod fiksa ). Čudna tekma , ljudi se poslije tekme čude sami sebi kak su igrali ali to je draž pingaća .
Dominik zaslužuje pehar za fair play ( tražio ponavljanje poena nakon što ga je osvojio u fiksu za pobjedu , zbog nemogućnosti kontrole glasnica . Rijetko viđeno tim vrednije , svaka čast ! ) :klap:
Apolon

#24 Post Postao/la Apolon »

japanac je napisao/la:Evo , pao i drugi cener :) Slijedeća tekma sa PBZ , a kako tamo igra jedan od najboljih igrača lige teško će biti ponoviti desetku , ali tko zna :djesi:
Vi zelite desetku,a Pongrac tricu :D vidjet cemo ko ce prevagnuti hahahha :D
japanac

#25 Post Postao/la japanac »

Pongrac je u izrazitoj prednosti , on mora pobijediti tri a mi u deset partija ! Nisu nam neke šanse na kladionici :misli:
Apolon

#26 Post Postao/la Apolon »

A mislim da vam u ovom sastavu i formi u kojoj jeste ovih ostalih 7 meceva nece predstavljati neki veliki problem :)
Gregor

#27 Post Postao/la Gregor »

Poštovani igrači 18.-e lige i šire,

evo ja se prvi puta registrirao da komentiram malo naš vrhunski pingać 18-e lige. Pozdrav mojem dalmatincu Stipi, 2 i po metra visokom Vjeki i japancu Željku. Krenuli smo dobro i zato nam gledajte u leđa :B: .

Šalim se, nego nadam se da će biti dobrih mečeva, neka bude FAIR PLAY i neka se tekme ne organiziraju u vrijeme Šeherezade :cheer: .

Svima puno pozdrava i sretno. :s:
bduralija
Kontakt:

#28 Post Postao/la bduralija »

zakon, 18. liga dobila je još jednog reg. korisnika na forumu... i to ne bilo koga već T.G.
bit će to zanimljiv meč u 10. kolu, a do tada treba doći u formu...
Avanturisti su me iznenadili s porazom...
nama slijedi Dubrava, najteže gostovanje.,
:top:
japanac

#29 Post Postao/la japanac »

Ti bogca , pa čitava ekipa mi bude na forumu :wow: Dobro nam došel T.G. Gregor ( čitaj - tiđejgregor ) .
Agronomci na velikom ispitu kod branitelja , nema prepisivanja . Zakaj su avanturisti izgubili ? Možda odgovor dobite u 6. kolu :znoj:
Gregor

#30 Post Postao/la Gregor »

Željac, vidim da su se dečki iz PBZ-a zalaufali. Bilo bu grdo u utorak, ali kao što stara dobra kaže uzdaj se u se i u svoje rekete, samo naprijed. Bilo bi dobro i nakon četvrtog kola imati puni plijen. :s:

Bumo vidjeli, rekli su sljepci! :lux:
vjekkk

#31 Post Postao/la vjekkk »

Prvo još jednom osvrt na tekmu Avanturista s Nezgodama. Iako teška utakmica i dvaput odluka na 5 setova, Dominiku skidam tri kape za poštenje, a i za 'cojones', zbog ponovljenog poena nakon 12:11 za njega. Iako, kako se većina složila, nije trebalo biti ponavljanja... :cestitamo: :fulir: :klap: :top: . Šteta, tu su izgubili minimalno poen (ko zna kako bi onda bilo do kraja...)
PBZ jako dobro odigrao s Dubravom, uzeći u obzir da su im 2 najbolja bila u ugri. Makar su i bez Zadravca uzeli Sorry-ju čisto. Rabuktalo se u ligi, to je dobro. :biggun: . I sve je krenulo na naš mlin :D . Pozdrav pridošlicama!
Rossi

#32 Post Postao/la Rossi »

evo i mene na forumu, kad ste se skoro svi skupili koje znam! pozzdrav
neno
japanac

#33 Post Postao/la japanac »

Prvo pozdrav Rossiju ( da li se to meni čini ili Rossi na avataru već slavi , a trka još traje ) . Četvrto kolo može biti vrlo zanimljivo , da se neke stvari razjasne . Erikson , Agronomci i Avaturisti na teškom iskušenju ( valjda budu preživjeli :bicedobro: ) .
PBZ se treba dokazati protiv trenutno vodećih , a kak bu prošel - tak :gips: ( he , he , ...)
Rossi

#34 Post Postao/la Rossi »

japanac je napisao/la:Prvo pozdrav Rossiju ( da li se to meni čini ili Rossi na avataru već slavi , a trka još traje ) . Četvrto kolo može biti vrlo zanimljivo , da se neke stvari razjasne . Erikson , Agronomci i Avaturisti na teškom iskušenju ( valjda budu preživjeli :bicedobro: ) .
PBZ se treba dokazati protiv trenutno vodećih , a kak bu prošel - tak :gips: ( he , he , ...)
rossi na avataru slavi, ja ne, znate da nisam ja tog kalibra, koji trci pred rudo. meni je bitno da se igra.
Rossi

#35 Post Postao/la Rossi »

jel mi moze neko objasnit trenutacno stanje koje mi nije jasno. rubin ima 12:18 i 4. su a mi imamo 17:13 i 5. smo? po kojoj logici ili je to greska?
zalive

#36 Post Postao/la zalive »

japanac je napisao/la:Dobro nam došel T.G. Gregor ( čitaj - tiđejgregor )
misliš, tiđigregor ;)
japanac

#37 Post Postao/la japanac »

Je u pravu si zalive , tipfeler ( uduvijek sam sa tipkovnicom na pasmater ).
Glede stanja na ljestvici ovo kolo je šansa da se isprave neke nepravilnosti , kaj ne Rossi :top:
Rossi

#38 Post Postao/la Rossi »

ispravit ce se daleko od toga ali kako netko ko je na 6. ili 7. mjestu po skoru moze bit cetvrti?? to mi nije bistro?
japanac

#39 Post Postao/la japanac »

Evo , nakon unosa rezultata Nezgoda stvari su došle na svoje mjesto . Vjerojatno je problem bio u softveru :komp:
Rossi

#40 Post Postao/la Rossi »

e tak vec moze :top:
Odgovorite