SOKAZ forum
9. liga jesen 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mi igramo danas, ponedjeljak odgođenu tekmu protiv PLIVE.
Nadam se da južina koja je sveprisutna u vremenskim izvješćima za danas, neće poremetiti naše raspoloženje i da ćemo dobiti utakmicu.
U srijedu igramo protiv ITD-a u Prečkom. Špijuni
, a i ini navijači dobrodošli.
Od sad smo odlučili na svakoj tekmi sakriti neki od poteza za kolo iza

Nadam se da južina koja je sveprisutna u vremenskim izvješćima za danas, neće poremetiti naše raspoloženje i da ćemo dobiti utakmicu.
U srijedu igramo protiv ITD-a u Prečkom. Špijuni
Od sad smo odlučili na svakoj tekmi sakriti neki od poteza za kolo iza
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
E to sa skrivanjem je pravi pristup
, nažalost u srijedu neće biti špijuna iz ZABE, to je sigurno.
Dakle, bar 3 odgođene tekme, ništa se ne prepušta slučaju u našoj ligi.
Nadam se da ćemo uspjeti odigrati i sa Slogom ovaj tjedan, pa da uhvatimo normalan ritam opet, ovo je užas kad počnu (nepotrebni) dogovori i pregovori.
Dakle, bar 3 odgođene tekme, ništa se ne prepušta slučaju u našoj ligi.
Nadam se da ćemo uspjeti odigrati i sa Slogom ovaj tjedan, pa da uhvatimo normalan ritam opet, ovo je užas kad počnu (nepotrebni) dogovori i pregovori.
Eto, odigrali protiv PLIVE 5 : 5
Iščupali smo bod, iako prema prikazanom nismo zaslužili
Sreća je da se Denac malo ozlijedio, pa nije mogao igrati par, tako da smo dobili 1 (a ne izgubili 2) bod.
U srijedu protiv ITD-a.
Nećete doć' (špijuni iz ZABE ?!)

Iščupali smo bod, iako prema prikazanom nismo zaslužili
Sreća je da se Denac malo ozlijedio, pa nije mogao igrati par, tako da smo dobili 1 (a ne izgubili 2) bod.
U srijedu protiv ITD-a.
Nećete doć' (špijuni iz ZABE ?!)
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Hvala lijepa Jablanovcu na treningu, dečki, super ste .
Bute se oženili, da se Horvat ne brine, i cure igraju pingač, tak su mi rekli .
....samo za gosp. Horvata ..... http://www.youtube.com/watch?v=URoNLANA_w8 ....
Nemoj se zezati i prezueti naM titulu najnepredvidije ekipe...ipak je ta titula rezervirana za nas...STROJAL je napisao/la:Ovaj tjedan sa HEP-om doma u četvrtak 19:00![]()
![]()
Ne usudim se uopće prognozirat'jer kak' igramo ove sezone sve je moguće i ništ' me više ne može iznenadit'
![]()
Tako da nam predstoji borba za opstanak, a nadam se da bumo ipak opstali
Htio sam reći da je sigurno šala u pitanju, kakvo ispadanjeSTROJAL je napisao/la:
Tako da nam predstoji borba za opstanak, a nadam se da bumo ipak opstali
Nema predaje, svi se bore i to je zakon.
ITD je priča za sebe, još samo fali da nama poremete račune zadnje kolo.
ITD i dalje toplo/hladno, HEP se ne predaje.
Krećemo u goste u Podsused.
Dosad sam svašta vidio, backside i soft/travu/antispin, soft i travu, 2 softa, 2 antispina (1 antispin i trava - isti igrač), ali 2 trave - nikad!!!
Navodno ću tu sreću
imati danas, blago meni kaj to postoji uopće.
Izvještaj s tekme još danas, ak stignem.
Krećemo u goste u Podsused.
Dosad sam svašta vidio, backside i soft/travu/antispin, soft i travu, 2 softa, 2 antispina (1 antispin i trava - isti igrač), ali 2 trave - nikad!!!
Navodno ću tu sreću
Izvještaj s tekme još danas, ak stignem.
A ne znam kaj bi napisao po rezultatu izgleda da su nas razbili, ali da je bilo samo malo vise srece ili koncetracije moglo je biri drugacije, izgubili 4 meca u 5 seta, ali da bi situacija bila jos bolnija sva trojca smo izgubili mec di smo u setu za pobjedu vodili 9:5 i na kraju popusili mecNorrin je napisao/la:ITD i dalje toplo/hladno, HEP se ne predaje.![]()
Dean i ja u 5 setu imali 9:5 i izgubili 9:11, a Tomo u cetvrtom setu kod rezultata 2:1 u setovima za njega isto je imao 9:5 i izgubio 11:13...
Tako da je to otislo na nasu stranu bilo bi puno drugacije, jer je npr dean u zadnjem mecu bio toliko zivcan da je svaku lopticu nabio koliko je mogao bez obzira kakva je loptica bila, a da je bio drugi rezultat vjerujem da bi i on drugacije odigrao...ovako nam samo ostaje zal jer smo izgubili bodove, a ogli smo uz malo vise koncetracije do njih...