SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
re
NAKLADA BREZA : OPERATOR IV 8:2
Ubise nas konektira ko beba zvecku
Mi odigrali ko da smo prvi put stali za stol a njihova zelja za pobjedom je bila I vise nego ocita
U svakom slucaju cestitke konektiri, a mi se idemo vaditi protiv operatora na domacem terenu madam se u najacem sastavu
Sto kazes drene
Mi odigrali ko da smo prvi put stali za stol a njihova zelja za pobjedom je bila I vise nego ocita
U svakom slucaju cestitke konektiri, a mi se idemo vaditi protiv operatora na domacem terenu madam se u najacem sastavu
Sto kazes drene
Zadnja izmjena: WaterDog, dana/u čet lis 21, 2010 1:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mažuranac je napokon odigrao meč sa dva najbolja igrača i pobjeda je sjevnula tek tako.
Naklada Breza i dalje pobjeđuje, 4 pobjede, zadnje dvije protiv Autoškole Jerko i STKI "Uriho".
Zvali su me danas i prijetili da će nas razvaliti
šala, bilo je to mnogo suptilnije
Sutra u 19h je ogled Komiže sa Autoškolom Jerko, rezultat ću staviti prije ponoći
Naklada Breza i dalje pobjeđuje, 4 pobjede, zadnje dvije protiv Autoškole Jerko i STKI "Uriho".
Zvali su me danas i prijetili da će nas razvaliti
šala, bilo je to mnogo suptilnije
Sutra u 19h je ogled Komiže sa Autoškolom Jerko, rezultat ću staviti prije ponoći
Napokon imamo sve rezultate kola koja su do sad odigrana
Mi se uspjeli vratiti na pobjedničke staze i pokazati da kao domacini nevolimo prosipati bodove
Operatori su prožili jaki otpor što ako se samo gleda završni rezultat ne izgleda tako,
next up: u utorak idemo u Dugo Selo City na prijelomni meč sezone s Auto školom Jerko.
idemo pokazati da možemo dobiti meč i na gostujučem terenu
Mi se uspjeli vratiti na pobjedničke staze i pokazati da kao domacini nevolimo prosipati bodove
Operatori su prožili jaki otpor što ako se samo gleda završni rezultat ne izgleda tako,
next up: u utorak idemo u Dugo Selo City na prijelomni meč sezone s Auto školom Jerko.
idemo pokazati da možemo dobiti meč i na gostujučem terenu
Napokon smo uspjeli složiti partiju koja je ličila na nešto i uzeli smo tri boda s gostovanja u Dugom selu
BK Element : AŠ Jerko 8:2
Marko je napokon proigrao i zatravio dvicu
Ch standardno dobar pokazuje se kao stvarno dobro pojačanje za ovu sezonu
Uz moju dvicu i parove dovoljno za najveću ovosezonsku pobjedu
nadam se da će nam i ostali rezultati ići na ruku
u idućem kolu Naklada breza nam dolazi u posjetu. Nadam se da ćemo se pokazati kao dobri domaćini
Marko je napokon proigrao i zatravio dvicu
Ch standardno dobar pokazuje se kao stvarno dobro pojačanje za ovu sezonu
Uz moju dvicu i parove dovoljno za najveću ovosezonsku pobjedu
nadam se da će nam i ostali rezultati ići na ruku
u idućem kolu Naklada breza nam dolazi u posjetu. Nadam se da ćemo se pokazati kao dobri domaćini