SOKAZ forum
3.liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mene to podsjeća na Banfićku u mlađim danima.
Ako me sjećanje još dobro služi.
A mi vama nudimo da vi nama postavite momčad. Da budemo fer.
Ako me sjećanje još dobro služi.
Budući da je vaš kapetan a i vi tak demokratski nastrojen ak neće bit problem protiv nas bi bilo lijepo i demokratski da dopustite našem kapetanu da vam izabere početnu postavu i zamjene. I obećajemo da ćete svi igrati.ne pretjeruj, rekao sam da smo svi u formi što je i istina!
(n.b., žacko, uoći da sam jućer ja demokratski uletio i dao prijedlog, naš kapetan je upoznat sa stećevinama demokracije )
A mi vama nudimo da vi nama postavite momčad. Da budemo fer.
Pružili smo vam ruku a vi ovako!
Morat ćemo onda s vama ovako
A Curija ćemo do tada spremit u opaku formu! Pogotovo protiv tvoje travulje Banfićka!
Kapetan je pričao nešto da bi ga mogli poslat u brzi kamp kod dr. Neubauera!
Baš je danas otišao tamo u Njemačku sredit zadnje pojedinosti. Zato sad i smijem pisati po ovoj temi 3. lige. Inače imam zabranu jer previše tajni odajem protivnicima.
Morat ćemo onda s vama ovako
A Curija ćemo do tada spremit u opaku formu! Pogotovo protiv tvoje travulje Banfićka!
Kapetan je pričao nešto da bi ga mogli poslat u brzi kamp kod dr. Neubauera!
Baš je danas otišao tamo u Njemačku sredit zadnje pojedinosti. Zato sad i smijem pisati po ovoj temi 3. lige. Inače imam zabranu jer previše tajni odajem protivnicima.
ib se pali na guranje samo kad zacko nest napise
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
totalni
cak stavise, odbijam pojasnit
cak stavise, odbijam pojasnit
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Bome jedva.
Za dlaku izbjegli 0:4, ali nakon toga nas timski rad i čokljanje dovuklo do 5:4 prije para i vječnog pitanja
Šta ćemo sad?
Al odlično ispalo danas 
Mečevi s Ilijom su bili prijelomnica, dva čupanja 0:2 u 3:2 i jednom skoro obratno, ali je kapetan odigrao taj peti ko zmaj

Sve u svemu prava drama sa sretnim ishodom po nas
<-- kvartet
Šta ćemo sad?
Mečevi s Ilijom su bili prijelomnica, dva čupanja 0:2 u 3:2 i jednom skoro obratno, ali je kapetan odigrao taj peti ko zmaj
Sve u svemu prava drama sa sretnim ishodom po nas