ib je napisao/la:Meni se doduše svidjela ideja zajedničkog juzera i prvog posta u topiku ali otvarati 11 topika na potencijalno novom podforumu (a bome ni na postojećima) ne dolazi u obzir.
Čini se da sam se krivo izrazio, unutar Srcolovke postoje teme, jedna od njih je Tumarina Jazbina - termini jesen 2011., a onda unutar te teme se otvori PRVIH 11 postova, za svako kolo po 1.
Sada ih je već 21 sa ovim mojim.
Nisam pristalica bilo kakvih izvanrednih radnji bez obzira što se radi o domaćinskoj dvorani admina.
E da, Utrine su još u utorak pitale Hrgicu da se pomalo raspita kod svojih kad njima paše, ali ne znam jel ćaća Veš dobio povratnu informaciju.
Nešto se spominjao četvrtak, ali koliko vidim to će propast
U svakom slučaju, nešto ćemo dogovorit sutra na turniru, al nemoj brinut za nas jer je dvoranski derbi pa ćemo već nekako riješit
Nema odgode za vas!
Muljatori jedni Jazbinski! Pratim vas!
I znam ko stoji iza svih tih dogovaranja, odgađanja i namještanja!
Al i njega smo prije koju sezonu prozreli pa sad radi u tajnosti!
Srki, mene ne možeš prevariti! I nemoj učit ove mlađe Utrinaše svojim metodama!
Mlada nada Šibenika je napisao/la:Precedniče, jesi rezervira Klub Ši za srijedu u 1939 h??
Ja jel sam rezervirao?
Meni nitko nije niš javio, a i na ploči niš ne piše,a u srijedu igramo mi i Zumba je ponudila termin prije vas,tak da to ne dolazi u obzir!
Imate li vi kapetana u tom svom klubu iz Šibenika?
E da baš smo pričali, moraš instalirat zvučnike unutra i neki mikrofon s procesiranjem glasa tamo u sobi, da možeš ko pravi Mastermind tjerat otamo ljude koji su predugo za stolom i zvat ih u ispovjedaonicu!!