Upis rezultata Zimskog kupa

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Iceman

#21 Post Postao/la Iceman »

ib je napisao/la:Pa nema žena :hihihi:
lol
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ib
Site Admin
Kontakt:

#22 Post Postao/la ib »

Prigodan poklon ženama je mogućnost upisa rezultata Kupa i u njihovoj konkurenciji. :romeo:

Bokte ova Mirna sve šta zamisli uspije! :s:
Robertino nagovori je nek koji put loto zaigra! :eek: :top:
Loptica Pong

#23 Post Postao/la Loptica Pong »

a ne, uopće mi ne idu te igre na sreću, nikad nisam ništa dobila....
hvala ti na trudu, iako si u pravu, osim mene od žena nitko niti ne unosi rezultate online. no bez obzira na sve, nas četiri sada jedva čekamo da krenemo igrati u toj "vražjoj" zadnjoj muškoj ligi.
:skace: :skace: :skace:
ib
Site Admin
Kontakt:

#24 Post Postao/la ib »

Marija iz Cestodoma je pokušala i poslala mi mail da ne može :s:

A i Vera će uskoro krenut uvjeren sam! :rozi:
Iceman

#25 Post Postao/la Iceman »

Loptica Pong je napisao/la:...bez obzira na sve, nas četiri sada jedva čekamo da krenemo igrati u toj "vražjoj" zadnjoj muškoj ligi.
mislim da ce pola forumskih trolova (ukljucujuci mene :cerek: ) pratiti vase rezultate :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
sosa1

#26 Post Postao/la sosa1 »

ja ne kuzim kaje sad ovo..nemrem nikak upisat rezultat prek neta..uopce mi nigdje nema one kucice DODAJ REZULTAT?!
55

#27 Post Postao/la 55 »

na naslovnoj stranici odi na "Registracija", a ako ga ni tamo nema onda se javi našem ib-u da te registrira! :top:
sosa1

#28 Post Postao/la sosa1 »

cak sam sad i novu registraciju napravio i odem na registracija upisem podatke i tup pogresna sifra..a tu na forumu sam logiran..
Dren

#29 Post Postao/la Dren »

registracija za forum i za upisivanje rezultata su dvije registracije :D

klikni na link desno Registracija (iznad Forum i Kontakt) pa pročitaj Kako se registrirati
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#30 Post Postao/la 55 »

Za upis rezultata treba neka dodatna šifra, sasvim sam siguran da nije dovoljno samo to što si na forumu... imao sam isti problem... eto, obrati se ib-u (administratoru) i on će te provesti kroz sve to. Tražit će te vjerovatno neko korisničko ime i šifru... lijep pozdrav! :w:
sosa1

#31 Post Postao/la sosa1 »

haha ma sve to kuzim nego sam vec sa ovom svojom sifrom stoput upisao rezultat ,a sad ne dela..koje komplikacije nepotrebne
sosa1

#32 Post Postao/la sosa1 »

ljudi fala puno na pomoci..kad je covjek glup nema mu pomoci.-))sjetio se ja svoje staree sifre za upis i sve sad stima,ali nisam pojma imao da treba imat dve sifre,tulavac..fala i sori na gnjavazi.. :s: :eek: :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#33 Post Postao/la ib »

riješilo se preko svih mogućih kanala, bitno da je rezultat tu, pa makar i pobjeda. :cestitamo:
55

#34 Post Postao/la 55 »

sosa1 je napisao/la:ljudi fala puno na pomoci..kad je covjek glup nema mu pomoci.-))sjetio se ja svoje staree sifre za upis i sve sad stima,ali nisam pojma imao da treba imat dve sifre,tulavac..fala i sori na gnjavazi.. :s: :eek: :top:
Nema na čemu, legndo... :s: , važno je da je rezultat tu, a vidim da se niti na meču nisi previše štedio :mirko: :mljacko: :tuctuc: , trica + parovi, svaka čast! :clint:
sosa1

#35 Post Postao/la sosa1 »

da,dobro je pocelo :top: ,sam da se tak i nastavi pa da razveselimo thamma kad se vrati s jahanja klokana :D ..mora nam zoka proradit :rolleyes:
ib
Site Admin
Kontakt:

#36 Post Postao/la ib »

Mislim da nikad spremnije ne ulazimo u Kup - već sam proparsio bilten (Word dokument) i novi brojevi u ždrijebu su u bazi.

To znači da je unošenje rezultata preko weba spremno. :rozi: :tulum:

Nemojte unositi dok ne odigrate, jasno :azdaja: , a ako uspijete unijeti i to se uredno pojavi na rezultatima, što se mene tiče ne morate mi slati poštom.

Bogdai! :fulir:
ib
Site Admin
Kontakt:

#37 Post Postao/la ib »

Op op, jedan od rijetkih momenata kada ima svega na novitetima. :D

Jedino mi se čini da ne rade oznake iznenađenja, barem na ovom jednom uzorku šta imamo. :misli:
Lin Chi Na

#38 Post Postao/la Lin Chi Na »

ib je napisao/la: Jedino mi se čini da ne rade oznake iznenađenja, barem na ovom jednom uzorku šta imamo. :misli:
:confused: :confused: :confused: :rolleyes:
ib
Site Admin
Kontakt:

#39 Post Postao/la ib »

slika :vidiga:
Lin Chi Na

#40 Post Postao/la Lin Chi Na »

Btw, koji Su kriteriji za ova 3 iznenađenja? Kolika mora biti razlika u ligama?
Odgovorite