I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
a ne, uopće mi ne idu te igre na sreću, nikad nisam ništa dobila....
hvala ti na trudu, iako si u pravu, osim mene od žena nitko niti ne unosi rezultate online. no bez obzira na sve, nas četiri sada jedva čekamo da krenemo igrati u toj "vražjoj" zadnjoj muškoj ligi.
Loptica Pong je napisao/la:...bez obzira na sve, nas četiri sada jedva čekamo da krenemo igrati u toj "vražjoj" zadnjoj muškoj ligi.
mislim da ce pola forumskih trolova (ukljucujuci mene ) pratiti vase rezultate
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
registracija za forum i za upisivanje rezultata su dvije registracije
klikni na link desno Registracija (iznad Forum i Kontakt) pa pročitaj Kako se registrirati
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Za upis rezultata treba neka dodatna šifra, sasvim sam siguran da nije dovoljno samo to što si na forumu... imao sam isti problem... eto, obrati se ib-u (administratoru) i on će te provesti kroz sve to. Tražit će te vjerovatno neko korisničko ime i šifru... lijep pozdrav!
ljudi fala puno na pomoci..kad je covjek glup nema mu pomoci.-))sjetio se ja svoje staree sifre za upis i sve sad stima,ali nisam pojma imao da treba imat dve sifre,tulavac..fala i sori na gnjavazi..
sosa1 je napisao/la:ljudi fala puno na pomoci..kad je covjek glup nema mu pomoci.-))sjetio se ja svoje staree sifre za upis i sve sad stima,ali nisam pojma imao da treba imat dve sifre,tulavac..fala i sori na gnjavazi..
Nema na čemu, legndo... , važno je da je rezultat tu, a vidim da se niti na meču nisi previše štedio , trica + parovi, svaka čast!