| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Od dva bana koja su pala, opravdavam: |
| oba (dobro ste postupili) |
|
48%
|
[ 16 ] |
| niti jedan (diktatori buuuu) |
|
15%
|
[ 5 ] |
| samo prstijolin |
|
12%
|
[ 4 ] |
| samo pionirčekov |
|
6%
|
[ 2 ] |
| ne bi se štel mešat |
|
18%
|
[ 6 ] |
|
| Ukupno glasova : 33 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
Tito
Pridružen/a: 01. 12. 2010. (16:56:33) Postovi: 21 Lokacija: house of the flowers
|
Postano: čet sij 26, 2012 9:31 am Naslov
: |
|
|
Hvala druže drda  _________________ proleteri svih zemalja ...
Zadnja promjena: Tito; čet sij 26, 2012 9:35 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet sij 26, 2012 9:34 am Naslov
|
|
| Slavonac (napisa): | Demokracija nije i nesmije biti anarhija. Po meni svako vrijeđanje bilo koga ( pogotovo učestalo ) treba i mora biti sankcionirano. U protivnom bi ovaj prekrasan stolnoteniski forum mogao malo po malo otići vrit. .  |
Forum nije i nesmije biti tiranija , u protivnom bi ova prekrasna demokracija mogla malo po malo otići vrit  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: čet sij 26, 2012 9:43 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): | glasao sam za samo prstiolu.
No, moram reći da je pionirček zdravonamjernu opomenu primio preemotivno i isprovocirao ban.
Stoga razumijem reakciju moderatora, iako eto [pravnik mode:] možda nisu primjenili sve instrumente koji se mogu primjeniti u takvim situacijama [/pravnik mode]
Jer ipak, nije (do tog vrijeđanja moderatora) napravio neke značajnije prijestupe, osim što mu je način postanja bio poprilično "brdski" (za što je bio i pristojno opomenut)
Da sam ja moderator, recimo, ja bi pobrisao te unose i kontaktirao ga pm-ovima da se objasnimo.
Što ne znači da nebi popio ban i nakon toga  |
oh, drene, kako si nepravedan! a moglo se onda i prsteca brisati, kontaktirati i peemati. s tim što si se ti prstecu nakalemio od prvog posta, docirao, i briljirao s postovima o trolanju trola za one koji to razumiju. kužiš, ti si ustvari isprovocirao njegov ban, jer se uslijed toga što si nasjeo na njega čovjek posve pogubio i iznervirao. ta kako i ne bi uslijed te silne kakofonije! to sve, naravno, jer se igranje registriranih igrača tebe neposredno tiče!
mislim da su obadva bana opravdana. slijedeći treba dati drdi ako ne kaže tko je. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tito
Pridružen/a: 01. 12. 2010. (16:56:33) Postovi: 21 Lokacija: house of the flowers
|
Postano: čet sij 26, 2012 9:56 am Naslov
|
|
Pa jedva te prepoznah stari prijatelju , pa gdje nađe tu sliku iz mladih dana dok si još možda i bio demokrata Daj ti nama onu s brčinama  _________________ proleteri svih zemalja ... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:01 am Naslov
|
|
| Tito (napisa): |
Pa jedva te prepoznah stari prijatelju , pa gdje nađe tu sliku iz mladih dana dok si još možda i bio demokrata Daj ti nama onu s brčinama  |
i mislio sam da bi ti mogao biti prvi jer jere je odustao od forumarenja
kad nemrem gledat ova dva kosooka.... koji ne znaju ni t od tiranije.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:06 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
kad nemrem gledat ova dva kosooka.... koji ne znaju ni t od tiranije.... |
tvoj sam avatar išao guglati, jer sam u prvi mah pomislio da je to možda neki pijesnik, ili neki drugi umjetnik. o kako sam pogriješio!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:12 am Naslov
|
|
Ja sam mislil da je to ropeova slika iz dana prije nek je počel muljat s travom ... pa još ima čist pogled  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:18 am Naslov
|
|
| Čupa (napisa): |
možda neki pijesnik, ili neki drugi umjetnik. o kako sam pogriješio!  |
ibro ti je defakto umjetnik, shvaćaš ....
tvoj sam avatar išao guglati, jer sam u prvi mah pomislio da je to možda neki pijesnik, ili neki drugi umjetnik. o kako sam pogriješio!  |
kako se gugla na avatare  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:18 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Ja sam mislil da je to ropeova slika iz dana prije nek je počel muljat s travom ... pa još ima čist pogled  |
pa nije to od trave... to je od spidglua |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:28 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
kako se gugla na avatare  |
google, slike, imaš ikonicu pretraživanje po slikama pokraj polja za pretraživanje i uploadaš sliku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet sij 26, 2012 10:45 am Naslov
|
|
google, slike, imaš ikonicu pretraživanje po slikama pokraj polja za pretraživanje i uploadaš sliku. |
pojma nisam imao fakat šljaka... iako ne kužim kak, ovo mi je veća enigma od shazam-a |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 11:53 am Naslov
|
|
oh, drene, kako si nepravedan! a moglo se onda i prsteca brisati, kontaktirati i peemati. s tim što si se ti prstecu nakalemio od prvog posta, docirao, i briljirao s postovima o trolanju trola za one koji to razumiju. kužiš, ti si ustvari isprovocirao njegov ban, jer se uslijed toga što si nasjeo na njega čovjek posve pogubio i iznervirao. ta kako i ne bi uslijed te silne kakofonije! to sve, naravno, jer se igranje registriranih igrača tebe neposredno tiče!
mislim da su obadva bana opravdana. slijedeći treba dati drdi ako ne kaže tko je. |
od prvog posta prsteca je trebalo banati
ali svejedno, dao sam mu šansu. kontaktirao sam ga (prva 2-3 moja odgovora na njegove provokacije su bila uljudna, razumna i argumentirana) a on je odgovorio sa još više vrijeđanja.
a čuj, 15ak godina iskustva na socijalnim internet mrežama, malo više stresa u životu i eto namjerih se.
Ne ponosim se s tim, dapače sad mi je i žao jer ne mislim da je loš čovjek. Definitivno sam pretjerao. Al je pretjerao i on, pa se kao tješim i opravdavam s tim. Ne budem ponavljao, definitivno. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: čet sij 26, 2012 12:03 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
|
ovako glasi njegov prvi post: "pozdrav svim neregistriranim rekreativcima! zanima me dali se povečala kvaliteta igre i gledanost od kada nema famoznih registriranih rekreativaca?" zbog toga ni staljin ne bi banirao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: čet sij 26, 2012 12:10 pm Naslov
|
|
zbog toga ni staljin ne bi banirao.  |
Bosna šaptom padne  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: čet sij 26, 2012 12:27 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
ali svejedno, dao sam mu šansu. kontaktirao sam ga (prva 2-3 moja odgovora na njegove provokacije su bila uljudna, razumna i argumentirana) a on je odgovorio sa još više vrijeđanja.
. |
Da si mene tak trolal ko njega ja bi te tražil po arhipelagu sa strojnicom nebi se mogel sakrit ni u brlogu sredozemne medvjedice  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet sij 26, 2012 12:49 pm Naslov
|
|
Perice ja sam ti isto izguglo avatar: http://www.tineye.com/ i mislio da si to ti po zuzi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:05 pm Naslov
|
|
| Čupa (napisa): | | Dren (napisa): |
|
ovako glasi njegov prvi post: "pozdrav svim neregistriranim rekreativcima! zanima me dali se povečala kvaliteta igre i gledanost od kada nema famoznih registriranih rekreativaca?" zbog toga ni staljin ne bi banirao.  |
Isse, pa to je govorna figura
Al hvala što si ga iščupao. Baš da analiziramo.
Dakle, dolazi registrirani igrač, i kao prvi post pita ovo pitanje, nakon što su registrirani "izbačeni" iz sokaza.
Iz tona i načina pisanja (neregistrirani rekreativci, famozni registrirani rekreativci) očito je da je došao provocirati ili se naslađivati. Tko to ne kuži, očito da će trebati puno trenirati ophođenje na forumima.
Doduše, takav pristup kakav je on imao je poprilično amaterski jer ovakvim postom na kilometre odaje da je kandidat za odstrijelnu listu. Na svim forumima, newsgrupama, itd. na kojima sam bio aktivan "članovi" s ovakvim prvim postom su bili benani u 100% slučajeva u slijedećih 20ak postova
prstiola je samo pokazao da i ovaj forum slijedi to pravilo. S pravom. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:09 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): |
Da si mene tak trolal ko njega ja bi te tražil po arhipelagu sa strojnicom nebi se mogel sakrit ni u brlogu sredozemne medvjedice  |
lako ti je tako kad na Lastovu ima samo jedan brlog sredozemne medvjedice
Da si napisao "tunelima šta je iskopala JNA" bio bi puno opakiji
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: čet sij 26, 2012 3:34 pm Naslov
|
|
aaaaa...
sad vidim da si napisao i da si prstecu još i šansu dao! ah, pored ovih silnih diktatora kako si ti milostiv.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: ned vel 12, 2012 10:09 pm Naslov
|
|
mislim da su obadva bana opravdana. slijedeći treba dati drdi