SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Novost iz Yasake
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Izra

PostPostano: ned tra 01, 2012 11:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa manje vise svi oni tuniraju pa se za sve moze reci "zapravo uopce ne igraju s tim". a simon gauzy je igrao sa rakza 7 dok nije cornilleau preuzeo sponzorstvo nad njim.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: ned tra 01, 2012 7:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Štovani geek, nema razloga na takav način polemizirati. Tomeck nema nikakav financijski interes u priči s Yasakom nego samo voli njihovu opremu. Stvarno nema razloga zaoštravati ležerne teme tako. Nadalje, tebi svaka čast stvarno znaš puno o stolnom tenisu i često nesebično daješ savjete i pomažeš drugima i dijeliš svoje znanje sa drugima.
Na kraju krajeva i da je Tomecku Yasaka sponzor (ili njegovom klubu) pa šta. To bi samo bilo za svaku pohvalu.
I za kraj mi svi dobro znamo koju ti opremu imaš i dosta nas i kupuje i znamo u kojima si stvarima najpovoljniji. To ti je najbolja reklama.
vjekoslav

PostPostano: ned tra 01, 2012 10:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moram da se malo uključim u ovu temu.
Yasaka je i te kako jako kvalitetna marka u stolnom tenisu.
Kao drugo zašto bilo tko nebi reko ima ova ili ona neka xxx nova guma i di se to može eventualno da narući po kojoj cjeni.
Ne želim da nikoga prozivam ali navodni glavni sponzor SOKAZA je nama preskup jako preskup.

S.P,

Vjekoslav
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: pon tra 02, 2012 7:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Valjda smijem napisati što mislim o drvu ili gumi s kojom igram ili isprobavam.Ili?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjekoslav

PostPostano: pon tra 02, 2012 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u tome i je bit ovog foruma da se čuje o nečemu novom kako je sa time igrati koliko košta di se može da dobije.
[Vrh]
geek

PostPostano: pon tra 02, 2012 11:31 am    Naslov : Yasaka Citirajte i odgovorite

Mislim da nema smisla da objašnjavam, ali da ne bi ostao neshvaćen (to je najgore što bi mi se moglo dogoditi). Ja, sa g. tomeck-om nisam u životu progovorio 3 riječi, slučajno sam ga vidio u subotu u Prečkom. I nemam baš ništa protiv njega osobno, niti protiv firme Yasaka. Ali, imam protiv sustava koji jednom dopušta reklamiranje, a drugom ne. Valjda je sada sve jasno.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Hvatljivi

PostPostano: pon tra 02, 2012 11:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Geek dragi,
Shvaćamo mi tebe al ti nisi shvatil bit ove rasprave. Čovjek voli opremu određenog proizvodjaca i bez ikakvog osobnog interesa najavio novu gumu. Ja isto igram s Rakzom i super mi je.Jedva čekam 9ku.Ne znači TO nikakvu reklamu, već subjektivno mišljenje o dotičnoj gumi. Isto tak koristim i opremu drugih proizvodjaca,pa i Kineskih i hvalim ju na mjestu di TO spada.
Ti si ga zbog istog optužil da TO radi iz materijalne koristi i proglasil ga neukim tukcem jer nezna tvornicu koja proizvodi gumu, koji sve proizvodjaci istu prodaju pod drugim nazivom i još pokazal slike nekakvog reketa Kao neumoljiv dokaz s kakvim gumama igra Ma Lin, jer to vidi čuda IDE tebi u prilog.Siguran sam da i kinezi na istu robu ljepe različite etikete, bar Su oni poznati po plagijatima.
Mislim da čovjeku duguješ ispriku.
Većina nas nezna svaki detalj o sastavu i proizvodnji određene opreme, no to ne znači da nemamo pravo komentirati istu.
S druge strane, uopće nije bitno s ćim igra, već ko igra. To posebno vrijedi za Ma Lina i slične.
Kaj se pak tiče reklamiranja na forumu ti i tvoj nomadski način trgovine zadnji imate pravo na žalbu, jer trgovina u zakonskim okvirima izgleda skroz drugačije.
Također komentari o cijenama konkurentske opreme Su potpuno nesuvisli jer iste diktira proizvodjac, a znamo kak Kinezi postižu niske cijene.
Gledao sam dokumentarac gdi vele da rade za siću i nemaju nikakva prava, no iako ja za TO nemam dokaza ipak ću kupovati gume koje EU tvornica proizvodi za Japansku firmu. TO je vjerojatno rijetka pojava u današnjoj ekonomiji, po meni za svaku pohvalu. Beljenje
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto tra 03, 2012 1:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvatljivi (napisa):
Geek dragi,
Kaj se pak tiče reklamiranja na forumu ti i tvoj nomadski način trgovine zadnji imate pravo na žalbu

bogami,Hvatljivi je to skroz na skroz deklariral u par riječi!!! Juhuu
zmilko

PostPostano: uto tra 03, 2012 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kupio sam od geeka xiom vega pro ,max debljine i tu ću gumu isprobati.Napisat ću kako mi odgovara na drvu tb spirit.I to je isključivo moj dojam i ocjena.
Tenergy 05 mi savršeno odgovara ali cijena nikako.
tomeck

PostPostano: uto tra 03, 2012 9:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Potpis Hvatljivi !

Prije godinu dana kada smo organizirali 2. kup Velike Gorice u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, poslali smo molbu svim renomiranim trgovcima stolnoteniske opreme da podrže kup na njima najbezbolniji način....koja futrola, ručnik, majica....kao nagrada za prva 3. mjesta.
NITKO ALI APSOLUTNO NITKO nije se udostojio čak poslati mail i reći ajde odje....bilo kakav odgovor OSIM IGORA ZOVKA i IRINE BANIČEK i branda YASAKA.
Oni su nam pružili ruku partnerstva i prijateljstva. Od tada ta suradnja traje. I zato kada na račun ZLATNE MEDALJE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA dobijemo kao ekipa određenu opremu i kada imamo izuzetan odnos sa tim divnim ljudima dajem si za pravo HVALITI BRAND YASAKA i pisati sve što bude zanimljivo a neće kršiti pravila ovog foruma. I da, mi svi iz USPONA IGRAMO SA YASAKA Gumama, i svi smo u YASAKA opremi više manje.

Što se tiče finacijskog interesa MI GA NEMAMO.
Naš jedini interes je treniranje i napredovanje te osvajanje još zlatnih odličja uz support YASAKE.

Evo nadam se da je sada sve jasnije.
Obi-wan

PostPostano: sri tra 04, 2012 4:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako sam trgovac, volim ljude koji nešto prodaju malo bocnuti i staviti na probu (biti razmažena mušterija). Poenta je da dobar prodavač zna i sa takvima. Spomenuti ljudi iz Yasake su se pokazali kao maksimalno strpljivi, fleksibilni i spremni izaći u susret savjetima i cijenom. Tako da smo dva puta lijepo surađivali, a i u budućnosti namjeravam nastaviti suradnju. Posebno mi je drago što su izašli u susret osobama s invaliditetom što još više dodaje na njihov ljudski kvalitet. Invalidi i problemi invalida su nešto što inače igra veliku ulogu u mojem životu pa znam cijeniti ovakve postupke.
Također sam lijepo trgovao s gospodinom Bogdanom iz Pule koji je distributer za Donic.
[Vrh]
LiChin

PostPostano: sub tra 07, 2012 2:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Obi-wan (napisa):

Također sam lijepo trgovao s gospodinom Bogdanom iz Pule koji je distributer za Donic.

Evo primjer, koji mislim sve objasnjava. Ne kazem da itko ima osobni interes vezano za yasaku, ali mislim da je glavni problem koji je stvorio ovu raspravu taj sto je tomeck doslovno copy-paste tekst sa njihove stranice, koji bogami izgleda ko teesko reklamiranje haha, kuzite?

tomeck, ti da si napisao evo kao Obi-Wan, "yasaka mi je super imamo odlicna iskustva s njima, i Banicek i drustvo su nam uvijek izlazili u susret firma je ludilo, evo izlazi nova njihova guma iz Rakza serije..." itd mislim da ti nitko, pa ni sam geek, ne bi nista rekao (nevezano za njegov nacin trgovanja).

Mislim da su prigovori koji su upuceni bili jedino u tom smjeru (iako vecina ljudi ovdje ocito zna kako ti ni ostali u klubu ti od toga nemate interesa). Ali cisto, za ljude koji te ne znaju, ovo ispada reklamiranje, kuzis? Sta sad neki sokazovac koji se tek registrirao na forum zna jesi li ti generalni zastupnik i distributer za Yasaku za Hrvatsku, ili si samo zaljubljenik u njihovu opremu i gume. A njemu ce na prvu, kad vidi prvi post, brate ispast upravo ovo prvo. Iako nije. Zubo

Znaci ubuduce, za mir svih, lijepo napises svoje misljenje subjektivno, i napuni sve teme s tim haha, samo nemoj onako copy paste-at headline koji u takvom obliku ispada cista reklama. Iako u tvom slucaju to nije bila. Smile
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
tomeck

PostPostano: pet tra 13, 2012 6:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stigla Rakza 9 - slijedi proba, pa javljanje.
Dren

PostPostano: ned tra 15, 2012 5:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i? jel se probalo?
tomeck

PostPostano: ned tra 15, 2012 6:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne jos...vikend je...zena..djeca..u utorak nadam se na treningu..
geek

PostPostano: ned tra 15, 2012 8:03 pm    Naslov : Yasaka Rakza9 Citirajte i odgovorite

Na sport-schreiner-tt.de karakteristike Rakze9 su :

Kontrolle: 6-
Tempo: 10+
Spin: 10++

dok su karakteristike Rakze7 bile :

Kontrolle: 6-
Tempo: 10
Spin: 10++

Zar ne bi bilo bolje da je povećana kontrola, a brzina ostala ista ? Kome fali brzine ?

Pitanje: Koja brzina gume je optimalna za mene ?
Odgovor: Ona, na koju, nakon štopa ili uguranog štopa stignem namjestiti noge i povući slijedeći spin.
Osobno iskustvo: Kada igram FH kontru sa kćeri, svaka 3 lopta mi leti van. Ona jednostavno igra 30 % brže od svog tatice. Na Mladosti sam gledao Borošicu protiv kineskinje, 7. sa svjetske rang liste. Igralo se klasično žensko BH bubanje. Na 90 % 3. lopti Tamara je kasnila.
Zaključak: Sve te brze i ultra brze gume nisu za nas u Sokaz-u, jer smo mi prespori. Možda za djecu, profesionalce ...
中國膠 (KINESKE GUME)

Zadnja promjena: geek; pon tra 16, 2012 7:50 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
dada

PostPostano: ned tra 15, 2012 8:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Od najmlađih kadeta pa do juniora, čini mi se da rotacija igra posebno veliku ulogu. Čim netko povuče rotirani spin, problemi, a ove brze top spinove, tu se preuzima, bloka, bez frke, i stvarno lijepih poena ima, no čim netko malo više rotacije uvede u igru, uglavnom osvaja poen... generalno gledano.
[Vrh]
tomeck

PostPostano: uto tra 17, 2012 8:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo isprobana RAKZA 9 2.0
Guma jako slična rakza 7 soft, no ipak se vidi i osjeti nova poroznija guma.
Guma ima na BALSA+ drvu izuzetno čudan zvuk, kao zvuk kada loptica pogodi kartonsku kutiju....uglavnom fora zvuk.
Kaj se tiče spina, tu je barem koliko sam ih danas povukao brža od rakze 7 soft i to je zapravo glavna razlika. Kontrola, osjećaj katapulta...sve je isto kao i kod 7 soft.

Meni jedino što ne paše a to je da je 2.0 na BALSA+ (75 GR), malo preteška guma. MIslim da je to subjektivno jer sad već godinu dana igram sa 7 SOFT i naviknul sam da mi je reket lagan pa sada bilo kakvu promjenu u težini reketa jako osjećam.

To je moje viđenje gume.

LP
Hvatljivi

PostPostano: sri tra 18, 2012 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja probal 9 2.0 na yasaka drvu extra special i meni je skoro ista ko 7, jedino imam dojam da je ta nova spužva tvrda od one na 7 i ne vidim taj izrazitiji katapult efekt.
Moram je još probat na Galaxy J1 jednoslojnoj johi s kojom igram, no pričekat ću kraj prvenstva, ne da mi se preljepljivat. Imam predosječaj da ću ostat na 7.
Sve u svemu razočaran sam, još nisu smislili gumu s kojom moreš pobjeđivat, a da nemaš pojma o pingaču Zubo
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet tra 19, 2012 5:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvatljivi (napisa):

Sve u svemu razočaran sam, još nisu smislili gumu s kojom moreš pobjeđivat, a da nemaš pojma o pingaču Zubo

ROFL ROFL ROFL Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.