SOKAZ forum
23. A i B liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Kod odabira voditelja liga treba uvesti pravilo da voditelj lige ne može biti osoba koja nije prisutna na forumu.
OK, ne moraju biti aktivni a la Dren
ali barem 2-3 puta tjedno da čitaju forum svoje lige i da se jave postom po potrebi.
I sam vidiš kako bi ti bilo lakše komunicirati kada bi znao da su svi tvoji na forumu.
OK, ne moraju biti aktivni a la Dren
I sam vidiš kako bi ti bilo lakše komunicirati kada bi znao da su svi tvoji na forumu.
- dario-zg-zapad
Prvo ... mada je šaljiva , poruka ti je na tragu ksenofobičnosti .Saša je napisao/la:Kakva staljinistička idejadtrnski je napisao/la:Prvo bi trebalo SVE voditelje liga navući na forum
Ne daš ljudima zraka
Oni su ti ka i dalmoši
Htjeli bi da im pošaljemo pare a da i nedođemo vidjeti mora
Drugo ... dobar dio voditelja je zasigurno , u najmanju ruku, porijeklom iz Dalmacije
Treće ... paralela ti je bezveze , jer nikako da shvatite , da je voditeljstvo 100% volontersko
Zato bas sto je volontersko trebalo bi dati 100%sebe u to sto radis
Necu volontirati i nista ne raditi pod izlikom da nisam placen.

Necu volontirati i nista ne raditi pod izlikom da nisam placen.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Krešo kužim ja tebe kaj ti oćeš reći, ali ima voditelja kojih boli ona stvar za ligu koju vode. I na kraju se tako i ponašaju. Skupe zapisnike ( ako i to) i predaju na kraju izvještaj. I to je to.
Recimo gospon koji je odgovoran za rješavanje problema dvorane , naziva ekipe koje su gosti u dotičnoj dvorani .... ma neću srat po ljudima sve je super
Idem radit na socijalnoj inteligenciji
ps Nadam se da će novi voditelji podić malo letvicu u volontiranju
Recimo gospon koji je odgovoran za rješavanje problema dvorane , naziva ekipe koje su gosti u dotičnoj dvorani .... ma neću srat po ljudima sve je super
Idem radit na socijalnoj inteligenciji
ps Nadam se da će novi voditelji podić malo letvicu u volontiranju
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Ma kakva ksenofobičnost? Ja bi sve te Dalmatince posla odakle su i došli...wolf je napisao/la:Prvo ... mada je šaljiva , poruka ti je na tragu ksenofobičnosti .Saša je napisao/la:Kakva staljinistička idejadtrnski je napisao/la:Prvo bi trebalo SVE voditelje liga navući na forum
Ne daš ljudima zraka
Oni su ti ka i dalmoši
Htjeli bi da im pošaljemo pare a da i nedođemo vidjeti mora
- dario-zg-zapad
nemojte mi zaspamat forum
Boljhe vi iskusni da nama novima otkrita male tajne stolnog tennis
Npr: kako iznervirat protivnika
Brisat ruku stalno kod mrežice, popravljat carape, pa kod serve 10 puta lopticu u pod prije serviranja, pa kod dobre loptice viknut out tek tolko da digneš živce pa priznat poen.

Boljhe vi iskusni da nama novima otkrita male tajne stolnog tennis
Npr: kako iznervirat protivnika
Brisat ruku stalno kod mrežice, popravljat carape, pa kod serve 10 puta lopticu u pod prije serviranja, pa kod dobre loptice viknut out tek tolko da digneš živce pa priznat poen.
23. A i B liga
Zlarinski koralji ''slomili'' Cvjetno 6-4
...od toga 3 meča izgubili 2-3 (čisti strah i neiskustvo mojih suigrača)
Na kraju skoro od gotovog - veresija,
Cvjetno imalo meč loptu za 5-5
...od toga 3 meča izgubili 2-3 (čisti strah i neiskustvo mojih suigrača)
Na kraju skoro od gotovog - veresija,
Cvjetno imalo meč loptu za 5-5
The Only Way Is Up...rutinski
, a ne se mrznuo po Purgeraju...