| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:27 pm Naslov
: |
|
|
| Norrin (napisa): | Dom Sportova je otisao kvragu, o tome pricam.
A zakaj to samo mene muci, kad odgovorne to ne dira, ne znam. |
Odgovorne u SOKAZ-u, ili odgovorne u Savezu, ili u Gradu, ili koga ne dira?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:50 pm Naslov
|
|
U oba Saveza i Gradu, nazalost.
Svi su oni samo zasluzni, nikad odgovorni.
Vazno da se slikaju svuda. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:52 pm Naslov
|
|
Svaka čast SINNIu, ali tamo je još uvijek kvaliteta protivnika na razini ispod 10 lige uz nekoliko izuzetaka. Dok sam ja povremeno dolazio tamo, bila bi cca. 2-3 igrača na razini neke jednoznamenkaste lige u najboljem slučaju, ali ideja je za svaku pohvalu. Također, gospodin Zlatko se trudi sve održavati na određenoj razini i svaka čast mu na tome.
@Tomaca, ako je ono "pitaš me ili prelažeš" išlo mene, ja sam samo predlagao. Ako nije, još uvijek sam predlagao.
Čak i ako se igra na 6 stolova, nije neophodno da budu samo 12 igrača... OK je i ako ih je 4 po stolu, tako da se svatko može malo i odmoriti. To praktički znači dsa igraš svaki drugi meč na stolu... svaki drugi ili svaki treći meni se čine kao prihvatljivi omjeri. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:55 pm Naslov
|
|
@Norrin: Pretpostavljam da misliš na HSTS i ZŠS, pa onda oke ako nismo mi nešto krivi.
Ja sam s druge strane stekao dojam da se borilo i rukama i nogama za Trojku, kao i da je politika jedna zaguljena stvar protiv koje ponekad ne možeš. Al dobro, to sam samo ja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:55 pm Naslov
|
|
| Norrin (napisa): | Dom Sportova je otisao kvragu, o tome pricam.
A zakaj to samo mene muci, kad odgovorne to ne dira, ne znam. |
Ja se slažem s Igorom da Dom Sportova nije najvažnije mjesto u cijeloj priči. Posebno u zadnje vrijeme kad se pojavilo nekoliko novih dvorana. Kad bi svaka od njih poput Ritma jednom mjesečno organizirala neki turnir (po mogućnosti ne u istom terminu ), imali bi priliku igrati neki turnir praktično svaki vikend. I na sve to tu su turniri u okolici Zagreba ili u Deželi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 12, 2013 4:59 pm Naslov
|
|
| King (napisa): | | Svaka čast SINNIu, ali tamo je još uvijek kvaliteta protivnika na razini ispod 10 lige uz nekoliko izuzetaka. Dok sam ja povremeno dolazio tamo, bila bi cca. 2-3 igrača na razini neke jednoznamenkaste lige u najboljem slučaju, ali ideja je za svaku pohvalu. |
Ovo je istina, ali možda je lakše samo proširiti postojeći sustav boljim igračima, nego izmišljati toplu vodu? Baš zato sam i spomenuo kako se u SINNI-ju trude s tim novim idejama i podjelama po jakosnim grupama. Čini mi se da im je sljedeći cilj pokušati privući bolje igrače. Ako postoji interes s obje strane, zašto ne pitati?
Osim toga, SINNI nije pupčano vezan za neki prostor - u slučaju da narastu duplo, pretpostavljam da bi se moglo distribuirati natjecanja i na misteriozni Tomacin teren ili gdjegod. Tipa jaki tamo, slabi vamo, ili tako nešto, tko zna. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 12, 2013 5:06 pm Naslov
|
|
Dapače
Dođite na SINNI več danas gospodo iz viših lig. Moramo i mi od nekog nekaj naučti
Kad Vas se nakupi više , nitko vam neće zamjerit ak se povučete na stol ili dva sa strane. Pa normalno da Vam nije neki guš igrati samnom ak igrate tam neki 4-5 razred, ali kad Vas se nakupi i Vi bute imali sebi ravnog  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet tra 12, 2013 5:07 pm Naslov
|
|
| Nije meni problem igrati s nijednim igračem... neovisno o ligi... na kraju krajeva igramo zbog gušta. Ali činjenica je da je igranje s jačima uvijek pozitivna stvar. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 12, 2013 5:10 pm Naslov
|
|
Ako počnete dolazit, onda i bude jačih, ak bumo se dopisivali onda od sporta možda pređemo jedino na golube pismonoše
Večeras vanredno zbog Vodovoda od 18-20 i 20-22h
DOBRODOŠLI  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet tra 12, 2013 5:12 pm Naslov
|
|
E daj kad si već tu, objasni kako je to sad podijeljeno, mislim ovo 18-20 i 20-22?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet tra 12, 2013 9:59 pm Naslov
|
|
To su termini igranja. Dolaze svi bez obzira na jacinu. Slozi se zdrijeb i igra se cijelo vrijeme lijevo izgubljeni, desno pobjednici. Pa dalje od desnih pobjednika idu desno do finala, i lijevo do finala. Sto ima vise sudionika veci je cuspajz na papiru, ali g. Malovac toradi skoro ko Komericki.
Subotom su oni najmanje vjesti, skroz pocetnici od 12~14. A mi malo bolji pocetnici i igraci koji razlikuju rotaciju odd 14_16 i 16-18h _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: sub tra 13, 2013 10:06 am Naslov
|
|
prijedlog:
-6 stolova
-12 igrača -svrstavam ih u približno isti jakosni rang
-igra se 3h(skoro pa neprekidno)
-3 ranga odnosno termina u danu
-ovo je prijedlog za shemu turnira, gdje će svaki igrać odigrati 4 utakmice
-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina
-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(2,5h)
-neprekidno se igra
-razmjenjuješ raznovrsne protivnike
-nedostci:
-nema pehara i medalja
-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak
ovo probajte sagledati iz kuta nekog igračkog treninga gdje če te u kratkom vremenu odigrati sa raznovrsnim protivnicima,shema turnira je tu da da ipak neki red u sve to a i dat će mali natjecateljski štih
ps:neznam dali sam skroz prekopirao sinny ali to nije ni bitno[/img] _________________ was once Kemilov suigrač
Zadnja promjena: Tomaca; sri tra 24, 2013 2:03 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub tra 13, 2013 11:12 am Naslov
|
|
Tomaca nije sinny vec SINNI sto znaci bas ovo gore sto si napisao
Svi Igraju Nitko Ne Ispada  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub tra 13, 2013 12:30 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Tomaca , sve si napisao ,samo ne di se igra i kolko košta  |
Ako ima 6 stolova i 12 igrač i igra se 2h. 1h stola je cca 35kn onda Vas 2h igranja košta 35kn. 6x2x35=420kn podjeljeno na 12igrača = 35kn _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: sub tra 13, 2013 12:56 pm Naslov
|
|
Nebi jos izlazio u detalje,ali mislio sam da je nekih 30 kn u redu cijena i igra se dva i pol sata.
Vise me zanima jel ima uopce pokrice tako nesto
Znaci nadju se 12 priblizne kvalitete i odigraju u dva i pol sata sa velikom vecinom od te 12
Zainteresirani mi se mogu javiti na mail sa imenom prezimenom,liga i br.mob
 _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pon tra 15, 2013 6:25 pm Naslov
|
|
idemo sad službeno:
DVORANA VJESNIK (SUBOTOM I NEDJELJOM MINI TURNIRI I IGRAČKI TRENINZI)
-6 STOLOVA
-12 igrača -svrstavaju se u približno isti jakosni rang,može i 16 igrača onda bi termin tajao 4 h i bile bi male preinake u shemi turnira
-30 kn po igraču
-igra se 3h max (skoro pa neprekidno)
-3 ranga odnosno termina u danu-(poželjno nije uvjet)
-vrijeme još nije striktno utvrđeno tako da su otvorene razne mogućnosti ovisno o broju prijavljenih(
-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina(što bi značilo još cca 4 tekme svaki)
-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(3h max)
-neprekidno se igra
-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak zbog lakše organizacije a i da prijavljeni znaju koga mogu očekivati na treningu
ovo probajte sagledati iz kuta nekog igračkog treninga gdje če te u kratkom vremenu odigrati sa raznovrsnim protivnicima,shema turnira je tu da da ipak neki red u sve to a i dat će mali natjecateljski štih
zainteresirani na mail(ikonica dolje) ili na br mob 091 721 3603
_________________  _________________ was once Kemilov suigrač
Zadnja promjena: Tomaca; sri tra 24, 2013 2:04 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pon tra 15, 2013 9:54 pm Naslov
|
|
tomaca ko ce to platiti
i tko po tebi tu zaraduje
daj malo
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto tra 16, 2013 7:20 am Naslov
|
|
| tomaca (napisa): | idemo sad službeno:
DVORANA VJESNIK (SUBOTOM I NEDJELJOM MINI TURNIRI I IGRAČKI TRENINZI)
-6 STOLOVA
-12 igrača -svrstavaju se u približno isti jakosni rang,može i 16 igrača onda bi termin tajao 4 h i bile bi male preinake u shemi turnira
-30 kn po igraču
-igra se 3h max (skoro pa neprekidno)
-3 ranga odnosno termina u danu-(poželjno nije uvjet)
-vrijeme još nije striktno utvrđeno tako da su otvorene razne mogućnosti ovisno o broju prijavljenih(
http://imageshack.us/scaled/medium/811/img201304121853371.jpg
-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina(što bi značilo još cca 4 tekme svaki)
-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(3h max)
-neprekidno se igra
-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak zbog lakše organizacije a i da prijavljeni znaju koga mogu očekivati na treningu
zainteresirani na mail(ikonica dolje) ili na br mob 091 721 3603
_________________  | _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto tra 16, 2013 8:24 am Naslov
|
|
Sve što si naveo se može dobiti i na Sinniju. Lagano labava natjecateljska nota (turnir, evidencija rezultata), razni igrači s raznim gumama, subotnji termin, 2 sata igranja, cijena 25 kuna.
Neki dan sam igrao u Vjesniku i Velesajam mi je ugodnija dvorana
U svakom slučaju sretno s tim.
Ako uspiješ animirati igrače iz viših liga mogao bi to biti pun pogodak
Igrači iz viših liga uglavnom nemaju volje za pinganjem s nama iz nižih liga. Jesi li razmislio o konceptu dogovorenih mečeva odnosno prijateljskih utakmica subotom u tom terminu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|