NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

PRIJEDLOG ZA TURNIR
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Dom Sportova je otisao kvragu, o tome pricam.
A zakaj to samo mene muci, kad odgovorne to ne dira, ne znam.

Odgovorne u SOKAZ-u, ili odgovorne u Savezu, ili u Gradu, ili koga ne dira? Kokice
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Norrin

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U oba Saveza i Gradu, nazalost.
Svi su oni samo zasluzni, nikad odgovorni.
Vazno da se slikaju svuda.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
King

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast SINNIu, ali tamo je još uvijek kvaliteta protivnika na razini ispod 10 lige uz nekoliko izuzetaka. Dok sam ja povremeno dolazio tamo, bila bi cca. 2-3 igrača na razini neke jednoznamenkaste lige u najboljem slučaju, ali ideja je za svaku pohvalu. Također, gospodin Zlatko se trudi sve održavati na određenoj razini i svaka čast mu na tome.

@Tomaca, ako je ono "pitaš me ili prelažeš" išlo mene, ja sam samo predlagao. Ako nije, još uvijek sam predlagao. Zubo

Čak i ako se igra na 6 stolova, nije neophodno da budu samo 12 igrača... OK je i ako ih je 4 po stolu, tako da se svatko može malo i odmoriti. To praktički znači dsa igraš svaki drugi meč na stolu... svaki drugi ili svaki treći meni se čine kao prihvatljivi omjeri.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@Norrin: Pretpostavljam da misliš na HSTS i ZŠS, pa onda oke ako nismo mi nešto krivi.
Ja sam s druge strane stekao dojam da se borilo i rukama i nogama za Trojku, kao i da je politika jedna zaguljena stvar protiv koje ponekad ne možeš. Al dobro, to sam samo ja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
King

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Dom Sportova je otisao kvragu, o tome pricam.
A zakaj to samo mene muci, kad odgovorne to ne dira, ne znam.

Ja se slažem s Igorom da Dom Sportova nije najvažnije mjesto u cijeloj priči. Posebno u zadnje vrijeme kad se pojavilo nekoliko novih dvorana. Kad bi svaka od njih poput Ritma jednom mjesečno organizirala neki turnir (po mogućnosti ne u istom terminu Wink ), imali bi priliku igrati neki turnir praktično svaki vikend. I na sve to tu su turniri u okolici Zagreba ili u Deželi.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 12, 2013 4:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

King (napisa):
Svaka čast SINNIu, ali tamo je još uvijek kvaliteta protivnika na razini ispod 10 lige uz nekoliko izuzetaka. Dok sam ja povremeno dolazio tamo, bila bi cca. 2-3 igrača na razini neke jednoznamenkaste lige u najboljem slučaju, ali ideja je za svaku pohvalu.

Ovo je istina, ali možda je lakše samo proširiti postojeći sustav boljim igračima, nego izmišljati toplu vodu? Baš zato sam i spomenuo kako se u SINNI-ju trude s tim novim idejama i podjelama po jakosnim grupama. Čini mi se da im je sljedeći cilj pokušati privući bolje igrače. Ako postoji interes s obje strane, zašto ne pitati? Thumbs up

Osim toga, SINNI nije pupčano vezan za neki prostor - u slučaju da narastu duplo, pretpostavljam da bi se moglo distribuirati natjecanja i na misteriozni Tomacin teren Mig ili gdjegod. Tipa jaki tamo, slabi vamo, ili tako nešto, tko zna.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 12, 2013 5:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dapače Thumbs up
Dođite na SINNI več danas Juhuu gospodo iz viših lig. Moramo i mi od nekog nekaj naučti Very Happy

Kad Vas se nakupi više , nitko vam neće zamjerit ak se povučete na stol ili dva sa strane. Pa normalno da Vam nije neki guš igrati samnom ak igrate tam neki 4-5 razred, ali kad Vas se nakupi i Vi bute imali sebi ravnog Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
King

PostPostano: pet tra 12, 2013 5:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije meni problem igrati s nijednim igračem... neovisno o ligi... na kraju krajeva igramo zbog gušta. Ali činjenica je da je igranje s jačima uvijek pozitivna stvar.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 12, 2013 5:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako počnete dolazit, onda i bude jačih, ak bumo se dopisivali onda od sporta možda pređemo jedino na golube pismonoše Zubo

Večeras vanredno zbog Vodovoda od 18-20 i 20-22h

DOBRODOŠLI Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 12, 2013 5:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E daj kad si već tu, objasni kako je to sad podijeljeno, mislim ovo 18-20 i 20-22? Kokice
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet tra 12, 2013 9:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To su termini igranja. Dolaze svi bez obzira na jacinu. Slozi se zdrijeb i igra se cijelo vrijeme lijevo izgubljeni, desno pobjednici. Pa dalje od desnih pobjednika idu desno do finala, i lijevo do finala. Sto ima vise sudionika veci je cuspajz na papiru, ali g. Malovac toradi skoro ko Komericki.

Subotom su oni najmanje vjesti, skroz pocetnici od 12~14. A mi malo bolji pocetnici i igraci koji razlikuju rotaciju odd 14_16 i 16-18h

[Vrh]
Tomaca

PostPostano: sub tra 13, 2013 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

prijedlog:

-6 stolova

-12 igrača -svrstavam ih u približno isti jakosni rang

-igra se 3h(skoro pa neprekidno)

-3 ranga odnosno termina u danu

-ovo je prijedlog za shemu turnira, gdje će svaki igrać odigrati 4 utakmice

-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina

-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(2,5h)
-neprekidno se igra
-razmjenjuješ raznovrsne protivnike

-nedostci:
-nema pehara i medalja
-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak

ovo probajte sagledati iz kuta nekog igračkog treninga gdje če te u kratkom vremenu odigrati sa raznovrsnim protivnicima,shema turnira je tu da da ipak neki red u sve to a i dat će mali natjecateljski štih
ps:neznam dali sam skroz prekopirao sinny ali to nije ni bitno[/img]

Zadnja promjena: Tomaca; sri tra 24, 2013 2:03 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub tra 13, 2013 11:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tomaca nije sinny vec SINNI sto znaci bas ovo gore sto si napisao

Svi Igraju Nitko Ne Ispada Thumbs up

[Vrh]
wolf

PostPostano: sub tra 13, 2013 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tomaca , sve si napisao ,samo ne di se igra i kolko košta Confused
Pale

PostPostano: sub tra 13, 2013 12:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Tomaca , sve si napisao ,samo ne di se igra i kolko košta Confused

Ako ima 6 stolova i 12 igrač i igra se 2h. 1h stola je cca 35kn onda Vas 2h igranja košta 35kn. 6x2x35=420kn podjeljeno na 12igrača = 35kn

[Vrh]
Tomaca

PostPostano: sub tra 13, 2013 12:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nebi jos izlazio u detalje,ali mislio sam da je nekih 30 kn u redu cijena i igra se dva i pol sata.
Vise me zanima jel ima uopce pokrice tako nesto
Znaci nadju se 12 priblizne kvalitete i odigraju u dva i pol sata sa velikom vecinom od te 12

Zainteresirani mi se mogu javiti na mail sa imenom prezimenom,liga i br.mob
Juhuu
Tomaca

PostPostano: pon tra 15, 2013 6:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

idemo sad službeno:

DVORANA VJESNIK (SUBOTOM I NEDJELJOM MINI TURNIRI I IGRAČKI TRENINZI)

-6 STOLOVA

-12 igrača -svrstavaju se u približno isti jakosni rang,može i 16 igrača onda bi termin tajao 4 h i bile bi male preinake u shemi turnira

-30 kn po igraču

-igra se 3h max (skoro pa neprekidno)

-3 ranga odnosno termina u danu-(poželjno nije uvjet)

-vrijeme još nije striktno utvrđeno tako da su otvorene razne mogućnosti ovisno o broju prijavljenih(

-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina(što bi značilo još cca 4 tekme svaki)

-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(3h max)
-neprekidno se igra

-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak zbog lakše organizacije a i da prijavljeni znaju koga mogu očekivati na treningu

ovo probajte sagledati iz kuta nekog igračkog treninga gdje če te u kratkom vremenu odigrati sa raznovrsnim protivnicima,shema turnira je tu da da ipak neki red u sve to a i dat će mali natjecateljski štih

zainteresirani na mail(ikonica dolje) ili na br mob 091 721 3603

_________________ Partijana

Zadnja promjena: Tomaca; sri tra 24, 2013 2:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
drda

PostPostano: pon tra 15, 2013 9:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomaca ko ce to platiti
i tko po tebi tu zaraduje
daj Misli malo
Beljenje Beljenje
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto tra 16, 2013 7:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

tomaca (napisa):
idemo sad službeno:

DVORANA VJESNIK (SUBOTOM I NEDJELJOM MINI TURNIRI I IGRAČKI TRENINZI)

-6 STOLOVA

-12 igrača -svrstavaju se u približno isti jakosni rang,može i 16 igrača onda bi termin tajao 4 h i bile bi male preinake u shemi turnira

-30 kn po igraču

-igra se 3h max (skoro pa neprekidno)

-3 ranga odnosno termina u danu-(poželjno nije uvjet)

-vrijeme još nije striktno utvrđeno tako da su otvorene razne mogućnosti ovisno o broju prijavljenih(

http://imageshack.us/scaled/medium/811/img201304121853371.jpg

-budući da će to relativno brzo završiti poslije tkz. mini turnira igrači se razmjenjuju po želji do isteka termina(što bi značilo još cca 4 tekme svaki)

-prednost:
-kratko vrijeme trajanja(3h max)
-neprekidno se igra

-trebalo bi se dan prije potvrditi siguran dolazak zbog lakše organizacije a i da prijavljeni znaju koga mogu očekivati na treningu

zainteresirani na mail(ikonica dolje) ili na br mob 091 721 3603

_________________ Partijana

trnac

PostPostano: uto tra 16, 2013 8:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve što si naveo se može dobiti i na Sinniju. Lagano labava natjecateljska nota (turnir, evidencija rezultata), razni igrači s raznim gumama, subotnji termin, 2 sata igranja, cijena 25 kuna.
Neki dan sam igrao u Vjesniku i Velesajam mi je ugodnija dvorana Pojma nemam

U svakom slučaju sretno s tim.
Ako uspiješ animirati igrače iz viših liga mogao bi to biti pun pogodak Thumbs up

Igrači iz viših liga uglavnom nemaju volje za pinganjem s nama iz nižih liga. Jesi li razmislio o konceptu dogovorenih mečeva odnosno prijateljskih utakmica subotom u tom terminu?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.