13. liga jesen 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#21 Post Postao/la Guga »

Igepa - TVZ 0:10 :confused: :confused: :confused:
Eto, šta sam rekao da će u 13. ljigi biti svašta i da ima puno jakih igrača.
Sva 3 igrača TVZ-a su po skoru trenutno među prvih osam igrača 13. ljige :s:
The Only Way Is Up...rutinski
japanac

#22 Post Postao/la japanac »

Tx Guga ,
liga je vrlo zanimljiva , već slijedeće kolo idemo Operatoru na megdan tak da neke stvari budu jasnije a zadnje kolo kod NZ Feniksa . Između ostaje TZV , Igepa i ostale pritajene plutajuće mine .Sve ekipe zaslužuju respekt , za svaku pobjedu treba hrpa živaca i koncentracije .Evo , mi jučer teškom mukom protiv Peščenice , a rezultate po setovima vidiš i sam ( Goran u prvom setu protiv Štefeka vodi 9 : 1 a pobjeđuje sa 13:11 :confused: ). Liga broj 13 :E:
Jopi

#23 Post Postao/la Jopi »

Operator!
vjekkk

#24 Post Postao/la vjekkk »

Pa punče moj svaka čast. Uništavaš ligu ko Meri zvečku (interna, op.a.)! Samo tako naprijed! :s: :s: :top: :top:
japanac

#25 Post Postao/la japanac »

Ti bogca , kad te zet fali nebu dobro završilo :lol:
Sve za Meri , Meri ni za što (interna , op.a.) :lux:
Brod

#26 Post Postao/la Brod »

Bogmeč,čim se maknul iz Studia Thalie,proigrali i oni i on! :E:
Igraj,igraj,stisni,stisni.... :cerek:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
wolf
Kontakt:

#27 Post Postao/la wolf »

Brod je napisao/la:Bogmeč,čim se maknul iz Studia Thalie,proigrali i oni i on! :E:
Ma nije to :pfff: nego se maknul iz dvorane gdi mu nije niko htel niš pokazat :eek: il su mu pokazivali krivo :rolleyes: i to namjerno :bicedobro: i sad je, naravno, procvjetal u punom sjaju :cerek:
Brod

#28 Post Postao/la Brod »

Nebi to japanac nikad rekao.... :o
japanac

#29 Post Postao/la japanac »

Je , Precjednik je uvijek u pravu :top: Bez Jazbine ne bi bilo današnjih rezultata ( evo još jemput svima Fala ) , zgledi da se poklopil reket i guma , a i ekipa . Trebalo je probati i sa Thalijom , sve to ima svoje , niti jedan meč nije beskoristan , a najviše se nauči iz poraza ( kažu mudri ljudi ) .
Kak veli Guga , proživljavam drugu mladost . No , danas , sutra bute i vi to probali :)
Pale
Kontakt:

#30 Post Postao/la Pale »

Tak je gospon Kivač :s: :s:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
japanac

#31 Post Postao/la japanac »

Eto , Knežijanci okusili prvi poraz i to , vjerojatno , od prvaka lige . Kak se radi o ekipi sastavljenoj od igrača 5. lige i igrača 10. lige ( 10. igrač u ligi ) rezultat je u neku ruku i očekivan . Ako su se pojavile i male šanse za nešto učiniti protivnik ubacuje u višu brzinu i rutinski završava partiju . O prasicama da i ne govorim , Sanimir bi o njima mogao napisati horor :(
Čestitke protivnicima a mi dalje u bitku za preostale pozicije za napredovanje .
vjekkk

#32 Post Postao/la vjekkk »

Dršte gaće Žac, dolaze gorki tvrdi orasi... :top:
wolf
Kontakt:

#33 Post Postao/la wolf »

japanac je napisao/la:Eto , Knežijanci okusili prvi poraz i to , vjerojatno , od prvaka lige . .

Nebi se baš složil s tim :misli:
Mislim da dečki iz Novog Zagreba imaju ak ništa drugo podjednake šanse za osvajanje prvog mjesta :ne zna: a usudio bih se i reći da ,zbog mladosti , imaju i laganu nadmoć :top:
japanac

#34 Post Postao/la japanac »

Bumo videli , ali "dečki" dolaze u goste Operatoru a tu se možeš boriti da dobiješ set a o nekoj pobjedi , čisto sumnjam ? No , povijest je puna krivih procjena pa treba pričekati :kava:
Brod

#35 Post Postao/la Brod »

Taman smo nafalili Japanca,kad ono ni seta... :nene:
japanac

#36 Post Postao/la japanac »

To su oni dani u mjesecu :lol:
Pale
Kontakt:

#37 Post Postao/la Pale »

Kivač ja jako dobro znam o kojim danima pričaš :rofl: :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
agent_zero

#38 Post Postao/la agent_zero »

Godine su samo broj. Zato i igramo, da vidimo tko je bolji. Džaba nekom status favorita ako to ne opravda za stolom :)
japanac

#39 Post Postao/la japanac »

Knežijanci nastavili svoj niz pobjeda , Sanimir i Goran u svom elementu a ja stavio točku na i ( bar nekaj ) . Čudna tekma , dobivena na iskustvu i smirenosti S. i G. , 10 setova završilo u fiksu , pobjeđuješ ali ti je protivnik uvijek tu negdje i samo čeka priliku . Kada ovi mladi , iz Igromata , steknu više iskustva i mirnoće u završnicama budu nezgodan protivnik svakome . Vrijeme radi za njih :top:
Slijedeće kolo kod Zeta , počinje drugi dio sezone , postaje sve zanimljivije i hvataju se bodovi za pozicije .
trnac

#40 Post Postao/la trnac »

Utakmica na rubu. Nekoliko poena razlike je razlika između pobjede i poraza. Sutra će već biti nevažno.

3 boda su uknjižena, samo naprijed Knežijanci.

:lux: :cheer:
Odgovorite