Igepa - TVZ 0:10
Eto, šta sam rekao da će u 13. ljigi biti svašta i da ima puno jakih igrača.
Sva 3 igrača TVZ-a su po skoru trenutno među prvih osam igrača 13. ljige
Tx Guga ,
liga je vrlo zanimljiva , već slijedeće kolo idemo Operatoru na megdan tak da neke stvari budu jasnije a zadnje kolo kod NZ Feniksa . Između ostaje TZV , Igepa i ostale pritajene plutajuće mine .Sve ekipe zaslužuju respekt , za svaku pobjedu treba hrpa živaca i koncentracije .Evo , mi jučer teškom mukom protiv Peščenice , a rezultate po setovima vidiš i sam ( Goran u prvom setu protiv Štefeka vodi 9 : 1 a pobjeđuje sa 13:11 ). Liga broj 13
Brod je napisao/la:Bogmeč,čim se maknul iz Studia Thalie,proigrali i oni i on!
Ma nije to nego se maknul iz dvorane gdi mu nije niko htel niš pokazat il su mu pokazivali krivo i to namjerno i sad je, naravno, procvjetal u punom sjaju
Je , Precjednik je uvijek u pravu Bez Jazbine ne bi bilo današnjih rezultata ( evo još jemput svima Fala ) , zgledi da se poklopil reket i guma , a i ekipa . Trebalo je probati i sa Thalijom , sve to ima svoje , niti jedan meč nije beskoristan , a najviše se nauči iz poraza ( kažu mudri ljudi ) .
Kak veli Guga , proživljavam drugu mladost . No , danas , sutra bute i vi to probali
Eto , Knežijanci okusili prvi poraz i to , vjerojatno , od prvaka lige . Kak se radi o ekipi sastavljenoj od igrača 5. lige i igrača 10. lige ( 10. igrač u ligi ) rezultat je u neku ruku i očekivan . Ako su se pojavile i male šanse za nešto učiniti protivnik ubacuje u višu brzinu i rutinski završava partiju . O prasicama da i ne govorim , Sanimir bi o njima mogao napisati horor
Čestitke protivnicima a mi dalje u bitku za preostale pozicije za napredovanje .
japanac je napisao/la:Eto , Knežijanci okusili prvi poraz i to , vjerojatno , od prvaka lige . .
Nebi se baš složil s tim
Mislim da dečki iz Novog Zagreba imaju ak ništa drugo podjednake šanse za osvajanje prvog mjesta a usudio bih se i reći da ,zbog mladosti , imaju i laganu nadmoć
Bumo videli , ali "dečki" dolaze u goste Operatoru a tu se možeš boriti da dobiješ set a o nekoj pobjedi , čisto sumnjam ? No , povijest je puna krivih procjena pa treba pričekati
Knežijanci nastavili svoj niz pobjeda , Sanimir i Goran u svom elementu a ja stavio točku na i ( bar nekaj ) . Čudna tekma , dobivena na iskustvu i smirenosti S. i G. , 10 setova završilo u fiksu , pobjeđuješ ali ti je protivnik uvijek tu negdje i samo čeka priliku . Kada ovi mladi , iz Igromata , steknu više iskustva i mirnoće u završnicama budu nezgodan protivnik svakome . Vrijeme radi za njih
Slijedeće kolo kod Zeta , počinje drugi dio sezone , postaje sve zanimljivije i hvataju se bodovi za pozicije .