SOKAZ forum
22.liga proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Gospon Dinko krivo ste razmeli, tu je cilj sto vise bodova maznut a ne ko bude najstarijeg clana dofural :-)
I da se ne zaboravi ostali ste mi duzni rundu posto ste moju zadnji put sistematski odbili makar su vasi decki bili vec jednom nogom u kaficu
Ajmo Daltoni danas vas ceka pakao s tribina Merixa, valjda nas ne bude Ante izbacil zbog unosenja alkohola
I da se ne zaboravi ostali ste mi duzni rundu posto ste moju zadnji put sistematski odbili makar su vasi decki bili vec jednom nogom u kaficu
Ajmo Daltoni danas vas ceka pakao s tribina Merixa, valjda nas ne bude Ante izbacil zbog unosenja alkohola
Lijepo flašice ostavite vani, a samo slamćice provućete kroz mrežu i laganicaKileFZ6 je napisao/la: valjda nas ne bude Ante izbacil zbog unosenja alkohola
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Daltoni-Agenti 5:5
Nastupili smo samo Milic i ja sa hendikepom bez 3.igraca.Ja sam napravio tricu nekako sam se dosta dobro osjecao i bio sam više nego raspoložen za igru.S druge strane Milić je nervozno ušao u 1.mec i izgubio 3:0 pa je u 2.meču propustio meč loptu protiv Vanje Kosara u 4.setu i na kraju je Cvitanovića dobio 3:1 te smo u parovima spasili bod(3:0 za nas).Agenti su više nego solidna ekipa,sva trojica imaju različiti stil igre i neugodni su.Kao ekipa su super simpatični i dragi
Želim im svu sreću u nastavku natjecanja
Nastupili smo samo Milic i ja sa hendikepom bez 3.igraca.Ja sam napravio tricu nekako sam se dosta dobro osjecao i bio sam više nego raspoložen za igru.S druge strane Milić je nervozno ušao u 1.mec i izgubio 3:0 pa je u 2.meču propustio meč loptu protiv Vanje Kosara u 4.setu i na kraju je Cvitanovića dobio 3:1 te smo u parovima spasili bod(3:0 za nas).Agenti su više nego solidna ekipa,sva trojica imaju različiti stil igre i neugodni su.Kao ekipa su super simpatični i dragi
Želim im svu sreću u nastavku natjecanja
Sve čestitke Daltonima, zbog mrvice nesreće na kraju samo bod, a zapravo zaslužena sva tri. Za koju godinu, ako nastave vježbati, radit će dar-mar, a već ove sezone dosta protivnika će ostaviti kosti u Paviljonu 6. Profesor ih je podučio abecedi igre na travu, dragi materijalisti, čuvajte se.
Moj slučaj je pouka svima: ako vam glava nije u dvorani, nego bilo gdje drugdje (kao što je moja večeras bila zbog auta koji me iznevjerio u trenutku polaska na meč i nekih drugih stvari), radije ostanite doma. Naravno, ništa od toga ne umanjuje njihov rezultat ni za jedan zarez, sreća da su Danijel i Vanja, u situaciji kad sam ja potpuno zakazao, ipak iznijeli taj bod.
Moj slučaj je pouka svima: ako vam glava nije u dvorani, nego bilo gdje drugdje (kao što je moja večeras bila zbog auta koji me iznevjerio u trenutku polaska na meč i nekih drugih stvari), radije ostanite doma. Naravno, ništa od toga ne umanjuje njihov rezultat ni za jedan zarez, sreća da su Danijel i Vanja, u situaciji kad sam ja potpuno zakazao, ipak iznijeli taj bod.
Čestitam Hrvoje i Jakove
....gledao sam vas u paraleli našeg meča i prava je šteta što Fran nije stigao... ne znam tko je imao dobar/loš dan ali čini mi se da ste ovaj put za nijansu nesretno izvukli samo bod...
mi smo ponajprije zahvaljujući Filipu uspjeli izvući tanku pobjedu protiv ekipe SINNI 2....dečki su prilično za*ebani protivnici
mi smo ponajprije zahvaljujući Filipu uspjeli izvući tanku pobjedu protiv ekipe SINNI 2....dečki su prilično za*ebani protivnici
-
dalton david
@Stric,hvala na cestitkama,
da...jako dobri protivnici,mozda sam i previse htio pa zbog tog htjenja na kraju i izgorio.
kao sto je gospodin Cvitanovic rekao ,glava je jako bitan faktor u igri,ako nisi tu,mozes bit kakav god hoces igrac,nece ic.
sve su svemu,cestitke Agentima na jako dobroj igri i cestitam im na osvojenom bodu
da...jako dobri protivnici,mozda sam i previse htio pa zbog tog htjenja na kraju i izgorio.
kao sto je gospodin Cvitanovic rekao ,glava je jako bitan faktor u igri,ako nisi tu,mozes bit kakav god hoces igrac,nece ic.
sve su svemu,cestitke Agentima na jako dobroj igri i cestitam im na osvojenom bodu
Pozdrav svim sudionicima lige!
Vidim ja
, bit će kod vas veselo i živo na forumu
, dopada mi se to, tako i treba biti
.
Čestitam mojim dečkima iz škole (Daltoni) na prvom osvojenom bodu u sezoni!
, no bit će tih bodova još
. Žao mi je da nije mogao doći na meč i Fran
, dečko je jako napredovao (kao i ostala braća Dalton
), siguran sam da bi danas donio pobjedu Daltonima, ali treba dečka shvatiti, danas je imao vrlo specifičan dan
... Naime bile su danas maškare, u VII. gimnaziji se slavilo
, a Frana je obuzela romantika pa se "oženio" s jednom divnom djevojkom iz Daltonskog razreda
... pa neće valjda prvu bračnu noć provesti s dlakavim i oznojenim SOKAZ-ovcima u smrdljivoj čokljaonici?
Dobri moji momci, živjeli mi svi skupa i sretno vam dalje u sezoni!
Posebni pozdrav mom dobrom čokljo-frendu Krešimiru Čiviću!

Vidim ja
Čestitam mojim dečkima iz škole (Daltoni) na prvom osvojenom bodu u sezoni!
, a Frana je obuzela romantika pa se "oženio" s jednom divnom djevojkom iz Daltonskog razreda Dobri moji momci, živjeli mi svi skupa i sretno vam dalje u sezoni!
Posebni pozdrav mom dobrom čokljo-frendu Krešimiru Čiviću!
Da se i ja javim poslije I. kola,
jučer sam bio tako umoran da sam jedva upisao rezultat i zaspao
"Staru" Amarenu II bi mi još na iskustvo dobili, ali Filip je za klasu jači od nas.
Možda se to čak nije toliko ni odrazilo na rezultatu jer je igrao dosta u grču (prvi nastup i tako), ali kroz par kola kad dobije sigurnost, vidjeti ćemo koliko je zbilja opasan
U svakom slučaju prvi rezultati su već dali tri junaka koji su sa 3+1 donijeli bodove svojim ekipama;
tata Zlatko, Filip i Hrvoje 
@Petre - zadnjih godinu i pol imam malo problema sa zdravljem pa lagano treniram i igram,
ali čim to sredim krećem na turnire praviti probleme
pa se onda vidimo 
jučer sam bio tako umoran da sam jedva upisao rezultat i zaspao
"Staru" Amarenu II bi mi još na iskustvo dobili, ali Filip je za klasu jači od nas.
Možda se to čak nije toliko ni odrazilo na rezultatu jer je igrao dosta u grču (prvi nastup i tako), ali kroz par kola kad dobije sigurnost, vidjeti ćemo koliko je zbilja opasan
U svakom slučaju prvi rezultati su već dali tri junaka koji su sa 3+1 donijeli bodove svojim ekipama;
@Petre - zadnjih godinu i pol imam malo problema sa zdravljem pa lagano treniram i igram,
ali čim to sredim krećem na turnire praviti probleme
Krešo i ovo je uspjeh, pa odigral si tri meča
Kad se to desilo zadnji put??
Želim ti brz oporavak i preporučam se za trening (na godišnjem sam) ipak si ti moj prvi kapetan
Želim ti brz oporavak i preporučam se za trening (na godišnjem sam) ipak si ti moj prvi kapetan
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!