SOKAZ forum
17. liga proljeće 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
boa-ora
Odigrali smo odličan meč protiv prijatelja iz ORA-nja. Vrlo napet i pun neočekivanih rezultata. Na kraju, mislim da smo mi malo zadovoljniji remijem nego gosti. Kad počneš s 0-3, gubiš 3-5, a prvi igrač napravi samo 1 partiju, remi djeluje velik kao neboder. Hvala dečkima iz ORE na ugodnom druženju, prava su ekipa. 
ĐINI
Istina. Nema Roberta - nema bodova. Robert je par sati prije utakmice dobio visoku temperaturu. A njegova zamjena, prije par dana promijenio i reket i gumu
. Bez Roberta, Sever je izgledao potpuno izgubljeno (napravio čistu nulu). I tekma je završila našim porazom. Možemo to smatrati našim kiksem i samo se nadati da toga više neće biti, barem u ovoj sezoni 
Osvrt na 3 kola...
HVIDR-a je u ova 3 kola pokazala da su favoriti za jedno od prva tri mjesta, usudim se prognozirati čak i za prvo
Razlog je jednostavan, znam kako igraju i koliko mogu.
Studio Thalia malo je posustala, ipak je 17. liga osjetno jača od 19-te.
Bukovac je solidan, uvijek se vrte oko sredine tablice.
S dečkima iz Ore 61-67 se nije za za*ebavat
Kolega i ja smo bili kod njih i nismo se baš bajno proveli
Uz dužno poštovanje prema ekipama koje ne poznajem, Zabatu u konačnici predviđam visoku poziciju. Među prve 3, minimalno među prvih 5.
Boanergesovim tićima su narasla krila, pazite se.
HVIDR-a je u ova 3 kola pokazala da su favoriti za jedno od prva tri mjesta, usudim se prognozirati čak i za prvo
Razlog je jednostavan, znam kako igraju i koliko mogu.
Studio Thalia malo je posustala, ipak je 17. liga osjetno jača od 19-te.
Bukovac je solidan, uvijek se vrte oko sredine tablice.
S dečkima iz Ore 61-67 se nije za za*ebavat
Uz dužno poštovanje prema ekipama koje ne poznajem, Zabatu u konačnici predviđam visoku poziciju. Među prve 3, minimalno među prvih 5.
Boanergesovim tićima su narasla krila, pazite se.