ali bio sam fer... otvorio sam torbu i pokazao mu sve majce i dresove koje imam tamo i on je izabrao sta smijem obuc
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
btw, sjajan turnir u kojem se vidi da se i sa 30kn prijavnine sve moze pokriti i napravit sjajan posao...
doslo je nesto manje od 100 ljudi, sto zbog dragog nam tumare, sto zbog popularne cijene turnira...
e da, i trece poluvrijeme je potrajalo do 5 ujutro, ali to radje ne bi pricao
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Respect!!!Samo je jedan bio legendarni Tumara,i samo su jedni njegovi dečki koji ovo sve mogu ovak organizirat Njemu u spomen i čast!Bravo Brodovi,Wolf,Potpredsjednik i svi ostali!! Knez je također sve još iznenadio i svaka mu i velika čast(Velemajstoru koji je prošao sve mlađe sokaz lavove).Uzor ste svima u organizaciji!Bravo!