SOKAZ forum
19 .LIGA-jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
HVIDR-a sinoć dobila
. Na žalost pivari nisu došli u kompletnom sastavu nego su došla samo njih dvojica
. Povrh toga Goran je stigao bez svog reketa i jednostavno nije išlo.
No morao bih ukazati da je after (:pivo:) bio genijalan
te da su mi dečki promijenili svjetonazor glede jednog popularnog prehrambenog proizvoda
. Puno toga sam naučio a i bacili su mi bubu u uho tako da intenzivno razmišljam o vlastitoj proizvodnji. Za osobne potrebe dakako.
Pohvalio bih i SOKAZ debi našeg novog igrača Jurice.
Puno uspjeha pivarima u nastavku sezone.
No morao bih ukazati da je after (:pivo:) bio genijalan
Pohvalio bih i SOKAZ debi našeg novog igrača Jurice.
Puno uspjeha pivarima u nastavku sezone.
Let the force be with you
za pivarstvo je debitirao novi igrac, josip, sa dvije pobjede tako da smo izgubili sa podnosljivih 8-2 od ekipe ericsson 
--EDIT--
retoricko pitanje:
kada su prema pravilima sokaza dozovoljene zamjene igraca?
jucer me gospodin iz ericssona uvjerio da se to moze raditi samo nakon prvog kruga (pa smo odustali od zamjene), a gledam sad neke rezultate pa vidim da ljudi i nakon drugog i nakon treceg mijenjaju pa mi nije bas jasno...
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#zamjena
--EDIT--
retoricko pitanje:
kada su prema pravilima sokaza dozovoljene zamjene igraca?
jucer me gospodin iz ericssona uvjerio da se to moze raditi samo nakon prvog kruga (pa smo odustali od zamjene), a gledam sad neke rezultate pa vidim da ljudi i nakon drugog i nakon treceg mijenjaju pa mi nije bas jasno...
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#zamjena
Čestitke "novoj" HVIDRi dubravačkoj!
ak je nekaj dobar start, onda je to ovo
zamjenu igrača upriličujemo uvijek kad nam je taj dodatni pristupačan
i kad gubimo tak da izgubimo kak spada
za ozbiljno: to je dozvoljeno bilo kad u meču, čak mi se čini da se može i "vratiti" - po novom - ipak bi rađe da to komentira neko kome je to važno
u svakom slučaju su ovi novospoznati Sašini stavovi jako interesantni tak da jedva čekam da uletimo u istu rundu. Svi skupa!
ak je nekaj dobar start, onda je to ovo
zamjenu igrača upriličujemo uvijek kad nam je taj dodatni pristupačan
za ozbiljno: to je dozvoljeno bilo kad u meču, čak mi se čini da se može i "vratiti" - po novom - ipak bi rađe da to komentira neko kome je to važno
u svakom slučaju su ovi novospoznati Sašini stavovi jako interesantni tak da jedva čekam da uletimo u istu rundu. Svi skupa!
Što god ti neko pričao pravilnik je jasan:
Članak 23.
Svaka momčad ima pravo u pojedinačnim susretima zamijeniti jednog, odnosno dva igrača. Zamjena igrača mora biti najavljena nakon tri, odnosno šest pojedinačnih partija.
Zamijenjeni igrač ne može u toj utakmici više nastupiti u pojedinačnim susretima (može samo u igri parova). U igri parova mogu nastupiti i ostali prijavljeni igrači.
Članak 23.
Svaka momčad ima pravo u pojedinačnim susretima zamijeniti jednog, odnosno dva igrača. Zamjena igrača mora biti najavljena nakon tri, odnosno šest pojedinačnih partija.
Zamijenjeni igrač ne može u toj utakmici više nastupiti u pojedinačnim susretima (može samo u igri parova). U igri parova mogu nastupiti i ostali prijavljeni igrači.
jebiga nisan ima pravilnik kod sebe a g. gluhak je taj dan nesto citao i trallala moze se raditi zmjena samo nakon prvog kruga. goran je opet dosao sa bebom na utakmicu pa nije htio ulaziti u igru jer nas je bilo 3.
--EDIT--
zaboravio sam napisati da se sve odvijalo pri popunjavanju zapisnika, prije meca znaci.
--EDIT--
zaboravio sam napisati da se sve odvijalo pri popunjavanju zapisnika, prije meca znaci.
Zadnja izmjena: munja, dana/u sri lis 01, 2014 3:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Očito ne poznaješ Podkrajšeka koji je igrao čak i 4. ljigu (2013. i to ne kao prolaznik)
i Bogovića pa zato takvo čuđenje
Meni je recimo neshvatljivo da Podkrajšek, nakon što je prošlu
polusezonu imao u 13. ljigi 22-5 ode u 19. ljigu ???
Valjda postoji razlog koji on zna, a mi ne znamo,
ali u svakom slučaju su to neravnopravni mečevi
i Bogovića pa zato takvo čuđenje
The Only Way Is Up...rutinski
Rezultat je realan i pravo je stanje stvari. Ja sam osobno dojma da sam mogao napraviti više protiv Nakića ali pošto sam igrao prvi meč nisam bio baš "unutra". Pod tim više ne smatram da bih ga pobijedio nego malo jači otpor. Sigurno sam mogao i trebao doći barem do jednog seta. Ali što je tu je. Dečki su miljama od nas ali dobra su škvadra. Čak smo posijali i zrnce eventualne buduće suradnje po nekim područjima.
Trenutno smo u fazi kupovine što boljeg stola za naravno što manje novaca pa je svaka informacija i više nego dobrodošla.
Trenutno smo u fazi kupovine što boljeg stola za naravno što manje novaca pa je svaka informacija i više nego dobrodošla.
- Leteći Medvjedić
Darac vrati nam seeeeeeGuga je napisao/la:Očito ne poznaješ Podkrajšeka koji je igrao čak i 4. ljigu (2013. i to ne kao prolaznik)
i Bogovića pa zato takvo čuđenje![]()
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve