SOKAZ forum
6. liga jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
3. memorijalni Brlin susret (između članova Jazbine i Pešće) i opet sraz JT4 i
Pešće 2 .
Ovaj put ( za razliku od prošlog kola ) sva 4 meča u 5 setova otišli su na našu stranu i onda je rezultat takav kakav je
Zadnji put ( 1. kolo proljetos ) smo odigrali čak 6 mečeva u 5 setova
i četri su onda otišla na stranu Pešće pa je i rezultat bil 5:5 .
Štef je jučer odigral
samo sreća me je spasila u četvrtom setu
Frkal je te svoje sajdove tak da smo morali promenit par loptica jer su se zgužvale od prevelke torzione sile
Joža jučer nije imal svoj dan , al je ipak namučil Bareta u 5 setova .
Žalud isto nije baš bil najjakšiji jučer
ali shebal je Dabija sa svojom novom trava-soft gumom a bome i ja i Bare smo jedva dobili
Ali zato je jučer Haubica Zagi imal svoju večer
i u kombinaciji s Kirinkom nam pripremil roštiljčinu za predah poslije tekme. Vratina mu je bila super samo još da ne toči opake gemište (1 u 9 ) možda bi i kvalitetnije ugasil žeđ , ovak sam već nakon trejteg gemišta gledel f križ . 
Sambol pak ima potrgane prstiće
(koda mu nije bilo dosta kaj je ljetos dvaput opal s iste lojtre
) al svejedno mu nije puno smetalo da Štefeka i Zvonka Haubicu nabijemo u parovima . Je da su vodili 2-0 i 5-0 u trećem setu ali onda nastupa Haubica i topovskim udarcima potroši sve kaj je Štefek svojim vispreno - prevarantskim udarcima zaradil do tad
Sve u svemu memorijal je opet prošel u odličnoj zabavi što je najvažnije od svega .
Već se unaprijed veselim četvrtom bez obzira ko od naših momčadi igrao međusobno ( ja svakak dolazim
)

Pešće 2 .
Ovaj put ( za razliku od prošlog kola ) sva 4 meča u 5 setova otišli su na našu stranu i onda je rezultat takav kakav je
Zadnji put ( 1. kolo proljetos ) smo odigrali čak 6 mečeva u 5 setova
Štef je jučer odigral
Joža jučer nije imal svoj dan , al je ipak namučil Bareta u 5 setova .
Žalud isto nije baš bil najjakšiji jučer
Ali zato je jučer Haubica Zagi imal svoju večer
Sambol pak ima potrgane prstiće
Sve u svemu memorijal je opet prošel u odličnoj zabavi što je najvažnije od svega .
Već se unaprijed veselim četvrtom bez obzira ko od naših momčadi igrao međusobno ( ja svakak dolazim
Wolf...... po rezultatu se lako vidi da nesto nije bilo u redu ali svaka cast deckima.
Cokoladu koju sam si uzo bila je doslovno mokra nakon tekma te radi ogromne kolicine vlage nikakva napadacka igra nije dolazila u obzir
osim badmintona.
Za mene osobno je to bilo izuzetno frustrirajuce te s toga zadnji mec nisam ni odigrao do kraja vec predao.....
Ali sta je tu je,idemo dalje i jos jednom
cestitke
Cokoladu koju sam si uzo bila je doslovno mokra nakon tekma te radi ogromne kolicine vlage nikakva napadacka igra nije dolazila u obzir
osim badmintona.
Za mene osobno je to bilo izuzetno frustrirajuce te s toga zadnji mec nisam ni odigrao do kraja vec predao.....
Ali sta je tu je,idemo dalje i jos jednom
cestitke
A jedino tako,nakon svakog poena brisat gume.....ma prostor je sto se tice same igre ok samo kaj je zadihtano i stvara se ta kondenzacija.
Igraci koji igraju ofenzivno jednostavno ne mogu igrat osim ako imaju nesto od materijala.....toliko sam bio ljut a i sad sam....nevjerojatno.Igraci koji znaju o cemu pricam,shvatit ce!
Igraci koji igraju ofenzivno jednostavno ne mogu igrat osim ako imaju nesto od materijala.....toliko sam bio ljut a i sad sam....nevjerojatno.Igraci koji znaju o cemu pricam,shvatit ce!