enivej. da i ja to učinim. Srijeda ujutro, 5 tekmi ovog kola već upisano.
Samo tako nastavite! Najstejači
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dam fore do srijede. Ipak neki ne koriste moderne tehnologije. Nitko nije najavio ogdodu pa bi trebali zapisnici bit tu sitra prekosutra
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ehm.
ajd ne smij se već rezultate na sunce. Kalajisano
Nakon 16 kola ste napokon pobijedili,cim su pocele spekulacije da vam dolazi novi igrac primili ste se posla ( ne kaze se bezveze u strahu su velike oci ). Dobro vas je kapetan Mixer upozorio da vam visi mjesto u ekipi ( Mixer je ipak neprikosnoven )
Culi smo da nam pojacanje nezeli igfat 5 , 6 ligu pa smo odlucili dodat gasa malo pa napadamo 2 , 3 ligu hahahah mixer je jos malo pa prvi igrac ekipe al jos mora pokazati se
Ja mislim da bi Juru trebalo suspendirati na jedno kolo (naprimjer treće ) zbog uskraćivanja podataka poštovanom voditelju lige i kolegama igračima drugih ekipa.
Majstore, već sam razmišljao o kazni za njega.
Obzirom da ga poznajem dobro, suspenzija bi mu samo išla na ruku.
Mislim da ću mu zaprijetiti da će morati odigrati tekme dvaput.