Je, zabuna je, imamo novog nadobudnog upisivača Zorana iz Taksija, pa dok se uhoda na prvom pokušaju
Navodno sve kontra, i onda će biti dobro.
Al sve pod kontrolom, mailamo se cijelo vrijeme.
MUNJA2 je napisao/la:Ma ljudi moji jeli to moguće ? Rekreativo je pobijedio Radio Taxi Zagreb koji je pobijedio Samoborke (za mene prvi favorit). Stvarno ispada da svatko može pobijediti svakoga ..... prekrasno ! Više neću nikoga nazivati "FAVORITOM" jer kasnije moram sam sebi "skočiti u usta". Bravo za Rekreativo !
Što sad ? Zbrisan je rezultat, da li je zabuna u pisanju rezultata ?
Shvatio sam (i pretpostavljao u ovom kratkom vremenu korekcije). Smatrajte moj prethodni post izbrisanim. Namjerno ga neću brisati neka se vidi kako je to išlo. Sve je to Sokaz.
MUNJA2 je napisao/la:Ma ljudi moji jeli to moguće ? Rekreativo je pobijedio Radio Taxi Zagreb koji je pobijedio Samoborke (za mene prvi favorit). Stvarno ispada da svatko može pobijediti svakoga ..... prekrasno ! Više neću nikoga nazivati "FAVORITOM" jer kasnije moram sam sebi "skočiti u usta". Bravo za Rekreativo !
Što sad ? Zbrisan je rezultat, da li je zabuna u pisanju rezultata ?
wolf je napisao/la:@Zoran
Kad si već uspio savladat upisivanje , probaj još i skeniranje pa mi pošalji zapisnike , jerbo Stoletova pošta slabo radi , OK ?
Vracko91 je napisao/la:Rakuni dobili solidno pojacanje, po meni dostojna zamjena Vorkapicu...
A TKO je dostojna zamjena Vorkapiću ?
Da li si možda mislio da je Vorkapić dostojna zamjena nekomu iz Rakuna ?
Da li si vidio nešto što ostali nisu ? Rakuni su bili i prošle polusezone dobra ekipa samo se nisu mogli sakupiti trojica za sve utakmice (ako me dobro sjećanje služi).