NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

15. liga, jesen 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
škiljo

PostPostano: sri stu 04, 2015 8:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MI JUČER ODIGRALI NORMALNO S HRV.VODAMA.VELE DA IMAJU DOSTA ODIGRANIH A NEUPISANIH TEKMI!? MI PREDLOŽILI DA SAMI UPIŠEMO REZULTAT I ONI PRISTALI. Confused Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
škiljo

PostPostano: pet stu 20, 2015 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

KOJA TIŠINA Sad ,A BAŠ SE DOBRO ZAKUHALO OD POLOVICE TABLICE PREMA GORE.ZABATU POSEBNE ČESTITKE NA BODU PROTIV NAJJAČIH Thumbs up.U ZADNJIM KOLIMA SLJEDI RASPLET JER RASPORED DAJE SVAKAKVE MOGUĆNOSTI ZA PODJELU OD DRUGOG DO ŠESTOG MJESTA Smile
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet stu 20, 2015 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up Bit će neizvjesno. Ako dobijemo sve do kraja, drugi smo i mogu vam svima obećati da ćemo "delati", čak "jesti pahulje" da tako i bude Zubo

A bilo bi dobro i znati neupisane rezultate Hrv. voda, naravno ako su mečevi odigrani Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: pet stu 20, 2015 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam dragim Agentima na izvrsnom plasmanu i moram priznati da su premašili moja očekivanja, jer očekivah da mi se vrate, zajedno s HUCUK-om, u 17. ligu. Svaka čast dečki!

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet stu 20, 2015 3:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile, u utorak ćemo odigrati koju partiju Thumbs up
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet stu 20, 2015 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sljedeći tjedan je domaća tekma, pa ako gosti ne izaberu utorak - moja trava i ja smo na raspolaganju Zubo

Edit - gosp. Šimatoviću hvala na čestitkama, to je pravi čovjek i sportaš Thumbs up
[Vrh]
t.blaz

PostPostano: pet stu 20, 2015 7:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidre se isto nadaju pobjedama do kraja,a koji budemo nakraju završili neznam,možda nam se i koji rezultat poklopi pa bi mogli bit treći-četvrti što bi bilo iznad očekivanja. VIDREEEE Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sub stu 21, 2015 8:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dsimat11 (napisa):
Čestitam dragim Agentima na izvrsnom plasmanu i moram priznati da su premašili moja očekivanja, jer očekivah da mi se vrate, zajedno s HUCUK-om, u 17. ligu. Svaka čast dečki!

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Hvala dragom Dinku na pohvalama,od kad ga ja znam uvijek je bio veliki gospodin samo neshvacen od strane lokalnih batinasa sto su mu ravnali staracke kosti na terenu, nismo se dugo culi a nadam se da ce nas pozvat na kakvu prijateljsku utakmicu u pauzi sezone da ponovo odmjerimo snage Cheer
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: ned stu 22, 2015 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je da cijenjeni Agenti i HUCUKovci razaraju svoje nove protivnike, dosta su se na meni iskaljivali. Ali to što Daltoni rade po 11. ligi to je upravo znanstvena fantastika! A nekada smo svi bili zajedno. Opet mi se plače.

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
škiljo

PostPostano: ned stu 29, 2015 1:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

OPET ZATIŠJE,MIR TIŠINA Confused .MI OTVORILI MEĐUSOBNU KLADIONICU,A NAKON ZADNJE TEKME BIT ĆE ČEŠNJOFKIH Thumbs up
[Vrh]
Smile

PostPostano: pon stu 30, 2015 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svi se spremaju za mečeve Zubo

Mi smo se "poskliznuli" već na prvom koraku. Neću reći da smo kiksali, jer su Hrv. vode igrom i stavom apsolutno zaslužile taj bod. Mene je gosp. Čavlović vrhunski sredio, ima taj specifičan stil koji mi nikako ne odgovara i za koji ću se ubuduće morati daleko bolje spremiti. Sad se nadamo da Botinec može "zapapriti" Vidri u ovom kolu, gosp. Vaneček je u vrhunskoj formi, a ni gosp. Šribar nije za baciti, bit će to derbi. Wink Zabat će nas najvjerojatnije preteći na kraju, kad imaš najboljeg igrača lige, neke stvari lakše idu.
U svakom slučaju, malo smo smanjili očekivanja Very Happy , plasman među prvih 5 i gotovo siguran put u višu ligu bili bi odlični, a npr. 3. mjesto i pehar bili bi san snova.
[Vrh]
škiljo

PostPostano: pon stu 30, 2015 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da,ima svakakvih mogućnosti.Ako mi i vi izgubimo tada se u gužvu uključuju Šiškovci i Botinčani.A vi još imate pred sobom jake ZEP-ovce..pa možda Ivani..Jedino mi se čini da su naši kompići s prijateljskih tekmi sigurni drugi(Zabat).Mi možemo biti četvrti da izgubimo bod ili bodove od Botinca pa smo spremni tu tekmu odigrati bez pritiska.Puno odlučuje predzadnji derbi ZEP i vi.pozz i puno sportske sreće i uspjeha svima a ne samo njima Laughing Laughing Thumbs up Pingic
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon stu 30, 2015 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tekme za kojih nema rezultata nisu odigrane ili samo nisu upisani rezultati?

Možda niste znali, rezultate smije upisati i gostujuća ekipa Zubo
[Vrh]
škiljo

PostPostano: pon stu 30, 2015 9:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

TO JE OK KAJ VELIŠ ,ALI TO BI TREBAO ZATRAŽITI VODITELJ LIGE.ZBILJA ČUDNO JER MI JE NJIHOV KAPETAN REKAO DA ONI NE UPISUJU REZULTATE DOMAĆIH TEKMI NEGO TO NEKOM DAJU DA UPIŠE PA TAJ NETKO IMA ČUDNE IZGOVORE U STILU ZABORAVIO ,NEMA VREMENA I TAK NEKAJ KENJ,KENJ.NIJE OK DA JEDINO ONI NE UPISUJU REZULTAT ALI OPET VELIM DA ZA TAKVE SITUACIJE POSTOJI VODITELJ LIGE. Confused Question
[Vrh]
škiljo

PostPostano: uto pro 01, 2015 7:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

KAJ JE SA SILVIOM IZ AMARENE? Confused Sad NIJE IGRAO ZADNJA DVA KOLA OTIŠAO IZ EKIPE?? Crying NE DAJ BOŽE BOLEST,KAK TO DA NIJE IGRAO Confused
[Vrh]
Zrle79

PostPostano: sri pro 02, 2015 12:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

škiljo (napisa):
TO JE OK KAJ VELIŠ ,ALI TO BI TREBAO ZATRAŽITI VODITELJ LIGE.ZBILJA ČUDNO JER MI JE NJIHOV KAPETAN REKAO DA ONI NE UPISUJU REZULTATE DOMAĆIH TEKMI NEGO TO NEKOM DAJU DA UPIŠE PA TAJ NETKO IMA ČUDNE IZGOVORE U STILU ZABORAVIO ,NEMA VREMENA I TAK NEKAJ KENJ,KENJ.NIJE OK DA JEDINO ONI NE UPISUJU REZULTAT ALI OPET VELIM DA ZA TAKVE SITUACIJE POSTOJI VODITELJ LIGE. Confused Question

Jučer mi igrali sa Hrvatskim Vodama i kako rekoše oni valjda šalju rezultate voditelju lige ali voditelj ne upisuje. Pa sad, jeli oni to šalju voditelju ili ne, a možda smo mi pogrešno razumjeli.
trnac

PostPostano: sri pro 02, 2015 12:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moja je praksa da nakon tekme kada smo gosti pitam protivničku ekipu jel je OK da stavim rezu na net. Svi obično private i nikad nije bilo problema.
Od voditelja treba očekivati upisivanje rezultata samo ako obje ekipe nemaju niti jednog informatički "pismenog" igrača.

@Škiljo
Pisanje velikim slovima na forumu je ekvivalent deranja u stvarnom životu. Pretpostavljam da ti je lakše čitati velika slova (a kome nije Zubo), ali treba poštivati osnovna forumska pravila. Bilo bi u redu da pišeš malim slovima Thumbs up
[Vrh]
t.blaz

PostPostano: sri pro 02, 2015 1:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nemoj mi zezat kapetana i ova velika slova su mu premala za čitat,neznam kak opće vidi lopticu ili igra ko kinezi u mraku na osjećaj Beljenje Laughing
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri pro 02, 2015 1:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DOBRO ONDA. PREDLAŽEM MU DA KORISTI I VELIKU VELIČINU SLOVA I MOŽE BOLDAT. IPAK JE TO LAKŠE NEGO OTIĆI KOD OKULISTA I NOSITI NAOČALE.

Ovo mnogi znaju i koriste, ali nije loše ponoviti...
Druga solucije je da si poveća zoom na forumu. Jednostavno pritisne tipke "Ctrl" i "+" i to je to Thumbs up

"Ctrl" i "-" je za smanjivanje
"Ctrl" i "0" je za defaultnu postavku
[Vrh]
škiljo

PostPostano: sri pro 02, 2015 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I UZ NAOČALE LOŠE VIDIM, A ZA ČITANJE IMAM +4.BEZ ZAJEBANCIJE JE TO POSLJEDICA GODINA, A I LJEKOVA (JAKI STATINI)KOJE PIJEM NAKON OPERACIJE SRČANIH ARTERIJA.PRVA KONTRAINDiKACIJA TIH LJEKOVA JE ZAMUĆENJE VIDA BEZ OBZIRA NA DIOPTRIJU.NE BIH KOMENTIRAO UPUTE O KORIŠTENJU VELIČINI SLOVA JER NISU NI DUHOVITE NI DOBRONAMJERNE I POKAZUJU ODREĐENU POTREBU DA SE JAVI ČOVJEK "KAD TREBA I NE TREBA".SREĆOM U ŠKOLI NAILAZIM NA DJECU KOJA VOLE NEKOG NA TAJ NAČIN ISPRAVLJATI I NAMETATI SE PA MI JE TO VEĆ POZNATO IZ PRAKSE.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.