|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ruj 22, 2009 1:28 pm Naslov
: Re |
|
|
Završiti ću svoje sudjelovanje u ovoj raspravi, iako sam vrlo zainteresiran (čitaj: moja kćer je nekoć sa mnom igrala u istoj Sokaz momčadi), sa 3 konstatacije:
1. Forum nije reprezentativan za mišljenje većine Sokaz-ovaca, jer stariji od 50 se slabo ili nikako ne služe internetom, već bi to trebala biti Skupština.
2. Za većinu starijih, vrhunski i zadnji oblik demokracije je DEMOKRATSKI CENTRALIZAM usvojen na 7. sjednici SKJ (bivše KPJ), pa se na taj način odlučuje i u Predsjedništvu, a odnosi na sve ekipe u Sokaz-u.
3. Kada je nakon mog pitanja Bauku ponestalo riječi, argumenata i onako nije bilo, digao se Pospiš, te nastavio govoriti, bez odgovora. Svi moji mlađi istomišljenici na Skupštini su "mudro" (zagorski) šutili.
Naravoučenije:
Ako neko želi da cure igraju sa dečkima, neka "stisne" Pospiša |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 22, 2009 2:02 pm Naslov
: |
|
|
Živjele ženke!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: sri tra 07, 2010 2:27 pm Naslov
: |
|
|
| Bojan (napisa): | Robi,
slazem se s tobom, al' mislim da to nece napraviti neku razliku.
Moje je misljenje da cure trebaju igrati jer to pomaze i njihovoj i nasoj igri, a ako je sudjeno da dobijes po lampi od cure, ja kazem, NEKA.
nadam se da cemo navedeno pravilo uskoro ukinuti. |
Čujte ja isto treniram stolni tenis nisam bas neki prvak a imao sam debelih problema s ukljucivanjem u SOKAZ jer sam igrao neke juniorske turnire. . . . a neke od ovih cura su i Europske prvakinje tako da slažem se ali nek bude jednak kriterij za sve onda. . . . . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|