| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: sri sij 20, 2016 12:36 am Naslov
: Naslov teme u replay postu... |
|
|
haha trolovi micite se odavde:)
hvala ti ib, trebalo ti je samo 3 mjeseca ali nema veze:)
za ovo prvo, naslov teme u postu, super...ako cemo cjepidlacit, nadogradnja bi bila da je naslov svakog posta u link formatu koji kada kliknes ili negdje postas vodi te tocno na taj post od nekoga unutar neke teme...korisno...
za ovo drugo, dobar pocetak ali nikako prihvatljivo:)
pa zadnji post moze bit 3 stranice daleko od onoga di smo stali sa citanjem, kao sto je danas na temi o dodatnom vikend turniru u preckom...
samo preseli adresu od narancaste ikonice koju inace moramo stisnut da vidimo neprocitani post unutar neke teme, na naslov posta...i makni ikonicu...
i to je rjesenje...jer se kladim da pol ljudi ni ne kuzi kaj ta ikonica radi, a ovak kad kliknu na temu i vide da im je pametni forum scrolirao na dio koji nisu procitali, a preskocio dio koji jesu, bit ce ugodno iznenadjeni i mislit ce da je ib bog:) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri sij 20, 2016 7:56 am Naslov
|
|
Bit će riješeno,za cca 3 mjeseca!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri sij 20, 2016 8:05 am Naslov
|
|
Daš mu prst, o on hoće cijelu ruku.Klasika... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri sij 20, 2016 11:24 am Naslov
|
|
evo, link od ikonice za ovu temu je
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3985&view=newest
a link na prvi post kad stisnes na naslov teme je
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3985&highlight=
samo to dvoje zamjeni, maknes ikonu i gg _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|