NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ZIMSKI KUP 2017.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sri vel 01, 2017 5:44 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Kaj ima težinu Confused ...pa ... recimo mićra ima znatnu težinu ...(iako je na forumu trenutno lagan kao zrak Leti ) Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drda

PostPostano: sri vel 01, 2017 5:54 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Ne, nego kaj ima inace Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sri vel 01, 2017 7:03 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

To kak se procjenjuju neki rezultati više govori o likovima koji to procjenjuju nego o rezultatu.
Ima tu raznih nelogičnosti, ali naravno da ih nikada nećemo iskorjenitii do kraja.
Imao sam recimo informaciju iz prve ruke da su dečki iz Jata bili 100% uvjereni da će nas dobiti
(da ne kažem, pregaziti kao plitak potok Laughing ), a da su im partije protiv mene - ziceri.
To je po meni sasvim normalno razmišljanje za ekipu iz 3. ljige koja igra protiv tamo nekih
"invalida" iz 6. ljige, a osim toga znaju da za njih igra Guga koji je bil negativan u toj 6. ljigi Beljenje

Međutoa, stvari nikada nisu samo crno-bijele nego su ponekad i - sive Mad
Recimo Cipranin i ja nismo nikada igrali jaču ljigu od 6. (sad bumo 5.), ali to ne znači da nemamo pojma.
Općenito ja volim puno zafrkavati tu na forumu, pa me zato neki eto imaju na zubu,
a vole i podcjenjivati moju igru i moje mogućnosti.
To me u svakom slučaju motivira i iz toga crpim dodatnu energiju za buduće mečeve protiv "nepobjedivih favorita"
Izraz njihovih lica kada ih (ponekad) dobijem mi je - neprocjenjiv, a za sve ostalo...tu je Mastercard.

Drdina podrška za mene - ima težinu, pošto sam ja jedan od rijetkih u Sokazu koji ZNA
tko je zapravo Drda Thumbs up Beljenje
drda

PostPostano: sri vel 01, 2017 8:08 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Guga Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
A pazi ovo sad
17.AGG-Geodeti-Jaska–9.Nezavisni sindikat SC Zagreb I.
5 : 1

Uspjeh Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ajde vucicu izadi u coporu
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet vel 02, 2017 1:00 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

busbus (napisa):
Koki (napisa):
Zimski kup je postao stvarno lakrdija..
Što je momčad jača ispada da joj se manje igra. Nemam objašnjenje za to ... Confused

Guga...kako stvari stoje šanse su ti sve veće... Wink

Meni se cini da sve momcadi iz prve lige i neke momcadi iz druge lige smatraju da ce sve meceve protiv slabijih momcadi dobit bez problema pa dolaze u sastavima kak im se sprdne.

Ne bih to nazvao lakrdijom zimskog kupa nego nonsalancijom jacih momcadi jer u svim momcadima koje su ove godine sudjelovali u zimskom kupu i jos nisu ispale ima igraca koji mogu bit bez problema pozitivni u prvoj ligi

Vrlo smjela tvrdnja. Ja ih baš ne vidim puno...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet vel 02, 2017 3:11 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Mrtvilo & čemer & jad

su simpatične i bezazlene riječi u usporedbi s ovim što se dešava na forumu zadnjih mjesec dana.
Čak više nema niti rasporeda i termina za Tumarinu jazbinu Crying
ali zato sada srećom imamo redovite izvještaje i rezultate s prijateljskih susreta opasnog travara Šimatovića Thumbs up
trnac

PostPostano: čet vel 02, 2017 3:33 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Zimski kup nije jednako atraktivan kao liga.

Još samo tebe pere adrenalin zimskog kupa Zubo
Možda ćeš danas napraviti PODVIG?!

BTW, jesi li pogledao koeficijente liga (1. liga 4, 2. liga 2.855, 3. 2.132,...) i kojim slučajem uspio probiti "supertajni" algoritam kojim IB označava uspjehe, iznenađenja i podvige? Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
max pax

PostPostano: čet vel 02, 2017 4:12 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Trnski uz svo dužno poštovanje ja mislim da je Gugino subjektivno mišljenje mjerodavnije od tu nekakvih koeficijenata Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet vel 02, 2017 4:34 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Koeficijenti su tu samo kada njemu odgovaraju Very Happy

Nećemo ga sada dekoncentrirati, u fazi je meditacije prije tekme koja može završiti pravim podvigom.

Cheer Juhuu Cheer Juhuu Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: čet vel 02, 2017 5:38 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Bravo Guga, Trnac i Max Pax - duhovito!
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet vel 02, 2017 5:53 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Mene uopće ne pere adrenalin, nego sam dapače ''ladan ko špricer" Very Happy
Jedino me smeta ta letargija i nezainteresiranost dva puta godišnje po 3 mjeseca
kada nema ljige.Nije u pitanju samo zimski kup, pa može se pisati i diskutirati o svačemu.
Isprobavanju novih guma i drva, prelascima jakih igrača iz ekipe u ekipu, turnirima u Prečkom
i još o koječemu...
Ali bez obzira koliko puta sam pokušao nešto pokrenuti, odaziv je skoro uvijek bio žalostan
(čast izuzecima naravno).Ne mogu shvatiti da se od tolike mase ljudi koji vole pingić
(igraju ljigu uostalom) ne može naći barem njih 10-15 koji neće kao svi ostali postati dva puta godišnje autistični & katatonični u tolikoj dozi da do njih ne dopire apsolutno ništa.
A niš, idem polako spremiti torbu pa put te Jazbine gdje se skrivaju krvoločne, stolnoteniske zvijeri spremne da napadnu bilo kojeg slučajnog prolaznika s reketom u ruci Evil
Stigle su i nove Stiga hlačice pa bum bil u Stigi - od jaja do jaja Beljenje
U subotu je konačno turnir u Prečkom na kojem i ja smijem igrati, iako to baš nije neka sreća jer igraju igrači od 3. ljige pa prema dnu Laughing
A prošle subote je bilo od 7. ljige......jebi ga, ko mi je kriv kad sam preskočil 7. ljigu jer smo
iz 8. nos ti posran ljige otišli u ljigu 6. čulo.
Još to odigram i gume idu dolje, Excalibur kod Brade na servis, pa nove gume, pa nova sezona,
pa nova zafrkancija na forumu (ak se katatoni probude)...

Zadnja promjena: Guga; pon vel 06, 2017 11:32 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: čet vel 02, 2017 6:07 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Klap

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet vel 02, 2017 9:34 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Izgleda da Mladost i Vidre jedino brinu o dignitetu 1. lige... Smile
wolf

PostPostano: pon vel 06, 2017 9:42 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Tek je mesec dana kod nas i već je stasao iz prosječnog igrača u ubojitu mašinu Klanja se Klanja se Klanja se ... strah i trepet ... Znoj zvijer s Bukovca ROFL igra i prije nego što ga očekujete Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
jimmy

PostPostano: pon vel 06, 2017 10:47 am    Naslov : ZIMSKI KUP 2017. Citirajte i odgovorite

Čuo sam da ga zovu Zvjerko In love
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.