NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14. liga jesen 2017.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pet lis 27, 2017 4:56 pm    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Dobra je Folka, dobra. I nas su speglali, ne znam koliko je završilo na kraju. Bila je to dobra tekma Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Vracko

PostPostano: uto stu 14, 2017 6:08 pm    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Jucer do negdje 23:15h vodila se prava drama izmedju Gajeca i Rakuna. Definitivno mogu reci najzanimljiviji susret kojeg sam igrao ikad. Od toga sto je rezultat ovakav kakav je, samo 2 poena u zadnjem setu parova s kojim je odluceno da nosimo ogromnih 3 boda protiv fenomenalne ekipe Rakuna.

Pukle su nam 3 loptice, znalo se i zagalamiti, no i zagrliti protivnickog igraca nakon poedinacnih partija. Uglavnom jedan pravi sportski stolnoteniski mec koji je imao i gledatelje.

Pohvale Rakunima, posebno Zateku koji je odigrao maestralno i uz malo vise srece i kvalitete mogao je upisati tricu. Sedak i Strukic standardno dobri, a moj Sale predobar, njegove dvije pobjede i par puno su nam znacili. A sada tjedan dana odmora od tekmi, par treninga i cekamo tezak mec protiv Duzevica i njegove ekipe. RAKUNI sretno dalje.
[Vrh]
japanac

PostPostano: sub pro 09, 2017 8:38 pm    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Kraj prvenstva , zadnja dva kola , tko bu 4. a tko 9. ? Klanja se
[Vrh]
Vracko

PostPostano: pon pro 11, 2017 10:56 am    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Turbomix vs Gajec Drajf danas u 19 h u Prečkom. Pobjedom Turbomixa, ta ekipa ima velike šanse biti pobjednik lige. Nerješenim rezultatom ili eventualnom pobjedom Gajeca prvenstvo bi moglo biti riješeno. Sigurno nas očekuje zanimljiv meč, mali favorit u ovom dvoboju je Turbomix.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: pet pro 15, 2017 2:07 pm    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Čestitam svojim suigračima na teško ostvarenom ali mislim ipak zasluženom prvom mjestu. Ovim putem ih želim natjerati da treniraju još više, da se ja napokon mogu malo opustiti, pada oni i mene guraju Beljenje Beljenje Sale dok ovo čitaš ozbiljno mislim Laughing .

isto tako čestitke ostalim ekipama. Turbomix, Rakuni, Amaciz, Hvidra, Folka i naravno PBZ ekipe koje trenutno mogu igrati koju ligu jače. Mislim da će se sve ove ekipe složiti da je 14 liga bila iznad prosječno jaka.

Pozdrav svima.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub pro 23, 2017 6:06 pm    Naslov : 14. liga jesen 2017. Citirajte i odgovorite

Samo sam na kratko provirio u ovu ligu, da vidim s kime ćemo se obračunavati, te mogu reći da nisam impresioniran.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.