NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

7. memorijal Zdravko Tumara Tumi
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: pet svi 25, 2018 7:51 pm    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Za one koji zele znati malo više,prijavljeni minus naknadno odjavljeni,trenutno smo na brojci od 64 igrača + onih nekoliko koji će zalutati direktno bez predhodne prijave,vjerujem daće mo opet biti oko brojke 72 koja je idealna,18 grupa po 4 igrača na 9 stolova! U 2 runde grupa,mislim da bi se sve moglo privesti kraju do nekakvih 17-18 h!

Gospodo,vidimo se sutra... Fulir Thumbs up
Guga

PostPostano: sub svi 26, 2018 12:24 pm    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Mixer je (nakon što je izgubio od Đivića i u bijesu reketom skoro pogodio nedužnu, usnulu Vjevericu u 1. redu gledališta koja je mirno drijemala i sanjala...lješnjake
vjerojatno i zato jer je Mlinarić Robert pored njega nonšalantno luftal svoje "čarapice na tufnice" pa je to jelte, pospješilo kvalitetan san Very Happy)
konačno našao poziciju i posao za koji je dovoljno kvalificiran na ovom turniru... ROFL
vjeverko

PostPostano: ned svi 27, 2018 10:02 am    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Hoće li netko postaviti rezultate turnira?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 28, 2018 10:23 am    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Evo ih ovdje!

https://imgur.com/a/ZZJrkP5
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mistreaver

PostPostano: pon svi 28, 2018 11:24 am    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Nego... Cvijo... za koga igraš dogodine?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pon svi 28, 2018 1:48 pm    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Još jedan post o ovogodišnjem turniru Tumara 2018.

Kaj se rezultata tiče, meni ne želi otvoriti rezultate na kompu,
ali želi na mobitelu pa eto...ako netko ima sličan problem, evo slika.

Druga stvar, treba pohvaliti našeg kolegu Čugurisa
koji je osigurao donaciju sokova i mineralne vode za sve sudionike turnira.

Radi se ustvari o našem Tomislavu Čuguri koji bi se tako zvao da je rođen u - Litvi Very Happy
Sjećate se one tekme kada je Cibona s Draženom razvalila Žalgiris sa Sabonisom u kupu Europskih prvaka, a na ekranu su pisala imena Ciboninih igrača :

Arapovićius,
Petrovićius,
Čuturis....i tako dalje Laughing Laughing Laughing

Prijavnina je ustvari bila simbolična...30 kuna i svi smo se naigrali Thumbs up

Za kraj, potez organizatora za...naklon Klanja se Thumbs up

Kompletna uplata za prijavnine + dodatna sredstva koja su igrači skupili na licu mjesta je uplaćena u dobrotvorne svrhe za našu teško bolesnu ''kolegicu po reketu'' Dinu Pervan pa pretpostavljam da se i Merix odrekao iznosa za najam dvorane.

cvijo

PostPostano: pon svi 28, 2018 3:59 pm    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

mistreaver (napisa):
Nego... Cvijo... za koga igraš dogodine?

Kak to misliš? Pa Juri sam pustio na Tumari. Još i Dexu nisam mogao... samo jednu mogu izgubiti u eliminacijama Tuzni
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: čet svi 31, 2018 8:55 am    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

Teško mi je ove godine dati neki službeni osvrt na turnir jer po prvi puta nisam ostao dokraja i nisam učestvovao(iz objektivnih razloga),ali probati ću nabaciti par riječi kako ja vidim stvari.
Brojčano gledano sa 62 natjecatelja u laganom smo padu ali ove godine bilo je cca 10 manje prijavljenih naših članova(Južna Trešnjevka) nego predhodnih,nije bilo Merixovih klinaca,neki su otkazali u zadnji čas,pa sve u svemu razloga za nezadovoljstvo i dalje - nema!Na kraju krajeva Veteransko prvenstvo Hrvatske imalo je također samo 60 učesnika! Very Happy

Nositelji su se pokazali favoritima pa nekih većih iznenađenja nije bilo,drago mi je da je Capan koji je u poznijim igračkim godinama pokazao zube i potvrdio da je još uvjek u vrhu(u stvari drago mi je da takva igračka legenda uopće dođe na turnir,kao i Taboršak prošle godine),drago mi je da je Kašo osvojio iako je večer prije igrao u Jazbini meč za prvaka koji je trajao do 1.30 h u subotu ujutro(no majstor je majstor bez obzira na umor).
Žao mi je da mali Grant drugi put zaredom gubi finale ali vjerujem da će se prije ili kasnije i on upisati na prijelazni pehar! Thumbs up

Nadam se da ste svi zadovoljni organizacijom i da se vidimo i dogodine,veliko hvala mojim dečkima koji su vodili turnir(ib,Č,Dabi i Wolf),i svima vama koji ste učestvovali i svojim prisustvom uveličali Tumarin memorijal.Uz stare poznanike koji dolaze već godinama,bilo je i nešto novih lica što me posebno raduje!
Posebno se zahvaljujem i Tomislavu Čuguri i Jamnici na donaciji sokova i mineralne( potpuno samoinicijativno )! Klanja se Vrata Južne Trešnjevke za tebe su uvijek otvorena! Thumbs up

Zahvaljujem se i svima koji ste donirali za "našu" Dinu,a najviše Dabiju koji je skupljao,brojao,čuvao i na kraju uplatio sve što se skupilo!
Iskreno bi volio ako je JT prva koja je na ovaj način pripomogla,da nikako ne bude i zadnja! In love

Za kraj svi vi koji ste poslije turnira svratili do Jazbine znate da je turnir samo rekreacija i zagrijavanje za "pravu borbu" koja je tamo usljedila,trebalo se pohrvati sa friško pečenim prasencetom,i boriti se sa pivama i gemištima uz lake note našeg Jimmija i derati grlo do ranih jutarnjih sati(pripomagao je i fiškalac na instrumentu)!
Hvala svima koji su učestvovali u tom zahtjevnom djelu turnira bez kojeg Tumarin memorijal ne bi bio ono što je! Thumbs up Klanja se
Jer ako bi Tumicu tebao opisati u dvije riječi,rekao bi to je bio čovjek koji je uvijek spreman za veselje i uvijek spreman drugom priskočiti u pomoć! In love

Do idućeg Tumare,voli vas Brod! Fulir

Zadnja promjena: Brod; čet svi 31, 2018 4:42 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: čet svi 31, 2018 9:20 am    Naslov : 7. memorijal Zdravko Tumara Tumi Citirajte i odgovorite

I da,za kraj ali ne i manje bitno:
Ako postoji nekakva kritika na Turnir,slobodno recite nećemo zamjeriti nego ćemo pokušati ispraviti! Grouphug
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.