NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Upit za vikend turnir Prečko
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 19, 2018 10:15 pm    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Eno tamo rezultata prva tri turnira! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned ruj 23, 2018 8:50 pm    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Da se pokušam svega sjetiti... Misli

U finalu je Stipetić pobijedio Someka 3:2

U polufinalu je Stip izbacio Tomicu Glada, Osvit je izbacio Cesara.

U četvrtfinalu je Stip dobio Romana Budeka, Osvit je dobio Filipa Kosovca, Tomica Glad je dobio Pečarića, Cesar je dobio Jelinića.

U 1/8 je Stip dobio NP, Osvit je izbacio NP, Budek je dobio Petrovića, Kosovac je dobio Domagoja Glada, Pečarić je dobio Krivskog, Jelinić je dobio Butkovića, Tomica Glad je dobio Zdravka Raca, Cesar je dobio NP... Inače, taj NP znači - NEMAM POJMA! ROFL ROFL ROFL

Ispričavam se za eventualne pogreške, neka pomogne tko zna bolje... Možda je Osvit dobio Denisa Šimca... Odustajem! Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon ruj 24, 2018 11:55 pm    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Evo rezultata i preostala dva prije finalnog turnira.

Jel zna netko koji Nemec je igrao na nedjeljnom turniru? Misli
Stavio sam tatu Mladena.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
King

PostPostano: uto ruj 25, 2018 6:30 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Bio je sin
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto ruj 25, 2018 6:30 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Čestitam Stip! Klanja se
Konkurencija je bila poprilično jaka,al vidim nisu se snašli protiv Rudešanskog Brisača!
Stip

PostPostano: uto ruj 25, 2018 7:32 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Ma hvala ekipi iz Pešćenice - organizacijom turnira u subotu onesposobili su pola Južne za cijeli vikend Thumbs up
A ovo u Prečkom, bilo je tu i puno sreće. Butković je rano ispao (a njega nikad nisam dobio), Budek se ispromašivao, T. Glad je odigrao dva meča u pet setova prije polufinala i ostao bez snage. Osvit je super krenuo, u prvom setu sam skupljao loptice, odlično je krenuo u drugi, ali onda ga je malo stalo....
Bilo kako bilo, ja se ne bunim Prvak
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 26, 2018 8:50 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Bravo Stip! Cestitamo!

Evo i obitelj Nemec je riješena u rezultatima, hvala svima! Smile
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned ruj 30, 2018 7:54 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Čestitam Pongi!
Trava je očito pun pogodak. Thumbs up Klanja se Evil
mixer

PostPostano: ned ruj 30, 2018 10:13 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

Čestitke karakterni .kad vidim naslovnicu i komentar mislim da se skupilo243 igrača a ono 32 .ok i to je dobro ak zanemarimo da se nije pojavilo 60 kvalificiranih .priče o ljudima koji su se pojavili nakon nekog vremena je mazanje očiju da bi se turnir pokazao boljim nego što u stvari je inače sve najbolje.ko da sam pročitao članak u 24 sata
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon lis 01, 2018 1:19 am    Naslov : Upit za vikend turnir Prečko Citirajte i odgovorite

hvala brod, konacno da i ja jednom u preckom odigram kak spada Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.