SOKAZ forum
Koronavirus, odigravanje utakmica i teorije zavjere
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Koronavirus i odigravanje utakmica
Sinoć sam dobio mail od tehničkog voditelja g. Vidovića, maloprije objavljeno na naslovnici.
Ako ja dobro tumačim, zasad je igranje još uvijek ostavljeno na izbor ekipama, s mogućnošću promjene odluke u bilo kojem trenutku.
mali bane, mislim da u dogovoru s voditeljem lige i g. Vidovićem trebate dogovoriti da vaša utakmica ne bude predana, nego samo odgođena do daljnjega.
Ako ja dobro tumačim, zasad je igranje još uvijek ostavljeno na izbor ekipama, s mogućnošću promjene odluke u bilo kojem trenutku.
mali bane, mislim da u dogovoru s voditeljem lige i g. Vidovićem trebate dogovoriti da vaša utakmica ne bude predana, nego samo odgođena do daljnjega.
Ovo je samo odgađanje neizbježnog. Sokaz prvenstvo će se morati prekinuti. To je neizbježno. Neće ovo sranje sada stati. Pitanje je samo hoćemo li biti odgovorni ili ćemo "ostaviti ekipama da odluče".
Kakav je to stav najodgovornijih?
Kakav je to stav najodgovornijih?
I meni se čini da će se za koji dan i službeno prekinuti u svrhu usporavanja širenja virusa.
Ali i ovo je kakav-takav korak - odluka da danas igraju samo oni gdje oba protivnika žele igrati, te da nitko nije natjeran na igru i neće snositi posljedice ako ostane doma.
Ali i ovo je kakav-takav korak - odluka da danas igraju samo oni gdje oba protivnika žele igrati, te da nitko nije natjeran na igru i neće snositi posljedice ako ostane doma.
Po mojoj laičkoj procjeni, najbolje bi bilo da se ovo 3. kolo odigra (tko hoće, još samo danas) i da se nakon toga prvenstvo prekine.
Pretpostavka je da će "situacija" trajati dulje od nadoknadivog vremena što znači da se rezultati ove sezone brišu (ili neka ostanu, ali se ne bi smjeli uzimati u prosjeke i što li već), a nova sezona na jesen bi trebala biti po rasporedu proljetnog biltena.
Pretpostavka je da će "situacija" trajati dulje od nadoknadivog vremena što znači da se rezultati ove sezone brišu (ili neka ostanu, ali se ne bi smjeli uzimati u prosjeke i što li već), a nova sezona na jesen bi trebala biti po rasporedu proljetnog biltena.
Imaš pravo to je samo tvoja laička procjena jer si laik.
Šalim se i slažem s navedenim
Šalim se i slažem s navedenim
Let the force be with you
https://web.facebook.com/zagreb.hr/phot ... =3&theater
Javio se i Grad Zagreb, PREPORUČUJE SE starijima od 65 g. ostanak u stanovima i izbjegavanje kontakata.
Javio se i Grad Zagreb, PREPORUČUJE SE starijima od 65 g. ostanak u stanovima i izbjegavanje kontakata.
Na Sokazovim tekmama ima manje ljudi nego u birtiji na kavi.....trnac je napisao/la:Po mojoj laičkoj procjeni, najbolje bi bilo da se ovo 3. kolo odigra (tko hoće, još samo danas) i da se nakon toga prvenstvo prekine.
Tolko o mojoj laičkoj procijeni.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Obustavlja se nastava na 2 tjedna
Ne gazite travu, napadajte s njom!
http://www.hsts.hr/vijest/92-slager-1/4 ... sti-hsts-a
HSTS je donio odluku a SOKAZ još nije, čini mi se da je vrijeme.
HSTS je donio odluku a SOKAZ još nije, čini mi se da je vrijeme.
hebote igralo se i u ratnim uvjetima 
Niti približno slična situacija. 
Da, ali tada vjerojatno nije bilo ovoliko cmrljavacawolf je napisao/la:hebote igralo se i u ratnim uvjetima
Zar je tako teško staviti se u poziciju 60+ godišnjih igrača?
Pardon na izrazu ali hebali te ratni uvjeti u Zagrebu. Sorry.wolf je napisao/la:hebote igralo se i u ratnim uvjetima
Ukinuti sokaz koji se igra 3 na 3 di je u nekim dvoranama jos maks. 10 ljudi unutra, a vjerojatno ti isti genijalci koji se boje svega opustose sve trgovacke centre di ih je 1000 unutra naguranih ko srdele
Možeš li zamisliti slučaj da premine jedan sokazovac od korone?
Mogu, ali sanse da se zarazi na sokaz tekmi su iste ko da ode u pekaru po kruh
Slažem se.
Malo je ljudi na tekmama i malo je ljudi na treninzima. Biti će ih još manje.
Šanse su male, ali postoje.
Malo je ljudi na tekmama i malo je ljudi na treninzima. Biti će ih još manje.
Šanse su male, ali postoje.
Koliko se sječam i nije se igralo...wolf je napisao/la:hebote igralo se i u ratnim uvjetima
Pardon na izrazu ali hebala te i korona u Zagrebu , SorryMUNJA2 je napisao/la:Pardon na izrazu ali hebali te ratni uvjeti u Zagrebu. Sorry.wolf je napisao/la:hebote igralo se i u ratnim uvjetima