NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14.liga - JESEN 2008
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dmelti

PostPostano: pet stu 21, 2008 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i prozvanog!!!
Danas nazove prvo Radman i kaže da ne može dogovoriti termin s Dragovoljcem i da on nudi DVA termina.
Pola sata kasnije nazove Dragaš i kaže da su ovi nudili TRI termina, a kad je dogovoren termin ovi su se predomislili i nude ostala dva. Eeeek!

Evo kronologije kako sam ja shvatio:
Radman zove nekoliko puta u pon i uto gosp. Kurešića i gosp. Polaneca i nijedan se ne javlja.
U srijedu to kaže i svom suigraču Žacu, a on pošto ima Dragašev broj mob-a nazove Dragaša i ponudi TRI termina uz napomenu kako bi najviše odgovarao Četvrtak, ali i ujedno kaže da se gosp. Kurešić javi gosp. Radmanu.
Gosp. Dragaš javlja Žacu da mogu u SRIJEDU.
Jučer navečer Radman PONOVNO zove Kurešića , ali se čovjek NITI TADA ne javlja!
Molim svesrdno čitateljstvo za komentare!
Izra

PostPostano: sub stu 22, 2008 1:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

poznajem ekipu sph-podruznica mup rh sjediste i mogu reci da se sigurno ne radi o nikakvim kombinacijama vec najvjerojatnije o losoj komunikaciji.

pitanje za "papuanca": jeste li pokusali razgovorom s doticnom ekipom rijesiti situaciju i utvrditi o cemu se tocno radi, ili ste pretpostavili da vas decki namjerno i planirano zele za..frknuti pa sad informirate cijeli sokaz pod tom pretpostavkom?

Zadnja promjena: Izra; sub stu 22, 2008 3:20 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
001

PostPostano: sub stu 22, 2008 2:05 am    Naslov : gg Citirajte i odgovorite

Evo još jednog prozvanog!!!
Prvo bi se zahvalio voditelju lige na kronologiji. Drugo večeras me je nazvao g. Kurešić koji isti nije bio za odgodu utakmice i mislim da smo sve nesporazume riješili. Treće dogovorili smo utakmicu za petak 28. studenoga u 19,30 sati.
I za kraj bi zamolio g. „papuanac“ da poslije utakmice komentira u kojem su sastavu bili prisiljeni igrati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rope

PostPostano: sub stu 22, 2008 9:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vidi.... Ruga se vidi.... Ruga se jedino iz cijele ove priče mogu zaključit da niti jedni niti drugi ne žele igrati na proljeće 13. ligu jer ih frka Trk Kalafata...
[Vrh]
rope

PostPostano: sub stu 22, 2008 9:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):

Molim svesrdno čitateljstvo za komentare!

vidim da su tu sve gospoda osim Žaca Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: sub stu 22, 2008 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nemojte mi žaca dirat jer se on vrača u svoje jato(utrine) Gitara Headbang Headbang
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub stu 22, 2008 4:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):
Evo kronologije kako sam ja shvatio:
Radman zove nekoliko puta u pon i uto gosp. Kurešića i gosp. Polaneca i nijedan se ne javlja.
U srijedu to kaže i svom suigraču Žacu, a on pošto ima Dragašev broj mob-a nazove Dragaša i ponudi TRI termina uz napomenu kako bi najviše odgovarao Četvrtak, ali i ujedno kaže da se gosp. Kurešić javi gosp. Radmanu.
Gosp. Dragaš javlja Žacu da mogu u SRIJEDU.

Za početak, nadam se da su ih zvali tjedan prije, tj. da ove dvije srijede dijeli sedam dana Zubo
U tom slučaju, to je to po meni, utakmica je dogovorena.

Za promjenu ovog termina (srijede) od tog trenutka je potrebna suglasnost obje ekipe. Barem je meni tako jedino logično..

To što je policajcima iskrslo nešto vezano za tu srijedu je nažalost njihov problem, no i dalje ovise o dobroj volji protivničke ekipe u vezi promjene.

I naravno da bi najljepše bilo da se uspiju dogovoriti za neki novi dan, pa makar i uz odgodu, ali to jednostavno ide na dušu protivničke ekipe žele li im odgoditi ili ne.

I mi smo jednom ljudima odgodili kolo jer su dan prije jednoga od protivnika štrecnula leđa, a bilo nam je bitno jednima i drugima čini mi se..

dmelti (napisa):
Jučer navečer Radman PONOVNO zove Kurešića , ali se čovjek NITI TADA ne javlja!

Ako je utakmica dogovorena prije toga, ne vidim kakve ovo više veze ima. Nije da je bitno da se baš određena dva čovjeka iz ekipa čuju, utakmicu može dogovoriti bilo tko od članova.

Ukratko, mislim da (ako je kronologija točna) policajci nemaju pravo otkazati dogovoreni termin, samo zato jer su ih nudili tri.

S druge strane, ako se nisu uspjeli čut do srijede u tjednu igranja (znači niti jedan od dva kontakta Dragovoljca iz biltena se nije javljao), onda je po Pravilniku trebalo uplest voditelja u igru do srijede ujutro. Ja bih na mjestu voditelja u tom slučaju pokušao natjerati goste da to odigraju (i uz odgodu ako domaćin nema više termina), ili, ako ne žele ili ih niti ja ne dobijem, registrirao bih 10:0 za domaćina.

Eto tolko od mene, i previše Bla bla
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
papuanac

PostPostano: sub stu 22, 2008 5:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prije svega, zahvaljujem svima, i prozvanima i onima koji to nisu, na konstruktivnoj polu-polemici na forumu. Zato forum i jest.

Zahvalio bih i Igoru koji je ispravno povezao redosljed događaja i dao svoje mišljenje. Osobno, oduvijek sam davao prednost iskustvu ispred teorije.

Prava nezgoda je bila u tome što je Dragovoljac prihvatio srijedu od tri ponuđena termina, ali je to gospodin Radman ultimativno odbio i dao nam na biranje četvrtak ili petak.
Svi znamo da je SOKAZ rekreativna liga i problem je u tome što svi mi radimo - posao je ipak prije hobija. Dakle, igrači su svoje obaveze prebacili za ČETVRTAK I PETAK i to je jedina istina.
Kad smo zamolili (jučer) da odigramo u subotu ili odgodimo susret, g. Radman je odbio.
Osobno sam razgovarao s voditeljem koji je rekao da on tu ne može ništa, pa smo se napokon dogovorili (između sebe) da odemo i odigramo susret u četvrtak.
Naš je kapetan, zbog obaveza, naknadno zamolio da odigramo utakmicu u petak što je g. Radman prihvatio.

Zahvaljujem ekipi SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE na razumjevanju, ali ostaje mi gorak okus nakon svega, tim više što ta utakmica (najvjerojatnije) odlučuje o prvom mjestu na tablici.

Na kraju ponavljam, dobro je porazgovarati i sudjelovati konstruktivno u raspravama, jer nikada ultimatumi i prisila te kruto i tvrdo pridržavanje pravila i zakona nisu nikome donijeli dobro, pa ni u sportu. Dogovor je zakon, a ovaj naš pigić je samo sport i lijepo druženje. Neka tako i ostane.

Pozdrav!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
001

PostPostano: sub stu 22, 2008 8:17 pm    Naslov : gg Citirajte i odgovorite

Dragaš i Poljak( Žac) nisu uopće dogovorili utakmicu samo su (kao prijatelji?) razgovarali o mogućim terminima odigravanja utakmice. Ja sam pokušao doći u kontakt s voditeljem ekipe g. Kurešićem međutim ni nakon dvadesetak pokušaja nisam ga uspio dobiti. Njegovog zamjenika sam dobio i odgovorio mi je da njega to ne zanima, da zovem voditelja ekipe. Jučer mi je g. Poljak javio da ga je kontaktirao g. Dragaš da bi oni mogli u srijedu odigrati utakmicu. Pokušao sam ponovno stupiti u kontakt s g. Kurešićem, ali opet neuspješno. Onda sam nazvao g. Meltia i rekao mu da s g. Kurešićem ne mogu stupiti u kontakt, pa ako on kao voditelj lige može nešto poduzeti da dođe do g. Kurešića i da mi nudimo četvrtak i petak za odigravanje utakmice, pa da mi se javi. Jučer poslijepodne napokon mi se javio g. Kurešić i mislim da nije bilo nikakvih problema ni ultimatuma oko dogovora odigravanja utakmice. Što znači, glavni uzrok ovog nesporazuma je mobilna mreža, tj. dostupnost g. Kurešića. G. Kurešić se sa mnom složio da bi odgađanje utakmice samo donijelo daljnje probleme za obe ekipe, a pogotovo za ekipu koja odgađa utakmicu, tj. za DRAGOVOLJAC. Jako mi je žao što je došlo do nesporazuma jer mislim da se sa mnom oko svega može dogovoriti samo treba doći do razgovora, a za razgovor je potrebno dvoje.
I na kraju ne igra Dinamo i Hajduk da se dižu ovakve frke, a g. Dragašu poruka da je još daleko kraj sezone da bi se raspravljalo o prvom mjestu jer u našoj ligi igra još puno dobrih ekipa, a ne samo SPH i DRAGOVOLJAC. Pingic
Pozdrav KaLaFaT-ima, vidimo se na proljeće!
Klanja se Thumbs up Pivo
[Vrh]
dmelti

PostPostano: sub stu 22, 2008 11:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bitno je da su se dvije ekipe uspjele dogovoriti oko termina Cheer Juhuu , a JOŠ JE BITNIJE da su se složile oko toga da je ovo samo jedan običan nesporazum Thumbs up Very Happy , a sve ostalo je Bla bla
ib
Site Admin

PostPostano: ned stu 23, 2008 3:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja se slažem, obostrana dobra volja uvijek pobjeđuje! Romeo

Odsad samo pismeno nudite termine to je najbolje Klanja se
I onda ćin bude problem normalno svi udri po jadnom voditelju Azdaja al Melti će vas sve stavit u red kažen vam Rospija Trk
[Vrh]
dmelti

PostPostano: ned stu 23, 2008 6:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

I onda ćin bude problem normalno svi udri po jadnom voditelju Azdaja al Melti će vas sve stavit u red kažen vam Rospija Trk

PA SAD SE VI JADAJTE VODITELJU!!! Evil Evil Evil Zubo
SVE ČU VAS POSTROJIT Azdaja Big gun Rocket launcher !!!!

Eeeek! ROFL Laughing Zubo Pfff
Svima sportski pozdrav!! Cheer Juhuu Beljenje Beljenje
papuanac

PostPostano: ned stu 23, 2008 7:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):
ib (napisa):

PA SAD SE VI JADAJTE VODITELJU!!! Evil Evil Evil Zubo
SVE ČU VAS POSTROJIT Azdaja Big gun Rocket launcher !!!!

Eeeek! ROFL Laughing Zubo Pfff
Svima sportski pozdrav!! Cheer Juhuu Beljenje Beljenje

RESPECT I DUBOKO STRAHOPOŠTOVANJE!
Klanja se Klanja se
Klanja se Klanja se
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub stu 29, 2008 8:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da su jake snage MUP-a pokleknule unatoc jakoj podrsci s tribina! Cheer Cheer Cheer
Cestitam Dragovoljcu na 3 boda u gostima i vjerovatno 1. mjestu ako ne pokleknu u zadnja 3 kola! Thumbs up
papuanac

PostPostano: sub stu 29, 2008 10:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Vidim da su jake snage MUP-a pokleknule unatoc jakoj podrsci s tribina! Cheer Cheer Cheer
Cestitam Dragovoljcu na 3 boda u gostima i vjerovatno 1. mjestu ako ne pokleknu u zadnja 3 kola! Thumbs up

Bilo je puno teže nego što to rezultat govori, ali i zbog fanatičnog navijanja "Stanovnika Tumarine pečine" Wink . Prema njima, BBB su male bebe.
Srećom, nakon 0:4 podrške s tribina je nestalo zajedno s navijačima, tenzije se smirile i to nam je olakšalo.

Hvala jakim snagama MUP-a što su nas lijepo i korektno ugostili, počastili sokom i želim im (kao i nama) sve pobjede do kraja jesenskog prvenstva. Imaju puno lakši raspred nego mi.

Naravno, hvala i tebi Brode na čestitkama Juhuu

Pozdrav!
[Vrh]
rope

PostPostano: sub stu 29, 2008 1:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):

atmosfera fantastična, da nije bilo ITTF-ovog delegata mogla se očekivati i bakljada....

a ovo vjerojatno 1. mjesto mi se čini da su samo MUP-a skinuli osvajanja 1. mjesta i otvorili prolaz INAS-u... a protiv INASa će dragovoljac otvarati put ka 12. ligi.... uglavnom bit će zanimljivo do kraja... malo tenzija, malo napetosti, dobre igre i dvorane su nam opet pune navijača... Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
papuanac

PostPostano: pon pro 01, 2008 6:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
.... uglavnom bit će zanimljivo do kraja... malo tenzija, malo napetosti, dobre igre i dvorane su nam opet pune navijača... Cheer Cheer Cheer

Da, bit će posebno zanimljiva tekma "Tumarine bebe" v.s. ITD, ali i Kalafat travari (jointeri) v.s. SC Thumbs up

Jedva čekam! Wink
[Vrh]
dmelti

PostPostano: pon pro 08, 2008 3:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Budući da nisam još dobio zapisnik sa preostale tekme 8. kola ( Podsusedsko dolje - OMNI ), nazvao sam Podsusedsko dolje i saznao da su izgubili od ekipe OMNI, a zapisnik je na putu...
Eto, pa kalkulirajte.... Evil Evil Thumbs up
rope

PostPostano: pon pro 08, 2008 3:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

papuanac (napisa):

Kalafat travari (jointeri) v.s. SC Thumbs up

riješili mi to u davnom prvom kolu....
[Vrh]
papuanac

PostPostano: pon pro 08, 2008 9:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):
Budući da nisam još dobio zapisnik sa preostale tekme 8. kola ( Podsusedsko dolje - OMNI ), nazvao sam Podsusedsko dolje i saznao da su izgubili od ekipe OMNI, a zapisnik je na putu...
Eto, pa kalkulirajte.... Evil Evil Thumbs up

Hvala na trudu, sad su stvari prilično jasne. Nema mjesta kalkulacijama Thumbs up

Pozdrav!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.