| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
King
|
Postano: ned stu 27, 2005 3:44 pm Naslov
: |
|
|
| Jedan pokojni čika bi rekao "ki bi da bi" - poraz od 0:3 boli pa bi se i ja (prozvani treći igrač) uključio u ove revanš vode. Red je da se dokaže da je ono bilo na krilima sreće, a ne vjerujem da se ista u tolikoj mjeri može nakloniti našem Srećku. To bi ipak bilo previše čak i za njega! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: ned stu 27, 2005 4:51 pm Naslov
: |
|
|
Ma, pričajte vi šta hoćete, činjenica je da Srećko ipak nije za 13. ligu... A za ostatak ekipe ne znam... _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: ned stu 27, 2005 6:04 pm Naslov
: Re: Di si Dodo 2! |
|
|
| srećko (napisa): | Bok Tomo!
Kaj poslije onog našeg fajta niš se ne javljaš?Što se tiče onog na turniru sa tvojim trečim igračem videl si i sam, imam puno sreće, ali to uvijek najavim ime mi je Srećko,mekano ć! Ipak 3-0 je tri nula !
Ovim putem ti predlažem revanš kad već je tebe frka, recimo jednu subotu ili nedjelju, pikni i treniraj ! |
Ma sve 5 Na nikog se ja ne ljutim
Ono što me muči, je to da imam jeo samo 2 tjedna do roka za predaju diplomskog
To mi je trenutno glavna zanimacija. Kad to zgotovim, onda se možemo
dogovotiti za revanš (solo ili s "dodacima" aka Vegeta )
Pozdrav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srećko
|
Postano: sri stu 30, 2005 12:40 pm Naslov
: Evo me ! |
|
|
Bok, dečki !
Prvo hvala mooveru na komplimentu, ako to mogu tak shvatit,mislim da Da.
Drugo, Tomo i Dodo kad uhvatite zajedno vremena javite se dapače za revanš, ja ču sa Žacom mojim igračem doči da vas normalno maznemo, ha ha!
Treči igrač drago mi je da si optimist, ali žao mi je bit če opet doviđorno !Vidimo se kad se poklopi tajming !! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|