18. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bduralija
Kontakt:

#201 Post Postao/la bduralija »

fala 55 (PP) za čestitke... kad se pogledaju prognoze Dren je nenadmašan, ne samo da je predvidio naš 5:5 već i onaj 5:5 Amaciza i Bukovca :)
da nam je netko rekao da ćemo ući u ligu naprijed i da ćemo nakon 4 kola biti neporaženi...
sinoć je problem bio što Zlatko nije imao tenisice (o.a. igrao je u zimskim cipelama) i što nisam bio u dvorani barem duhom... Žuskin to najbolje zna, a i Bertol je osjetio :)
bilo je zgodno kada smo zaigrali parove, mislio sam da ćemo to dobiti i tako smo krenuli prvi set dominantno, a onda su se urotile kozmičke sile jer bilo bi nepravedno da smo dobili 6:4... u četvrtom setu bila je zgodna situacija kada je Žuskin stisnuo lopticu s reketom na stolu, a koja je navodno išla van... odsudi se poen u našu korist, no Alen kaže da misli da je loptica išla van i da se to najbolje ponovi, i ponovili smo poen koji smo dobili, no zato je Bertol u lomljenju rezultata malo kasnije odigrao poen cijelog meča, Alenovu lopticu koja je mirišala na naš poen spasio je balonom koji je letio vječnost i onako malo okrzne ona rub stola... Sorry :)
čestitke protivnicima s kojima se najduže družimo...
Palička treba potvrditi da igramo slijedeći tjedan u srijedu (19 sati)...
P.S. veselim se njegovim i Drenovim prognozama za 5. kolo
hm, nisam izdržao:
Miroševec-Gornja Dubrava-STK Zagreb 2:8
Bukovac II. – RIZ veterani 4:6
TIO – Amaciz III. 3:7
Agronomski fakultet IV. – Padobranci 5:5
Dr. Oetkern – Sorry 5:5
Dugave – Bridž klub Element 4:6
:top:
Dren

#202 Post Postao/la Dren »

:s:
nem se tu šta izdržat, prognoziranje je fakat zabavno, i da, baš mi je drago što si se pridružio :cheer:

Što se tiće prošlog kola, fakat sam ga dobro napiko!
Sve što sam promašio, je bio promašaj zbog nepredviđenih okolnosti (TIO bez Lednickog, Oetkern bez Pendela, RIZovcima nije igrao Duka) a ostale sam čak i točan rezultat skinuo.

Doduše nisam baš očekivao Đidićevu tricu i tvoju i svečnjakovu jedinicu, (više obrnuto:D) al sreća prati prognozere :misli: :zubo:
Svaka čast Đidiću, odradio je to vrhunski :s: :s: :s:

Liga se dosta iskomplicirala, kao što sam i predviđao, odvojit će se RIZovci, a mi ostali se boriti više manje i za prolaz dalje i za ostanak. Svatko svakome (osim možda Miroševca) može otkinuti bod il čak tri tako da će dugo biti ovo neizvjesna borba. Osim naravno ako se nekome ne posreći pa zareda par pobjeda za redom.

Za sad je sigurno da su RIZovci i Bukovac praktično osigurali ostanak jer nisam još vidio da jeekipa s 13 bodova ispala iz lige (mada je teoretski moguće), RIZovci ionako rasturaju i sumnjam da će imat i nerješenih do kraja a Bukovac igra još sa Miroševcem što mislim da nemaju šanse izgubit.
Dalje, Agronomci 4 tj vi ste u dosta dobroj poziciji, mada niste igrali protiv svih 5 ekipa iz gornjeg doma, isključivo zato što po meni, bar jednako jake ili možda i jače ekipe (BKE i dr. Oetkern) ste dobili, što boljom igrom (mi), što boljom igrom i srećom da su došli sa dva igrača(Kernovci) i od ovih 5 ekipa, izuzev RIZovaca, ne vjerujem da će se itko izdvojiti, sve će tekme biti na knap.
Amaciz isto dobro stoji s obzirom da su već odigrali protiv trenutno vodećih i čak i osvojili jedan bod. Ni u njihov prolaz dalje ne sumnjam.
Padobranci su svoj dio posla odradili korektno, izgubili od boljih, dobili objektivno slabije...ako tako nastave ni oni neće imati problema sa ostankom.
Dapače, ove navedene ekipe vidim kao glavne favorite za drugo odnosno treće mjesto. Međusobni susreti će vjerojatno odlučivati, ali kao što rekoh, i ostale su ekipe tu negdje i lako se poskliznuti.
Mi smo podbacili, što iz objektivnih razloga (protiv Bukovca bez najjačeg igrača ) što jer smo odigrali slabije nego što možemo protiv TIA (tri partije smo imali i igru i pobjede u rukama al izgubili u 5 setova...uz čanadijevih 2:0 i 6:2 u trećem u 2:3 :( ) te poraz od vas gdje smo objektivno mogli izvući bod (da ste vi dali :rofl: ) odnosno nebi bilo nepravedno da je ostalo 5:5.
Zbog ostalih rezultata i uz dva poraza i nerješeno još smo u igri bar za treće mjesto. Al čisto sumnjam. mislim da nam je realnije gledat negdje na 7-8. poziciju :D No nebi bilo čudo i da ispadnemo :zubo:
Stoga ovaj put neću hrabro prognozirat i konačno stanje na ljestvici (uz korekciju prognoze u 8.om kolu) jer fakat neznam kako će to izgledat :D
Čekat ću kraj 6.og kola...jer do tad bi se trebale neke stvari razjasnit.
Sve što je za sad poznato je da će RIZ bit prvi a Miroševac zadnji.

A evo i prognoze za slijedeće kolo (opširnija sa podvarijantama)
Miroševec - STK Zagreb: 2:8
Zagrebaši su neozbiljni. jednom kad uhvate 6 bodova malo će se opustiti. Neznam kakav prostor ima Miroševac, ZG ekipi je to problem...vrlo moguće i 3:7 ili čak 4:6 ali najrealnije je 2:8. U svakom slučaju pobjeda Zagreba.
Bukovac II - RIZ veterani 1:9
RIZovci su nabrijani i doći će u najjačem sastavu. Zapravo očekujem 0:10 ali sam ostavio prostora za malo iznenađenje, recimo u parovima.
Ovdje će se vidjeti koliko RIZovci u najjačem sastavu odskaću od ostatka lige.
TIO - Amaciz III 4:6
uhhhh, teška za prognoziranje. Prvo, pitanje je hoće li TIO doći u najjačem sastavu. Drugo, pitanje je kako će se Amaciz prilagoditi na gostovanju. TIO je izrazito domaćinska ekipa i to im daje dosta prednosti ovdje. Pretpostavka je da će Glasnović napraviti 3:0 kosar 0:3.
Ostaju dvije tekme Gašparovića i parovi. Mislim da će parovi odlučivati, ali Amaciz neće otići bez bodova, mada se može desiti da ode samo s jednim. gusta tekma, kao i slijedeće 3.
AGF IV - Padobranci: 6:4
Ovo je puno bliže nerješenom rezultatu, ali AGF isto kao i TIO ima veliku prednost domaćeg terena. Imaju spor stol na kojem dobro igraju i doping u obliku jagoda :eek: . Realno Padobranci imaju kvalitetu za dobit ovaj meč, no ta prilagodba na spori stol bi ih mogla dosta koštati. Toliko da bi mogli i izgubiti dosta gadno. Tipa 8:2. No ne mislim da će se to destiti, već su oni dosta iskusni. Dakle jako zanimljiv meč: Ofenzivac na Ofenzivca (Svečnjak - Mikloška) Soft na Soft (Duralija - Palička)
Po meni sve stoji na trećem igraču, a ako Đidić odigra kako spada tu su Agronomci u velikoj prednosti odnosno kreću s tricom na trećem što će predtavljati ozbiljan pritisak na jači dvojac Padobranaca. No definitivno će biti dobar i neizvjestan meč.
Dr. Oetkern - Sorry: 6:4
Oetkernovci će se napokon skupit i odigrati kako spada. prošlu sezonu su poveli 7:2 protiv Sorry, ovu zbog netreniranja vjerojatno malo teže.
No ako se ne skupe, izgubit će ovaj meč.
Dugave - BKE 4:6 (navijački)
Još jedna izrazito domaćinska ekipa sa prostorom i stolom (i lopticama) na koje se valja naviknuti. Sivi zidovi, siv i klizav pod (pločice?!), staklene stijene sa strane pa i svijetlo neobično, klizav (a spor) stol + izlizana loptica i igrači koji stvarno dobro drže loptu i dobro kažnjavaju greške...Prošlu sezonu su sve bodove dobili na domaćem terenu a na gostovanju gubili sa 8:2 ili 9:1. (Bolnica je iako domaćin igrala u gostima jer nemaju dvoranu i protiv njih su izvukli 5:5)
Mi smo isto odigrali 5:5 s tim da smo fakat imali sreće. Dakle realno, trebali bi izgubit ovu, eventualno opet išćupat 5:5. Al naravski ja navijam za nas i nadam se pobjedi.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#203 Post Postao/la Pale »

potvrđujem termin za srijedu. Dakle AGF4 vs Padobranci 07.11. u 19h
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#204 Post Postao/la Private_Driver »

Evo da ja probam koju prognozu nabacit :D

Miroševec: Zagreb - 1:9(ako nađemo dvoranu)
Bukovac II : Riz - 2:8 ili 1:9( nadam se da Bukovac ima dobre živce, trebqat će im)
Tio: Amaciz III - 3:7 ili u najboljem slucaju po TIO 4:6
Agronomski fakultet : Padobranci- 7:3 Agronomci imaju tu sreću da su im sad sva 3 igrača izrazito opasna, dok padobranci imaju blagi hendikep na trećem igraču. . . .
Dr.Oetkern - Sorry: Ako ce biti kompletni kazem jedno 5:5 ili 4:6 i to iskljucivo jer Oetkern nije uigran kako spada
Dugave: BKE - Ako ce za BKE igrati i Dren i Čanadi onda 3:7, ako ne onda ce imati gadnih problema s Dugavama. . . . .

Eto ga :zubo:
Make your move.
Dren

#205 Post Postao/la Dren »

mi najvjerojatnije u čet. protiv Dugava oko 6.
malo nam je rano, probat ćemo to maknuti za pol 7 ako daju...ako ne probat ćemo se snaći
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
marlonbrando

#206 Post Postao/la marlonbrando »

mi smo x-ali odnosno kiksali
gume gume i samo nove gume
Dren

#207 Post Postao/la Dren »

asti :eek:
šta se zbilo?

btw,
mi pomakli na pola 7 u čet.
marlonbrando

#208 Post Postao/la marlonbrando »

recimo da je u najmanju ruku ,iz postovanja prema ljudima koji su nas cekali sat vremena zbog plisiceve greske, dvorana neadekvatna jerbo sam skoro polomio noge jer se skize a stol ne želim jer je još uvijek prebolno...
gume gume i samo nove gume
55

#209 Post Postao/la 55 »

Niste valjd izgubili od ekipe koja je u prva četiri kola ostvarila 7:33!? :nene: :nene:
Dren

#210 Post Postao/la Dren »

igrali su nerješeno očito

a oetkernovci izgubiše od Sorry...to mi isto čudno. Il sorrijevci igraju puno bolje nego se sjećam ili oetkern sve slabiji.

U svakom slučaju sad su doktori u dosta nezavidnoj situaciji.
Pale
Kontakt:

#211 Post Postao/la Pale »

marlonbrando je napisao/la:mi smo x-ali odnosno kiksali
Glavu gore i idite dalje. Imate ak ništa drugo još jednu 100% pobjedu do kraja. Nemoram ti govorit tko su vam mušterije :zubo:

Mi večeras sa Agronomcima.... samo da ne sagorim od želje za pobjedom do tekme :eek: :eek:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Žugec
Kontakt:

#212 Post Postao/la Žugec »

Dren je napisao/la:igrali su nerješeno očito

a oetkernovci izgubiše od Sorry...to mi isto čudno. Il sorrijevci igraju puno bolje nego se sjećam ili oetkern sve slabiji.

U svakom slučaju sad su doktori u dosta nezavidnoj situaciji.
Da, ali sorijanderi (mi) nismo baš tak dobri: dečki su napol bolesni došli odigrati kak bi ispoštovali dogovoreni termin i svaka im čast na tome. Nismo imali sluha ni milosti, pa je zato i takav rezultat! @kerniozi su baš OK dečki!
A z vama: di vi bankarite? (još nismo sve rekli zadnji put) :D
Pale
Kontakt:

#213 Post Postao/la Pale »

Agronomski fakultet vs Padobranci 3:7

Mikloška 3
Šurina 1
Ja 2
Parovi naši

:B:

Dren

#214 Post Postao/la Dren »

:s: :s: :s:

bravo momci, osobito Deda!
bduralija
Kontakt:

#215 Post Postao/la bduralija »

321... kreni, cestitke Padobrancima...
najbolja scena veceri: igram i vodim protiv Mikloske, a covjek mrtav ladan kaze, nadam se sam sebi " igras ko p(al)icka"... :) :) :)
o samom mecu, fair playu i sl. nakon sto se prespava i ako to uopce nekog interesira

Pale
Kontakt:

#216 Post Postao/la Pale »

bduralija je napisao/la:321... kreni, cestitke Padobrancima...
najbolja scena veceri: igram i vodim protiv Mikloske, a covjek mrtav ladan kaze, nadam se sam sebi " igras ko p(al)icka"... :) :) :)
o samom mecu, fair playu i sl. nakon sto se prespava i ako to uopce nekog interesira

BRAVO :s: :s:

Dren

#217 Post Postao/la Dren »

bduralija je napisao/la:321... kreni, cestitke Padobrancima...

Ahahahaha, definitivno sam sebi :rofl:
Ima Deda taj običaj :zubo:
Dobri su padobranci, ovom pobjedom mislim da su se kandidirali za glavog favorita za treće mjesto. Prošlih sezona su po meni odigrali ispod očekivanja, treniram tu i tamo s njima i zbilja dobro igraju...ali skrati im se ruka na meču.
Bar do sad. Kako vidim, ove sezone igraju čak bolje tekme nego treninge (što i treba tako bit, na treningu vježbaš stvari koje ne znaš pa vjerojatnost da griješiš je veća...mada izgleda to atraktivnije :D)
Sve u svemu uz malo sreće protiv TIA (sreća prati hrabre :zubo: ) koji je otkinuo bodove svim konkurentima (sorry, dugave, amaciz sad i mi) a protiv njih se pojavio u slabijem sastavu i zbilja važnom pobjedom protiv AGF-a ipak zasluženo na trećoj poziciji!

U svakom slučaju dosta gusto u ligi. Ako naš većerašnji meč ne završi nerješenim rezultatom, poslije 5 kola imati ćemo 7 ekipa unutar 3 boda!
Naravno prednost imaju Bukovčani jer su igrali protiv svih iz gornjeg doma osim AGFa i Padobranci jer su igrali protiv 3 bodovno najjače ekipe.
No to je samo jedan poraz od trećeg mjesta do padanja na osmo :eek:

borba za ostanak isto tako neizvjesna - TIO sa samo jednim porazom i čak 4 nerješena trenutno ispada, al Dugave odnosno BKE opako vise...pobjeda danas će jednu od ekipa lansirati u borbu za prolaz a drugu u borbu za ostanak.
A sve je to blizu, svatko svakom otkida bodove a još je više od pola sezone pred nama.
Pale
Kontakt:

#218 Post Postao/la Pale »

Mora da su Bukovčani uživali u druženju sa Ivankovićem i ostalim RIZ-ovcima, čim su nakon 6-og izgubljenog meća prekinuli meč i predali do kraja :rolleyes:

Borise Duralija evo ja unio rez. tak da se ti nemoraš mučit i još jednom prolazit kroz sve ;)
Pozzz P(al)icka :cheer:

Drene u pravu si ... lijepo je obet biti na vrhu, pa kolko god trajalo :top:

Frane; Unesite Vi rezultate sa tekme sa Miroševcem, mislim da oni nebu unjeli , već bu moral to obavit voditelj. Svi bi Vam bili zahvalni na tome jer bi upotpunili rezultate zadnjeg kola :top:

Dren

#219 Post Postao/la Dren »

ja ću vidit s Dugavcima. ako oni kažu da žele unijeti rezu (dešavalo mi se i prije) naravno da ću im to prepustiti.
Ako se slože da ja mogu upisat, do petka navečer (ako zgovci upišu svoj rezultat) imamo kompletirano kolo :lux:

edit:
ae, i ja sam sad pogledao rezultat bukovac-riz. Prve tri sve gusto na stranu RIZa, pobjeda Androića (zbekendiro ga je siguran sam) protiv Ivankovića :cerek: i onda jako gusti setovi u 7mom meču. Ne bih rekao da na svom terenu Bukovčani nisu planirali igrati dalje. Stoga...tko igra slijedeći s Bukovcem, da nam prenese priču? :baba tračara mod: :D :D :D
Pale
Kontakt:

#220 Post Postao/la Pale »

Drene rekao je gospodin Duralija da bu on unio rez. Pošto je bio na forumu i nije to napravil odlučil sam ja to napravit umjesto njega :D
Gospoda Duralija se nebu naljutil :top:

Odgovorite