19. liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Saša

Re: HVIDRA Vs. BOANERGES

#201 Post Postao/la Saša »

mali ban je napisao/la:U zanimljivom meču sa dosta napetih pojedinačnih partija, imali smo malo više sreće od naših suparnika. Vjerojatno je tu neku ulogu imala i domaća dvorana. :)
Pobjeda Boanergesa. Zahvaljujem dečkima iz HVIDRE na lijepom meču i ugodnom druženju.
Hvala Mali bane, zahvaljujući tvojoj anonimnosti ne znam o kome se radi (Damir,Robert ili Darko)ali slažem se sa tvojom procjenom meča. No moram nadodati da ste bili za klasu bolji od nas i više nego zasluženo pobijedili. Možda malo preuvjerljivo ali ipak zasluženo. Nama ostaje da treniramo sve više i više i da pokušamo biti bolji slijedeći puta.
Hvala na gostoprimstvu.
We will be back......
Let the force be with you
Dren

#202 Post Postao/la Dren »

ae, jesi ti uopče bio na meču? Nisam te vidio, lijepo sam popričao sa tvojim suigračima, zapalio jednu dvije poželio im sreću, dolazio (nažalost rezultatski nije izgledalo dobro mada ste se fakat borili dobro) al imate potencijala, to može samo bit bolje :top:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#203 Post Postao/la wolf »

Saša je napisao/la: Hvala Mali bane, zahvaljujući tvojoj anonimnosti ne znam o kome se radi ....

Mali Ban :misli: :misli: :misli: kak se to veli :misli: :misli: :misli: da nije Banić :confused: :zubo:
Saša

#204 Post Postao/la Saša »

Dren je napisao/la:ae, jesi ti uopče bio na meču?
Halo Dren ja sam došao posli negdje oko polovice meča (jer nisam mogao doći ranije :mad: da bodrim :cheer: svoju ekipu, a nas dva smo se čak i pozdravili (kao i na Dedi) a ti si bio zbog treninga (ili nečeg drugog) u nekom drugom stanju :duplo: svijesti.... :lol:
Saša

#205 Post Postao/la Saša »

wolf je napisao/la:
Saša je napisao/la: Hvala Mali bane, zahvaljujući tvojoj anonimnosti ne znam o kome se radi ....

Mali Ban :misli: :misli: :misli: kak se to veli :misli: :misli: :misli: da nije Banić :confused: :zubo:
Ne znam tko je Mali Ban ali zbog anonimnosti je taliban :D
Saša

#206 Post Postao/la Saša »

PLIVA-AM – STKOI Uspon-Yasaka 3:7
Dren

#207 Post Postao/la Dren »

Saša je napisao/la: a nas dva smo se čak i pozdravili (kao i na Dedi) a ti si bio zbog treninga (ili nečeg drugog) u nekom drugom stanju :duplo: svijesti.... :lol:
ozbiljno? :eek: sori, morebit da sam ti lice zaboravio il te pomješao s nekim (to mi se zna desit).
Aj slijedeći put nemoj da ti bude neugodno pa ako izgledam il se ponašam debilno kad me pozdraviš, fino i reci tko si (bit će zato meni neugodno, al koga briga :D)
Naime, mene je fakat lako zapamtit, i po imenu i po izgledu, i oduvijek me ljudi zaustavljaju i pozdravljaju a da je čest slučaj da fakat ne znam s kim pričam...em zato što kad nekog sretneš jednom nije baš da ga odma zapamtiš, em što ja i inače nisam baš sposoban zapamtit :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Norrin

#208 Post Postao/la Norrin »

@Dren: A zato ti tako srdacno razgovaras sa mnom uvijek, jednostavno ne znas ko sam, pa me pristojno slusas i odgovaras na pitanja. :lol:
55

#209 Post Postao/la 55 »

Saša je napisao/la:
wolf je napisao/la:

:s: :s: :s: ... Mali wolf = wolfić, mali brod = brodić, a mali ban = ... taliban... :misli: , to je to! :rofl:
tomeck
Kontakt:

#210 Post Postao/la tomeck »

Jučer odigrasmo sa PLIVA AM i dobismo sa 3:7. Super dvorana na Mladosti (dom Lovro..)...ali brate taraflex mi ubiše noge, neće odskočiti, na svaku moram čučnuti da ju dignem s poda...aaaaaaa....više me umorilo dizanje loptice nego sama igra. Sve u svemu simpatična ekipa. Ja konačno upisao dvicu.....Slijedeće kolo protiv BOANERGESA...
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Dren

#211 Post Postao/la Dren »

Norrin je napisao/la:@Dren: A zato ti tako srdacno razgovaras sa mnom uvijek, jednostavno ne znas ko sam, pa me pristojno slusas i odgovaras na pitanja. :lol:
ehm. :misli: A tko si ti? :confused:

:D :D :D
Ma nije problem kad popričam malo s čovjekom, brzo se ja prisjetim...al ako je u prolazu ono bok bok, šta ima kako ide ostajem obično u čudilu od nekuženja :D (ono oprezno...kako je na poslu? Ili kako stojite u ligi, ko je prvi - znam skoro sve ekipe u kojima su ligama pa onda sužavam nepoznanice :rofl: )
antispin

#212 Post Postao/la antispin »

Tomeck,i mene muči to saginjanje po lopticu na tarafleksu.Čestitam na pobjedi ,ovo ti je najbolji sastav.
Pacer/pacemaker

#213 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Ak neće loptica Tomecku;Tomeck će loptici :lol: :) :s:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
tomeck
Kontakt:

#214 Post Postao/la tomeck »

antispin je napisao/la:Tomeck,i mene muči to saginjanje po lopticu na tarafleksu.Čestitam na pobjedi ,ovo ti je najbolji sastav.
Je hvala Dražen, dobro sam se osjećal, zagrijan, prvi znoj je probil i to je onda to, onda to ide....Meni je problem onaj (ko u formuli 1) WARM UP....teško se zagrijem a brzo se ohladim...ak me razmeš....
Svi smo bili dobri....
tomeck
Kontakt:

#215 Post Postao/la tomeck »

Pacer/pacemaker je napisao/la:Ak neće loptica Tomecku;Tomeck će loptici :lol: :) :s:
Bogme da znaš, svaki put kad sam čučnul po lopticu sam videl zvijezde na nebu ....danas me tak pehu mišići da je to drama...al nema veze...junf je skinut prva dvica je tu....i to je to.... :cheer:
mirus

#216 Post Postao/la mirus »

Čestitke na pobjedi i od mene.
Sad ti je krenulo, nastavit ćeš ovako do kraja prvenstva!

Kaj se tiče saginjanja, istina, ide to na živce.
Dečki, promijenite stil igre.
Nema defanzive, samo ofanziva bez grešaka i uvijek će protivnici skupljat loptice. Vi nete morali skupiti ni jednu. :)
Pacer/pacemaker

#217 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

tomeck je napisao/la:
Pacer/pacemaker je napisao/la:Ak neće loptica Tomecku;Tomeck će loptici :lol: :) :s:
Bogme da znaš, svaki put kad sam čučnul po lopticu sam videl zvijezde na nebu ....danas me tak pehu mišići da je to drama...al nema veze...junf je skinut prva dvica je tu....i to je to.... :cheer:
hahaa :lol: da bi reć rekel :top:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
mali ban

#218 Post Postao/la mali ban »

55 je napisao/la:
Saša je napisao/la:
wolf je napisao/la:
:s: :s: :s: ... Mali wolf = wolfić, mali brod = brodić, a mali ban = ... taliban... :misli: , to je to! :rofl:
Da, mali ban je BANić. Ili kako bi agent 007 rekao: My name is Banić, Damir Banić :D
Saša

#219 Post Postao/la Saša »

Jednom taliban uvijek taliban ;)
Saša

#220 Post Postao/la Saša »

E paceru paceru vidiš da se može a i Jura vam je donio bod.
ccc
Odgovorite