SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
liga nam je za 5... još nema nerješenih mečeva... kada se usporedimo s ostatkom SOKAZ-a, ispada da je 18. liga jedna od najneujednačenijih što se vidi i u izračunu (eksponent u intervalu 4-12):
http://www.sokaz.hr/stats.php?tip=izjed ... n=1&eksp=5
ispada da je šansa za nerješenim rezultatima i dalje mala, jer u prognozama je predviđen samo jedan rezultat 5:5 i to ne kod svih prognozera...
žao mi da se STKOI nije uspio organizirati da ode u Lug Samoborski i tako prepustio ekipi VIDRA II. laka 3 boda i 10:0...
bit će da ih je omela osim smrtnog slučaja i snježna mećava...

http://www.sokaz.hr/stats.php?tip=izjed ... n=1&eksp=5
ispada da je šansa za nerješenim rezultatima i dalje mala, jer u prognozama je predviđen samo jedan rezultat 5:5 i to ne kod svih prognozera...
žao mi da se STKOI nije uspio organizirati da ode u Lug Samoborski i tako prepustio ekipi VIDRA II. laka 3 boda i 10:0...
bit će da ih je omela osim smrtnog slučaja i snježna mećava...
trazili smo drugi termin ili odgodu no na zalost nije bilo moguce, dobili smo taj termin koji je bio nezgodan, defakto da drugi nismo ni dobili. Htjeli smo odgoditi ali imperativ pobjede je ipak prevladao.
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Jbg Tomek to ti je sokaz
osobno uvjek izlazim u susret, pa tako ocekujem i da bu nama drugi, no kaj je tuje, sretno dalje
osobno uvjek izlazim u susret, pa tako ocekujem i da bu nama drugi, no kaj je tuje, sretno dalje
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Žalosno je da voditelj ekipe Vidre nije mogao izaći u susret, pogotovo po ovakvom vremenu. Meni je iz Velike Grice do av.mall busom trebalo sat i 10 minuta. Do Samobora s autom bi nam trebalo valjda 2 sata po ovom vremenu ak bi opće živi dosli kakvi su uvjet. alosno je ali istinito, ovaj sokaz je trebao biti da se svi podruzimo da odigramo pošteno i onaj ko je bolji neka pobjedi a ne a ovakav šugav način.Prozivam kapetana Vidre neka se pokrije i neka se ugleda na ekipe koje izlaze ususret, tako smo i mi izasli ekipi Pocetnicima u susret kad im je 3.igrac dosao sat vremena kasnije i dopustili smo da ga pričekamo. Ovih 10-0 i osvoje 3 boda su valjda najruzniji nacin da se osvoje. Ovo je moje misljenje i moram priznat da sam fakat ljut i razocaran na takve ekipe. Srdačan pozdrav svima.
- bduralija
- Kontakt:
Prošle sezone oko 2 sata prije dogovorene tekme zove Siniša iz ekipe Sorry da su bolesni i da ne mogu igrati, nazovem voditelja i pitam što da radimo... odgovor je probajte odigrat kad možete, i tako je i bilo... nikad u više od 10 sezona nismo pisali 10:0... jednom smo Plivu čekali preko sat vremena, da bi nam na kraju otkinuli bodove...
šteta da ne igrate jer vidimo da će cure iz MTM-a igrati 2 tjedna nakon predviđenog i završenog kola... dakle mogli ste pitat voditelja za dozvolu...

šteta da ne igrate jer vidimo da će cure iz MTM-a igrati 2 tjedna nakon predviđenog i završenog kola... dakle mogli ste pitat voditelja za dozvolu...
pa kaj nije takav rezultat?dizi je napisao/la:Stvarno bezveze. To se tak ne radi.
Što smo mi trebale isto tako pisati 10:0 kad su Velux arhitekti tražili da odgodimo utakmicu? Pa naći ćemo već neki termin i odigrati....Mislim da je to tako fer.
narafski da treba tako
došli smo igrati
osim toga koji je problem odigrati dvije u tjednu?
uz to Komunalac the uzvišeni sanoborski rano popodne nije ni pipnul ceste. punica mi tam živi pa znam (centar). imal bi još o tom komunalcu jer smo i sami (fam) živili u Sanoboru 12 let. ufff
istinabduralija je napisao/la:Prošle sezone oko 2 sata prije dogovorene tekme zove Siniša iz ekipe Sorry da su bolesni i da ne mogu igrati, nazovem voditelja i pitam što da radimo... odgovor je probajte odigrat kad možete, i tako je i bilo... nikad u više od 10 sezona nismo pisali 10:0... jednom smo Plivu čekali preko sat vremena, da bi nam na kraju otkinuli bodove...
![]()
i fala još jedanput na tome (bilo bi iskreno da smo još i dobili
TO je duh SOKAZA
ali i ovo drugo. utješno je to da se takve ekipe ubrzo nekud izgube, nestanu...
Prije općeg poppljuvavanaja da odgovorim.Upravo pregledavam poruke iz mob.Nudio sam da odigramo u tjednu poslije Uskrsa od utorka na dalje.Dečki odgovorili da nije potrebno da dolaze samo dvojica(još danas u ponedjeljak)Da ne duljim citiram danas dobivenu poruku"nemremo doć zbog vremena upiši 10:0" Upravo sam sa vratio s treninga i ako je došao čovjek iz Zaprešića ne mogu vjerovati da se ne može iz V,Gorice.
Dosad smo i mi tražili odgode ,i prihvaćali ih ali nismo doživjeli ovako niske optužbe. Tomeck, zadnji put smo igrali Ladović i ja (2011) sami jer nije bilo mogućnosti odgode pa nismo dramatizirali i vrijeđali pričama o
neprihvaćanju zbog bodova.
Jedino povlačim poziv na prijateljsku utakmicu u Samoborski Lug ili Goricu jer obitelj je obItelj i život svoje nosi,ali priče o nerazumijevanju zbog smrtnog slučala(o tome smo se kratko i čuli) su neumjesne .Bar meni pred kojim je izdahnuo suigrač i nakon godinu dana osnivač ekipe , i nakon tjedan dana su sve ekipe normalno nastavile natjecanje.
Citiram svoju poruku upućenu Tomecku za vrijeme pregovora oko tekme "Idući pon.je blagdan Usk.ponedljeljka i nemamo jednog igrača.Može li od utorka u tjednu nakon Uskrsa".
Dosad smo i mi tražili odgode ,i prihvaćali ih ali nismo doživjeli ovako niske optužbe. Tomeck, zadnji put smo igrali Ladović i ja (2011) sami jer nije bilo mogućnosti odgode pa nismo dramatizirali i vrijeđali pričama o
neprihvaćanju zbog bodova.
Jedino povlačim poziv na prijateljsku utakmicu u Samoborski Lug ili Goricu jer obitelj je obItelj i život svoje nosi,ali priče o nerazumijevanju zbog smrtnog slučala(o tome smo se kratko i čuli) su neumjesne .Bar meni pred kojim je izdahnuo suigrač i nakon godinu dana osnivač ekipe , i nakon tjedan dana su sve ekipe normalno nastavile natjecanje.
Citiram svoju poruku upućenu Tomecku za vrijeme pregovora oko tekme "Idući pon.je blagdan Usk.ponedljeljka i nemamo jednog igrača.Može li od utorka u tjednu nakon Uskrsa".
Na ovu temu ću ovo kao zadnje napisati i ne želim više polemizirati.
Zbog smrtnog slučaja sam tražio odgodu za srijedu, četvrtak ili petak, na što sam dobio odgovor da je u petak veliki petak. Onda sam predložio idući ponedjeljak na što sam dobio odgovor da Trupina putuje u Njemačku i da nemogu jer ih je onda samo dvoje. Dakle, kao što se vidi tražio sam odgodu. Budući je nisam dobio, rekao sam neka ostane Ponedjeljak. Budući da je vrijeme bilo kakvo je bilo, zbog smrtnog slučaja nismo mogli dobiti odgodu drugi termin, jednostavno smo odlučili predati. Sad neka nas voditelj razapne i kazni jer smo krivi zbog vremena i smrtnog slučaja. Zaključujem ovu raspravu. Pozdrav,
Zbog smrtnog slučaja sam tražio odgodu za srijedu, četvrtak ili petak, na što sam dobio odgovor da je u petak veliki petak. Onda sam predložio idući ponedjeljak na što sam dobio odgovor da Trupina putuje u Njemačku i da nemogu jer ih je onda samo dvoje. Dakle, kao što se vidi tražio sam odgodu. Budući je nisam dobio, rekao sam neka ostane Ponedjeljak. Budući da je vrijeme bilo kakvo je bilo, zbog smrtnog slučaja nismo mogli dobiti odgodu drugi termin, jednostavno smo odlučili predati. Sad neka nas voditelj razapne i kazni jer smo krivi zbog vremena i smrtnog slučaja. Zaključujem ovu raspravu. Pozdrav,
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
Nistze dobili odgodu i kaj sad???
Zgubili 3 boda, bolje tri boda nego nekakvo sranje na cesti. Jučer kod Velesajma nisam mogel krenut na semaforu. Cesta je bila živi led. Možda bolje da je tako. Moglo se desit i obratna situacija pa da bodovi završe kod Vas.
Ajde dečki glavu gore i nemojte da nekakav sokaz stane između prijateljstva
Zgubili 3 boda, bolje tri boda nego nekakvo sranje na cesti. Jučer kod Velesajma nisam mogel krenut na semaforu. Cesta je bila živi led. Možda bolje da je tako. Moglo se desit i obratna situacija pa da bodovi završe kod Vas.
Ajde dečki glavu gore i nemojte da nekakav sokaz stane između prijateljstva
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!