SOKAZ forum
23. A i B liga, jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
@srale7 (ne piše ti u profilu tko si pa koristim nick, sry)DALTON1 je napisao/la:Hmm mislim da ce se i ostale momcadi pitati nesto do kraja a pogotovo one koji su u prvih 6-7srale7 je napisao/la:Ekipa iz Klinike sad čeka kiks Amarene
sad imamo dva teška kola pred sobom, pa .....
@hrvač - pa jasno da će biti tu još svega i svačega....12 bodova je još do kraja i nakon 9. kola tablica može izgledati skroz drugačije nego sada
istina moze se desit neko podcjenjivanje ili los dan puno faktora ovisi pa bumo vidli ali zasad su bili svi pristojni i dobra zafrkancija je bila nadam se da ce se nastavit to do krajaStric je napisao/la:@srale7 (ne piše ti u profilu tko si pa koristim nick, sry)DALTON1 je napisao/la:Hmm mislim da ce se i ostale momcadi pitati nesto do kraja a pogotovo one koji su u prvih 6-7srale7 je napisao/la:Ekipa iz Klinike sad čeka kiks Amarene
sad imamo dva teška kola pred sobom, pa .....![]()
@hrvač - pa jasno da će biti tu još svega i svačega....12 bodova je još do kraja i nakon 9. kola tablica može izgledati skroz drugačije nego sada
Iskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znacesrale7 je napisao/la:@Stric
U profilu mi pise da se zovem Marko![]()
@Dalton1
Naravno da je do kraja sve moguće, ali nakon ovih 5 kola situacija je poprilično jasna, vidi se koje ekipe gdje pripadaju.
Sva moja razmisljanja uzmite sa rezervom, jer sam navijač Klinike
Bit će to paklena borba do kraja, ali zato je 23.a) liga praktički već riješena.... Plankeri TNT jednostavno razvaljuju sveIskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znace
ma nema frke i potrebe za ispricavanjem mozes doc onda za 3 tjedna na daltoni-klinika sigurno ce bit lijep mecsrale7 je napisao/la:Smatram da tu nema nista nesportskog, ali ako i ima, to mi nije bila namjera i ovim putem se ispričavamLijepo sam napisao neka bolji pobijedi
Ja sam samo navijač, pa sam mozda ponekad nerealan, ali ovo nije jedan od tih puta
Dalton uci od najboljeg samo QUOTE QUOTE 
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
http://www.taurus-info.com
HvalaPivica je napisao/la:Bit će to paklena borba do kraja, ali zato je 23.a) liga praktički već riješena.... Plankeri TNT jednostavno razvaljuju sveIskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znacesvaka čast dečkima
![]()
![]()
5. kolo: SINNI II - Hidraši
Vidim da jos nema rezultata ovog meca odigranog u srijedu, Hidraši su u gostima dobili SINNI II.
Rezultat: 7:3
Decki su bili dosta dobri no mi smo bili nesto raspolozeniji. Navijanje i igra g. Maloveca je dosad bez presedana
U ponedjeljak dajemo sve od sebe protiv Plankera i probat cemo im pomutiti plan lagane setnje kroz 23.a ligu
Rezultat: 7:3
Decki su bili dosta dobri no mi smo bili nesto raspolozeniji. Navijanje i igra g. Maloveca je dosad bez presedana
U ponedjeljak dajemo sve od sebe protiv Plankera i probat cemo im pomutiti plan lagane setnje kroz 23.a ligu
- Leteći Medvjedić
Pivica je napisao/la:Vidjet ćemo, ali po mom mišljenju će to ostati samo na pokušajuU ponedjeljak dajemo sve od sebe protiv Plankera i probat cemo im pomutiti plan lagane setnje kroz 23.a ligu
Ma dečki pa nije važno ko je prvi važno je da se dobro zabavljamo i da se družimo i da poslje tekme svi ljepo odemo na jednu hladnu PIVICU ili topli čaj
I to u kafiću kod Željka Lužaića gdje je piće "najpovoljnije"
Meni se više sviđa prva opcija
i baš to što kažeš, najbitnije je da se
druži i zabavalja uz dobar
a kasnije još uz belu i
nazdravi novim prijateljstivma ili ponovom susretu i druženju 
Meni se više sviđa prva opcija
druži i zabavalja uz dobar
Zadnja izmjena: ivan512, dana/u pon stu 11, 2013 3:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.