23. A i B liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
DALTON1

#201 Post Postao/la DALTON1 »

srale7 je napisao/la:Ekipa iz Klinike sad čeka kiks Amarene :zubo:
Hmm mislim da ce se i ostale momcadi pitati nesto do kraja a pogotovo one koji su u prvih 6-7 ;)
Stric

#202 Post Postao/la Stric »

DALTON1 je napisao/la:
Hmm mislim da ce se i ostale momcadi pitati nesto do kraja a pogotovo one koji su u prvih 6-7 ;)
@srale7 (ne piše ti u profilu tko si pa koristim nick, sry)
sad imamo dva teška kola pred sobom, pa ..... :zubo:

@hrvač - pa jasno da će biti tu još svega i svačega....12 bodova je još do kraja i nakon 9. kola tablica može izgledati skroz drugačije nego sada ;)
DALTON1

#203 Post Postao/la DALTON1 »

Stric je napisao/la:
DALTON1 je napisao/la:
@srale7 (ne piše ti u profilu tko si pa koristim nick, sry)
sad imamo dva teška kola pred sobom, pa ..... :zubo:

@hrvač - pa jasno da će biti tu još svega i svačega....12 bodova je još do kraja i nakon 9. kola tablica može izgledati skroz drugačije nego sada ;)
istina moze se desit neko podcjenjivanje ili los dan puno faktora ovisi pa bumo vidli ali zasad su bili svi pristojni i dobra zafrkancija je bila nadam se da ce se nastavit to do kraja :top:
srale7

#204 Post Postao/la srale7 »

@Stric

U profilu mi pise da se zovem Marko :top:

@Dalton1

Naravno da je do kraja sve moguće, ali nakon ovih 5 kola situacija je poprilično jasna, vidi se koje ekipe gdje pripadaju.

Sva moja razmisljanja uzmite sa rezervom, jer sam navijač Klinike :lux:
DALTON1

#205 Post Postao/la DALTON1 »

srale7 je napisao/la:@Stric

U profilu mi pise da se zovem Marko :top:

@Dalton1

Naravno da je do kraja sve moguće, ali nakon ovih 5 kola situacija je poprilično jasna, vidi se koje ekipe gdje pripadaju.

Sva moja razmisljanja uzmite sa rezervom, jer sam navijač Klinike :lux:
Iskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znace :top:
ivan512

#206 Post Postao/la ivan512 »

Iskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znace
Bit će to paklena borba do kraja, ali zato je 23.a) liga praktički već riješena.... Plankeri TNT jednostavno razvaljuju sve :eek: svaka čast dečkima :s: :s: :s:
srale7

#207 Post Postao/la srale7 »

@DALTON1

Naredna kola ce pokazati i neka bolji pobijedi, ali imam osjećaj da će Klinika u najgorem slučaju biti druga :cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer: :lux:
DALTON1

#208 Post Postao/la DALTON1 »

ma jasno svako ima pravo na svoje misljenje makar je malo nesportski to preko foruma pisat ali za 4 tjedna ce se sve vidit
srale7

#209 Post Postao/la srale7 »

Smatram da tu nema nista nesportskog, ali ako i ima, to mi nije bila namjera i ovim putem se ispričavam ;) Lijepo sam napisao neka bolji pobijedi :top:
Ja sam samo navijač, pa sam mozda ponekad nerealan, ali ovo nije jedan od tih puta :zubo:
DALTON1

#210 Post Postao/la DALTON1 »

srale7 je napisao/la:Smatram da tu nema nista nesportskog, ali ako i ima, to mi nije bila namjera i ovim putem se ispričavam ;) Lijepo sam napisao neka bolji pobijedi :top:
Ja sam samo navijač, pa sam mozda ponekad nerealan, ali ovo nije jedan od tih puta :zubo:
ma nema frke i potrebe za ispricavanjem mozes doc onda za 3 tjedna na daltoni-klinika sigurno ce bit lijep mec
ib
Site Admin
Kontakt:

#211 Post Postao/la ib »

Daltone1, "post reply", ovo ogromno dolje pritisni pls :moli:
DALTON1

#212 Post Postao/la DALTON1 »

Hahaha znam znam ali nekako mi je uslo u naviku da to ne stisnem :confused:
tomeck
Kontakt:

#213 Post Postao/la tomeck »

Dalton uci od najboljeg samo QUOTE QUOTE :B:
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
srale7

#214 Post Postao/la srale7 »

hahahahhahaahahahaha

Svi imaju fetis na taj "Quote", ironično, ja ga nisam mogao nać dobrih 10 dana kako sam dosao na forum :rofl:
Hrvoje098

#215 Post Postao/la Hrvoje098 »

Pivica je napisao/la:
Iskreno mislim da su ovih prvih 5 ekipa na tablici skoro pa izjednaceni malo amarena odskace ali ady endre III. URIHO DALTONI PING PONG KLINIKA su izjednaceni a i ostale ekipe sigurno mogu iznenadit neku od ovih navedenih tako da onaj koji ne igra ovu ligu baca rijeci u vjetar jer skorovi igraca nista ne znace
Bit će to paklena borba do kraja, ali zato je 23.a) liga praktički već riješena.... Plankeri TNT jednostavno razvaljuju sve :eek: svaka čast dečkima :s: :s: :s:
Hvala :) nije još gotovo, ali čini se da je 23.b liga ipak neizvjesnija.. zasad za sve ekipe sa kojima smo igrali imam samo riječi hvale.. nadam se da će tako i ostati.. :top:
Tomislav

5. kolo: SINNI II - Hidraši

#216 Post Postao/la Tomislav »

Vidim da jos nema rezultata ovog meca odigranog u srijedu, Hidraši su u gostima dobili SINNI II.

Rezultat: 7:3 :lux:

Decki su bili dosta dobri no mi smo bili nesto raspolozeniji. Navijanje i igra g. Maloveca je dosad bez presedana :cheer:

U ponedjeljak dajemo sve od sebe protiv Plankera i probat cemo im pomutiti plan lagane setnje kroz 23.a ligu :zubo:
ivan512

#217 Post Postao/la ivan512 »

U ponedjeljak dajemo sve od sebe protiv Plankera i probat cemo im pomutiti plan lagane setnje kroz 23.a ligu :zubo:
Vidjet ćemo, ali po mom mišljenju će to ostati samo na pokušaju ;)
Stric

#218 Post Postao/la Stric »

pozdrav svima iz A dijela nase lige....konacno da ste se i vi malo raspisali po forumu :top:
Leteći Medvjedić

#219 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

Pivica je napisao/la:
Vidjet ćemo, ali po mom mišljenju će to ostati samo na pokušaju ;)

Ma dečki pa nije važno ko je prvi važno je da se dobro zabavljamo i da se družimo i da poslje tekme svi ljepo odemo na jednu hladnu PIVICU ili topli čaj :cro: :top: :lux:
ivan512

#220 Post Postao/la ivan512 »

I to u kafiću kod Željka Lužaića gdje je piće "najpovoljnije" :D
Meni se više sviđa prva opcija :top: :zubo: i baš to što kažeš, najbitnije je da se :tulum: :partijana: druži i zabavalja uz dobar :pingic: a kasnije još uz belu i :pivo: nazdravi novim prijateljstivma ili ponovom susretu i druženju :zivili:
Zadnja izmjena: ivan512, dana/u pon stu 11, 2013 3:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Odgovorite