SOKAZ forum
13. liga proljeće 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
samo mi javite vrijeme i mjestoGuga je napisao/la:Moj frend Trnski, igrač-Panda je u odnosu na Pavleka Srdelica ili čak Inčun (nisam ni ja puno bolji jer je Pavlek jak igrač), ali je jako napredovao i da kojim slučajem zaigra 23. ljigu o njemu bi se pričale zastrašujuče priče oko logorske vatre.Te priče bi se prenosile s koljena na koljeno i vjerojatno bi dobio i pokoji novi nadimak tipa - Loptolomac, Prigušitelj, Isisavač života ili nešto slično.
Njegova moć eksponencijalno raste i nerealno ga je očekivati u tako slabim ligama (barem ne idučih 20-tak godina).Štoviše, očekujem da će i iduće polusezone u 13. ljigi (vjerujem da će Cvjećari tamo završiti) biti u plusu
Istina je da je Kormoran jači od Pandice, ali u meču Panda-Psyho bi bilo
povuci, potegni
ZDRAVKO PUSI K**U
ZTVORSKOM CUVARU
ZTVORSKOM CUVARU
- Leteći Medvjedić
Ma ja mislim da se Guga drogira,stvarno ovo normalan čovjek ne može pisat ovakve lovačke priče po istinitom događaju,samo kad se sjetim onog Nobelovog postaStane je napisao/la:Nakon svih ovih pročitanih postova jednostavno guga je genije njega je gušt čitat stvarno Neznam gdje je načuo pisat te postove čestitam
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Pa kaj bumo se sad vređali ???PlAnKeR je napisao/la:Ja mislim da se Guga drogira
Guga se ne drogira i sasvim je normalan.
A kaj se tiče onog mog mamutskog posta, izgleda da je fakat za Nobelovu nagradu jer je više ljudi (uglavnom pripadnika Pank pokreta) repriziralo taj moj post u cjelosti.
U prvi čas kada sam otvorio danas temu 13. ljige pomislio sam da je Kormoran ,"raskrilio krila i s njima luđački počeo lupetati po tastaturi" pa ja napisao duži post od mog kultnog, Nobelovom nagradom nagrađenog posta
Ali kada sam malo bolje pogledao, skužio sam da je to ipak moj post već treći ili četvrti put iskopiran.Znači da ipak u njemu ima nešto ?
To kaj se tebi čini da su to lovačke priče o stvarnim događajima, ne znači da si u pravu.
Na jednu te istu stvar deset različitih ljudi će imati deset različitih pogleda...
The Only Way Is Up...rutinski
- Leteći Medvjedić
Ja samo tipkam što mi se kaže,a ti pogodi ko mi diktiraGuga je napisao/la:Pa kaj bumo se sad vređali ???PlAnKeR je napisao/la:Ja mislim da se Guga drogira
A kaj se tiče onog mog mamutskog posta, izgleda da je fakat za Nobelovu nagradu jer je više ljudi (uglavnom pripadnika Pank pokreta) repriziralo taj moj post u cjelosti.
U prvi čas kada sam otvorio danas temu 13. ljige pomislio sam da je Kormoran ,"raskrilio krila i s njima luđački počeo lupetati po tastaturi" pa ja napisao duži post od mog kultnog, Nobelovom nagradom nagrađenog posta![]()
Ali kada sam malo bolje pogledao, skužio sam da je to ipak moj post već treći ili četvrti put iskopiran.Znači da ipak u njemu ima nešto ?
To kaj se tebi čini da su to lovačke priče o stvarnim događajima, ne znači da si u pravu.
Na jednu te istu stvar deset različitih ljudi će imati deset različitih pogleda...
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Ja mislim da tu nema nikakve namjere za vrijeđanjem s ničije strane, nego da se sve vrti oko čiste zafrkancijePlAnKeR je napisao/la:Ja samo tipkam što mi se kaže,a ti pogodi ko mi diktiraGuga je napisao/la:Pa kaj bumo se sad vređali ???PlAnKeR je napisao/la:Ja mislim da se Guga drogira
U prvi čas kada sam otvorio danas temu 13. ljige pomislio sam da je Kormoran ,"raskrilio krila i s njima luđački počeo lupetati po tastaturi" pa ja napisao duži post od mog kultnog, Nobelovom nagradom nagrađenog posta![]()
Planker, jel to
- Leteći Medvjedić
Evo odradili smo ove dvije tekme zaostatka (Peščenica i Igromat) na opće zadovoljstvo grupe zgodnih navijačica koje nas prate cijelu ligu i opet smo četvrti
Igromat Plankeri - Igepa 1 - 9
Guga 3-0 (9-1 setovi)
Jakić 3-0 (9-2 setovi)
Rakić 3-0 (9-3 setovi)
par Rakić, Petreković 0-1
puno hvala dečkima iz Igromata što su nam izašli u susret i pristali odgoditi tekmu na dva tjedna dok se Rakić nije oporavil (centriral).
Tu lijepu gestu i domačinstvo smo im uzvratili na način da smo igrali punom snagom i poveli 9-0
Šalim se malo, dečki znaju da nam je svaka partija bitna u borbi za 3. mjesto.
Znam ja da im nije krivo zbog takvog poraza, jedino mi nije jasno zakaj su na rastanku rekli da nam više nikad ne budu pristali odgoditi tekmu haha.
Sada sljedi mali derbi u četvrtak 08.05. protiv SC studenata (a gdje drugdje nego u gostima iako smo na papiru domačini), pa ćemo vidjeti tko će ostati uz bok agresivnim Jastrebima do zadnjeg kola.
Igromat Plankeri - Igepa 1 - 9
Guga 3-0 (9-1 setovi)
Jakić 3-0 (9-2 setovi)
Rakić 3-0 (9-3 setovi)
par Rakić, Petreković 0-1
puno hvala dečkima iz Igromata što su nam izašli u susret i pristali odgoditi tekmu na dva tjedna dok se Rakić nije oporavil (centriral).
Tu lijepu gestu i domačinstvo smo im uzvratili na način da smo igrali punom snagom i poveli 9-0
Šalim se malo, dečki znaju da nam je svaka partija bitna u borbi za 3. mjesto.
Znam ja da im nije krivo zbog takvog poraza, jedino mi nije jasno zakaj su na rastanku rekli da nam više nikad ne budu pristali odgoditi tekmu haha.
Sada sljedi mali derbi u četvrtak 08.05. protiv SC studenata (a gdje drugdje nego u gostima iako smo na papiru domačini), pa ćemo vidjeti tko će ostati uz bok agresivnim Jastrebima do zadnjeg kola.
The Only Way Is Up...rutinski